Takildigim ayrinti adi selanur olsun.
buraya yeni geldik biz düğün başka evdeydi fakat eşimin dayısı çok ısrar etti 3 4 gündür falan burdayiz bide sadece kalan biz degiliz kaynanamin ailesinden olan herkesHepsini geçtim de istedikleri kadar ısrar etsinler belki nezaket olsun diye kalın demişlerdir, ne diye başkasının evinde bu kadar uzun kalırsınız ki onu anlamıyorum. Düğün için mecbur gitmişsiniz iyi güzel düğün bitmiş çekin gidin evinize herkes rahat etsin.
ama bizden önce iyilerdiSizi ilgilendiren bir durum yok
Kendi aralarında
yarın hemen bilet aldırıyorum zaten eşime. emin olun bende asla kalma taraftarı değilim kaynanamın ısrarı üzerine eşim de birşey diyemedi herkes burda diye benim de kalmami istediKardeşi yardım ediyor muydu ki , iş buyurdu ablasına ?
Isterse cennet olsun bir yerde bir günden fazLa kalamam o da mecbur kalsam.
ismi gerçekten selanur :)Takildigim ayrinti adi selanur olsun.
Sedanur da olsa insan isim sallarken bu ismi sallar mi? Ayse olsun fatma olsun elif olsun der...Sedanur mu yazmak istedi acaba
bence deismi gerçekten selanur :)
Ayy baskalari da mi kaliyor yazik ya insanlara.buraya yeni geldik biz düğün başka evdeydi fakat eşimin dayısı çok ısrar etti 3 4 gündür falan burdayiz bide sadece kalan biz degiliz kaynanamin ailesinden olan herkes
Erkekler ne boktan anliyolarki bide kalin diye israr ederler. Kahvalti yemek temizlik yatak derdi sanki onlarin üstünde. Benim amcam da her gittigimzde yalvarir kalin diye ama yengemin surat kalmayin der gibi. Ne gerek var ya herkes kendi evinde yatsin. O ne öyle mülteciler kampi gibi. Yazik evin kadinina.O nasıl bir ev ki?? siz, eşiniz, k.v ve k.vnin ailesinden herkes. O değilde kalma konusunda dayı ısrar etti diyorsunuz, erkekler böyle şeylere bayılır ve bu konularda gereksiz bir boş g..tlülükleri vardır. Acaba eşi, ailesi bu durumdan hoşnut mu? Misafirliğin kısası makbul. Birinci gün tamam hadi ikinciye de eyvallah ama sonrası? Bunun yemesi içmesi, yatması kalkması, temizliği. Misafir severim ama o kadar kalabalığı da insanı darlar. Dayı düşüncesiz ama 3. Günden sonra kalanlar daha düşüncesiz.
Sonuç: ne siz ne kız kardeş ne abla suçlu. Herkes suçlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?