inanın elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum her işleriniyapıyorum market alışveriş de dahil. ya o kadar çok kalmadık bir de biz izmirde misafiriz normalde istanbuldayiz evimiz istnbul da. cok uzak 8 saat otobusle geldik evin sahibi rahatsız ameliyat olacak yanlız kalmak istemediği için kv gil gitmediler hastaligi ciddi. o yüzden bugün yarın ameliyat olacak onu bekliyorlar. çok da kalabalik değiliz ben kv. ablası evin iki kızı var biri nişanlı biri 18 yaşında (laf sokan) :) birde dayi var zaten bazı arkadaşlarım anlamamış o yüzden biraz açıklayıcı yazdım:) buarada kızın ismi gerçekten selanur:)Erkekler ne boktan anliyolarki bide kalin diye israr ederler. Kahvalti yemek temizlik yatak derdi sanki onlarin üstünde. Benim amcam da her gittigimzde yalvarir kalin diye ama yengemin surat kalmayin der gibi. Ne gerek var ya herkes kendi evinde yatsin. O ne öyle mülteciler kampi gibi. Yazik evin kadinina.
Boşver ya kimseyi inandırmak zorunda değilsin.ismi gercekten selanur valla billa1
mesajları okudum biraz önce baya sitemli ama insan huzursuz oluyor yani. sen ben dedirttirmisim hissi uyandıDurumu hiç üzerinize almayın. Onların aile içinde sıkıntıları var .Şansınıza yanınız da patlamiş
Yandın Meryem ülke değiştirismi gercekten selanur valla billa1
Sen dış kapının mandalısın onlar için,senin dışında gelişmiş,olayın öznesi değilsin.mesajları okudum biraz önce baya sitemli ama insan huzursuz oluyor yani. sen ben dedirttirmisim hissi uyandı
rabbimden başka kimseden korkum yok kiYandın Meryem ülke değiştir
Bu kadar farklı bir ismi nasıl paylaşabiliyorsun,dünya küçük
Siz konunuza odaklanın açıklama üstüne açıklama yapmanız gereksiz.inanın elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum her işleriniyapıyorum market alışveriş de dahil. ya o kadar çok kalmadık bir de biz izmirde misafiriz normalde istanbuldayiz evimiz istnbul da. cok uzak 8 saat otobusle geldik evin sahibi rahatsız ameliyat olacak yanlız kalmak istemediği için kv gil gitmediler hastaligi ciddi. o yüzden bugün yarın ameliyat olacak onu bekliyorlar. çok da kalabalik değiliz ben kv. ablası evin iki kızı var biri nişanlı biri 18 yaşında (laf sokan) :) birde dayi var zaten bazı arkadaşlarım anlamamış o yüzden biraz açıklayıcı yazdım:) buarada kızın ismi gerçekten selanur:)
18 yaşındaki kalkıp kendi yapsaydı,e.şek kadar kız.inanın elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum her işleriniyapıyorum market alışveriş de dahil. ya o kadar çok kalmadık bir de biz izmirde misafiriz normalde istanbuldayiz evimiz istnbul da. cok uzak 8 saat otobusle geldik evin sahibi rahatsız ameliyat olacak yanlız kalmak istemediği için kv gil gitmediler hastaligi ciddi. o yüzden bugün yarın ameliyat olacak onu bekliyorlar. çok da kalabalik değiliz ben kv. ablası evin iki kızı var biri nişanlı biri 18 yaşında (laf sokan) :) birde dayi var zaten bazı arkadaşlarım anlamamış o yüzden biraz açıklayıcı yazdım:) buarada kızın ismi gerçekten selanur:)
Kaynanan duyarsarabbimden başka kimseden korkum yok ki
Bence sılanur demek istediSedanur mu yazmak istedi acaba
evet Ayşe Fatma de demi :)Takildigim ayrinti adi selanur olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?