benim yüzümden bozulan ev huzuru

o güzel yüreğinize teşekkür ederim :) ama ben gerçekten kalma taraftarı değilim. günlerdir kalıyorum bir domestos alıp da lavabo yıkamak da birşey yok ki. zaten yapamazsam rahat edemem. bazı arkadaşlar tersledi beni

Ben sizi dertlendircek şeyi anlamadım.
Bence konu açmak için açmışsınız.

Su "xxx is yapıyor, sen niye oturuyorsun" gibi kadınlara baski kurma gibi sacma birsey yok mu? Xxx is yapiyorsa bundan diğerine ne? Oraya oda başkasının banyosunu temizlemek icin gelmemiştir sanirim. Kaynana vs. Cok dedikoducu derken kendilerinin dedikodu yaptıklarının farkında mi? En cok laf tasiyanlardam kork!

Gereksiz kuruntu yapıp olayı üstünüze cekmeyin. Sizle ne alakası var .
Misafirlikte tuvalet mi temizliyorsunuz bu arada, normal ev işini anlarimda misafire wc temizletmeyi ev sahibine yakıştıramadım.Bu da benim takıldıgım yer olsun.Abla kıskanmış olabilir ..
Bir de 1 hafta misafirlik uwww

Canım mevzu o değil tabi ki o kadar kalan yapacak.Fakat ben yaşamış biri olarak söylüyorum,o kadar misafirimiz olurdu ki,annemle beraber pişirir,yıkarlardı ama ne olursa olsun ev curcuna olurdu,iş bir türlü bitmezdi,sabah bulaşığı yıkanırken öğle hazırlığı,öğle bulaşığı yıkanırken akşam hazırlığı yapılırdı.Ondan sonra çay vs,yani gece gündür arı kovanı gibi.Annemin hiç şikayet ettiğini duymadım ama gerilince bize patlıyor,azarlıyordu tabi.
Güzel anılar elbette oluyor,fakat yine de aklımda kalanlar bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…