- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Sen benim ahımı aldın kul Hakkı senin Yaptığın diyorO tuhaf tabii ki.Kafasına silah dayamadınız sonuçta.Tercih sistemini bilmiyorsa yine onun kabahati.
Neler neler dedi şok oldum çok sinirliyim şu anO tuhaf. Gorusmemesi isabet olmus. Kafası uyi degil belliki.
Öylr çok iyi bir işim yok kendi yapımda kavruluyorum . Ama bunca yıl sonra bşyle sözler duymak sinirimi bozdu . Heryerden çıkardım engellemedim ama çıkardımSizi kıskanmış. Tercih yaparken başına silah mı dayamışsınız? Reşit biri kendi tercihinden kendisi sorumludur. Sinir olurum kendi hatalarını sorumsuzluğunu ya da başarısızlığını başkasına yıkan insanlara. Sizin işiniz falan iyiyse kıskanmıştır.
Sonra çok ağır kelimeler etti sen çok kötü birisin . Çık git hayatımdan vs dedi bende heryerden çıkardım onu arkadaşlıktan vsSuçlu sen değilsin ... arkadaşım istedi diye onun istediği yerleri yazmam, arkadaşın da Eminim öyle yapmıştır yani kendi isteklerini yazmıştır ama olmamış ..
Onun da psikolojisi iyi değildir , hayatta hiç bir şeyi yolunda gitmiyorsa buna bir suçlu aramıştır ve piyango sana çıkmıştır ..
Çok üsteleme derim
Gerekirse engelle de boşver. Kafayı yemiş olmalıÖylr çok iyi bir işim yok kendi yapımda kavruluyorum . Ama bunca yıl sonra bşyle sözler duymak sinirimi bozdu . Heryerden çıkardım engellemedim ama çıkardım
Tuhaf ya cidden deli mi ne kul Hakkı Allah biliyor dedi banaAhaha komik olmuş. Ya aşırı sorunlu bir arkadaş ya da sizinle görüşmemeye bahane arıyor. Ben de bazen kıytırık bahaneler üretirim bir insanla aramı açmak için oradan biliyorum.
Olayları bilemeyiz ama bir suçunuz olduğunu zannetmiyorum. Varsa da 12 yıl sonra dank etmemiştir herhalde. İçinizi ferah tutun.
Aynen Allah yardımcısı olsunGerekirse engelle de boşver. Kafayı yemiş olmalı
12-13 sene böyle düşündüğünden haberim olmamış zatenAman başarısızlığının suçunu sana yükleyecek işte.Iyi olmuş demekki içten içten seni kıskanıyormuş belli etmiş işte.Ya haberi olmasaydı böyle düşündüğünden daha kötü
Sen bana Lazım değilsin kötü birisin diye üstelemeyin başladı bende sildim heryerdenYani bunu size saka yollu söylese gülün gecin derdim ama belli ki ciddi ciddi icin icin kin beslemis.Arkadasligini bitir diyemem ama sürekli görüsülecek biri degilmis gibi geldi bana
Çok sinir oldum öyle böyle değilhasta galıba
ya da sızı baya kıskanıyor
degısık bır tip ben olsam bu degısık ruh halınden korkar gorusmezdım kendısıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?