benim yüzümden bozulan ev huzuru

inanın elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum her işleriniyapıyorum market alışveriş de dahil. ya o kadar çok kalmadık bir de biz izmirde misafiriz normalde istanbuldayiz evimiz istnbul da. cok uzak 8 saat otobusle geldik evin sahibi rahatsız ameliyat olacak yanlız kalmak istemediği için kv gil gitmediler hastaligi ciddi. o yüzden bugün yarın ameliyat olacak onu bekliyorlar. çok da kalabalik değiliz ben kv. ablası evin iki kızı var biri nişanlı biri 18 yaşında (laf sokan) :) birde dayi var zaten bazı arkadaşlarım anlamamış o yüzden biraz açıklayıcı yazdım:) buarada kızın ismi gerçekten selanur:)

Siz konunuza odaklanın açıklama üstüne açıklama yapmanız gereksiz.
Kendi kendine konuyu geyiğe çevirmeye çalışanları görmeyin.

18 yaşındaki kalkıp kendi yapsaydı,e.şek kadar kız.
Bu ergenler de pek biliyor yatıp iş buyurmayı canım

Sizinle ilgili bir durum değil, huzursuz olmanıza gerek yok. Tamamen oradaki insanlar arası bir durum.
Ancak ben şu anlatılanlardan ablaya fazla baskı yapıldığı, sürekli iş beklendiği gibi bir kanıya vardım.
Kahvaltıyı yapan sizsiniz, eh 1 haftadır da oradasınız, artık misafirliği filan kalmıyor, tabi ki yemek yediğiniz sofrayı temizleyeceksiniz ya da evde temizliğin bir ucundan tutacaksınız ev ahalisiyle birlikte. Bunlar normal şeyler.
Oysa abla iki dakika muhabbete gelmiş, evin kaç yaşında olduğunu anlamadığım küçük kızı bile kadına iş kilitlemeye çalışma haddini gösteriyor. Ayıp yani...
Üstelik daha ablayla tanışmadan, ev ahalisi kadının arkasından dedikodu kazanını kaynatıyor.
Ablayı tanımıyoruz, belki cidden sorunlu biridir ama yanında kaldığınız insanlar da az değilmiş, bu anlaşılıyor.

Evi dururken çok samimi olmadığı insanların evinde neden kalır insan? Üstelik neden temizliğe girişip banyo falan yıkar hiç anlamadım vallahi. Kimsenin banyosunu yıkamam,yıkamamak için de kimsede kalmam. Kısaca benim fikrim bu

herkes demiş, ben de diyeyim. sizlik bi durum yok.

ayrıca gereksiz uzun misafirlik ve misafir kalının evin banyosunu yıkamak? konudaki sıkıntı bu bence.

Evliliğimizin ilk günleriydi , eşim aynı şehirde bulunduğumuz kişilere " kalın " diye ısrar etti, onlarda adetmis. Üstelik hafta sonuydu.

Fikrim sorulmadi ama hiç bozuntuya vermedim.

Sabah 9 de evden çıktım. Kahvaltı , alışveriş yaptım 3 4 saat.

Not bıraktım eşime , " tek fikirle hareket ettigin icin tek ağırlamak istediğini düşündüm. Kolay gelsin. "

Nevresimleri derecesine uygun olarak at makinaya. Kolay gelsin canım.

Geldigimde gerçekten makina çalışıyordu. :) Gitmişlerdi.
Eşim çok fena surat yaptı. Sorun çıkarmaya çalıştı.

Hiç duymadım, gülümsedim , kahve yaptım kendime.

Saygı duyarsan, duymazsan bana fazlaca karşılığını alırsın dedim sadece.

Bir daha kimseye ısrar etmedi. Zaten aile içinde dedikodum hızlıca ilerledi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…