benim yüzümden bozulan ev huzuru

sizinle ilgili bir durum yok, kızlarıyla araları sorunlu belli ki.

Konuyu niye actiniz anlamadim
Ortada sorun yok zaten
Abla herzamanki gibi birseye alinmis belli
Ama size degil kesinlikle
Siz neden sorun ettiniz?

Ayrica dugun bitmis milletin evinde niye kaliyorsunuz?
Nasil rahat ediyorsunuz Allahaskina?
Nezaketen kalin biraz daha.denir ama kalin diye degil yani.
Asla duramam kimsenin evinde fazladan

Aynen
Erkekler anlamaz
Kendileri yapmiyor isleri tabi
Kalin da kalin derler

Sinir oliyorum boyle erkeklere
......
Hicbir kadinin gereksiz yere o kadar kisiyi agirlamaktan hoslanacagini sanmam.

Iyi yapmissin
Ayni sehirdeki kisiler zaten birbirinden neden kalir hayret ederim hep.
Erkeklerin de kafalarina gore misafir cagirmasina sinir olurum
Iyi yapmissin

Seni tanımak istiyorum yiğidim .... Hfhfsasggd :)))) mikkemmelllll

misafir gitiğim evde bulaşık ve yemek hazırlamaya yardım ederim fakat, öyle banyo temizliğine yada başka bir işine asla karışmam...

Abla hakli, selanur ablasina laf sokacagina misafire is yaptirtmasin bi zahmet.
Hasta da varmis evde, siz de haksizsiniz bu durumda otomatikman, kv niz yardimci olmak icin kalsa bile bir iki kisi kalsa yeterdi, siz ve esiniz fazlaliksiniz. Bu kadar misafirin oldugu ortamda illa ki sinirler geriliyor. Yani bu da size ders olsun. Misafir misafiri sevmezmis, ev sahibi hic birini

buraya yeni geldik biz düğün başka evdeydi fakat eşimin dayısı çok ısrar etti 3 4 gündür falan burdayiz bide sadece kalan biz degiliz kaynanamin ailesinden olan herkes

Sizlik bir durum yok kafanizi takmayin. Ama hala orada kaliyorsaniz dönün evinize

kaldığımız sayı 3 kişiyiz birde 2 yaşında kızım var eşim asla kalmaz.. o hiç gelmedi ki zaten çalışıyor

Sizlik bir durum yok kafanizi takmayin. Ama hala orada kaliyorsaniz dönün evinize
emin olun asla kalma taraftarı değildim eşim orda tek zaten çok rahatsız oluyorum biraz önce de dedim anne hemen bilet alıp gidelim. neymiş pazar günü servis gelip alacakmış bizi offf..

Sizin yüzünüzden olan birşey yok, belli ki abla darılmaya bahane arıyormuş. Ya da aralarında zaten sık sık dargınlıklar yaşanıyordur belki, size de denk gelmiş. Pek çok kişi yadırgamış ama misafirlik illa kısa olacak diye birşey yok, ben sevdiğim insanların uzun uzun kalmalarını çok severim mesela.Hatta gittiklerinde sık sık anarım bile şöyle yapmıştık, böyle etmiştik diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…