AynenO nasıl bir ev ki?? siz, eşiniz, k.v ve k.vnin ailesinden herkes. O değilde kalma konusunda dayı ısrar etti diyorsunuz, erkekler böyle şeylere bayılır ve bu konularda gereksiz bir boş g..tlülükleri vardır. Acaba eşi, ailesi bu durumdan hoşnut mu? Misafirliğin kısası makbul. Birinci gün tamam hadi ikinciye de eyvallah ama sonrası? Bunun yemesi içmesi, yatması kalkması, temizliği. Misafir severim ama o kadar kalabalığı da insanı darlar. Dayı düşüncesiz ama 3. Günden sonra kalanlar daha düşüncesiz.
Sonuç: ne siz ne kız kardeş ne abla suçlu. Herkes suçlu.
Iyi yapmissinEvliliğimizin ilk günleriydi , eşim aynı şehirde bulunduğumuz kişilere " kalın " diye ısrar etti, onlarda adetmis. Üstelik hafta sonuydu.
Fikrim sorulmadi ama hiç bozuntuya vermedim.
Sabah 9 de evden çıktım. Kahvaltı , alışveriş yaptım 3 4 saat.
Not bıraktım eşime , " tek fikirle hareket ettigin icin tek ağırlamak istediğini düşündüm. Kolay gelsin. "
Nevresimleri derecesine uygun olarak at makinaya. Kolay gelsin canım.
Geldigimde gerçekten makina çalışıyordu. :) Gitmişlerdi.
Eşim çok fena surat yaptı. Sorun çıkarmaya çalıştı.
Hiç duymadım, gülümsedim , kahve yaptım kendime.
Saygı duyarsan, duymazsan bana fazlaca karşılığını alırsın dedim sadece.
Bir daha kimseye ısrar etmedi. Zaten aile içinde dedikodum hızlıca ilerledi. :)
Seni tanımak istiyorum yiğidim .... Hfhfsasggd :)))) mikkemmelllllEvliliğimizin ilk günleriydi , eşim aynı şehirde bulunduğumuz kişilere " kalın " diye ısrar etti, onlarda adetmis. Üstelik hafta sonuydu.
Fikrim sorulmadi ama hiç bozuntuya vermedim.
Sabah 9 de evden çıktım. Kahvaltı , alışveriş yaptım 3 4 saat.
Not bıraktım eşime , " tek fikirle hareket ettigin icin tek ağırlamak istediğini düşündüm. Kolay gelsin. "
Nevresimleri derecesine uygun olarak at makinaya. Kolay gelsin canım.
Geldigimde gerçekten makina çalışıyordu. :) Gitmişlerdi.
Eşim çok fena surat yaptı. Sorun çıkarmaya çalıştı.
Hiç duymadım, gülümsedim , kahve yaptım kendime.
Saygı duyarsan, duymazsan bana fazlaca karşılığını alırsın dedim sadece.
Bir daha kimseye ısrar etmedi. Zaten aile içinde dedikodum hızlıca ilerledi. :)
misafir gitiğim evde bulaşık ve yemek hazırlamaya yardım ederim fakat, öyle banyo temizliğine yada başka bir işine asla karışmam...herkese iyi geceler. misafirlikteyim 1 haftadır fakat tatsız bir olay yaşadım 3 gün önce. şöyle açıklıyayım. eşimin dayısının evi düğün sebebi ile gelmiştik fakat bırakmadılar bir kaç gün daha misafirlik uzadı neyse gelelim konuma. evin büyük kızı boşanmış hemen 1 sokak arkada oturuyor ailesinden ayrı 2 çocuğuyla beraber. ben ilk defa gördüm ablayı zaten çok sıcak kanlı geldi bana. ama evin ahalisi olmak üzere kaynanam vs ablanın pek güvenilir biri olmadığını ve çok dedikoducu olduğunu söylediler. tabi beni asla ilgilendirmez. sonra sabah kahvaltı yaptık ben iş yaparken abla geldi çocuklarıyla hiç birseye elini sürmedi sadece oturup konuşuyordu bende o sırada banyoyu yıkıyorum sonra evin en küçük kızı var adı selanur olsun. dedi ki abla sen niye oturuyosn bak meryem abla iş yapıyor o misafir sende yardım et demiş ben yoktum o zaman orda. duymadim yani. sonra oda aynen şöyle demiş. yaptıklarıma sayın... sonra kalktı gitti bende olayi bilmediğim için hiç anlamadm ne olduğunu ablacm bir daha gel olur mu sohpet edelim dedim bana gayet ılımlı şekilde konuştu. ama gerçekten ne olduğunu anlamadm. sonra 3 gün oldu aradılar ama abla cevap vermiyor bugünde kız kardesine mesaj çekmiş sitemli. siz ailece ne yapmaya çalışıyorsunuz diye flaan. bende haliyle huzursuz oldum. ama ailesi de çok sıkı fıkı değiller yani öyle sezdim. ne bileyim yine de huzursuz oldum 3 gündür cevap vermiyor bugün tabakları vardı kardeşi götürdü. almamış eve aramış ki tabakları çöpe atın diye anlamadm ben mi birşey yaptım yoksa kendi sorunları mi. ama kardeşinin o laftan sonra araları bozuldu
buraya yeni geldik biz düğün başka evdeydi fakat eşimin dayısı çok ısrar etti 3 4 gündür falan burdayiz bide sadece kalan biz degiliz kaynanamin ailesinden olan herkes
kaldığımız sayı 3 kişiyiz birde 2 yaşında kızım var eşim asla kalmaz.. o hiç gelmedi ki zaten çalışıyorAbla hakli, selanur ablasina laf sokacagina misafire is yaptirtmasin bi zahmet.
Hasta da varmis evde, siz de haksizsiniz bu durumda otomatikman, kv niz yardimci olmak icin kalsa bile bir iki kisi kalsa yeterdi, siz ve esiniz fazlaliksiniz. Bu kadar misafirin oldugu ortamda illa ki sinirler geriliyor. Yani bu da size ders olsun. Misafir misafiri sevmezmis, ev sahibi hic birini
emin olun asla kalma taraftarı değildim eşim orda tek zaten çok rahatsız oluyorum biraz önce de dedim anne hemen bilet alıp gidelim. neymiş pazar günü servis gelip alacakmış bizi offf..Sizlik bir durum yok kafanizi takmayin. Ama hala orada kaliyorsaniz dönün evinize
okuyamaz ki yaşı daha küçükSelanur burayı okuyabilir kaç tane Selanur var ki Türkiyede bi kaç tane anca
okuyamaz ki yaşı daha küçükşu an yazarken yanımda cay içiyor
hic sormadım valla :) ama gerçekten adi selanur :)yıllar geçip okursa çocuk vay be ismim hakkında neler yazmışlar olur sela dan sonra mı olmuş sela nur nedir yahu yoksa nüfus memuru elanur yazacaktı da selanur mu yazdı
hic sormadım valla :) ama gerçekten adi selanur :)
ben selanur diye seslenirken bile bi gülme krizine girerim heralde yarmagül gibi birşey
ama bizden önce iyilerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?