Benim yüzümden kaybetmiş !!!

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba hanımlar ,
Liseden beri çok samimi Olduğum bir kız kankam vardı . Beraber kalır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi kardeş biliyordum onu . Adı Ayşe olsun ünv Sınavına girdik beraber ben o sene yerleştim Ayşe kazanamadı ertesi sene tekrar girdi tercihlerini beraber yaptık dershaneye giderken tercih için ona hep eşlik ettim tüm tercihlerini doldurdu ama o sene sistem Değişti yazdığı yerler gelmedi. Yerleşemedi . 3. Sene sınava girdiğinde de Aydın'da işletme Kazandı . Derken okudu bitti vs vs üstünden seneler gecti . 12-13 sene önceki olay bu . Sonra KPSS ye girdi atanamadı , polisliğe başvurdu kazanamadı , şu an çalışmıyor .

Geçende görüşme mevzusu olmuştu . Birden bire ben seninle görüşmeyeceğim yaptıklarını unutmadım sen benim 1 senemi çaldın . Tercih yaparken senin hatan Yüzünden kazanamadım yoksa kazanırdım . Sen engel oldun sen kötü birisin vs vs diye beni suçlamaya başladı . Ben ilk başta ne senesi dedim tercihi senle yapmıştık Kenfim yapsam kazanırdım demeye başladı seneler oldu seni affedemiyorum dedi . Suçlu ben miyim arkadaşlar ? Yoksa o mu tuhaf ?

Sizi kıskanmış. Tercih yaparken başına silah mı dayamışsınız? Reşit biri kendi tercihinden kendisi sorumludur. Sinir olurum kendi hatalarını sorumsuzluğunu ya da başarısızlığını başkasına yıkan insanlara. Sizin işiniz falan iyiyse kıskanmıştır.
Edit: Ben de bu sene arkadaşımın birine tercih yaptım. Kız koşulsuz şartsız bana güvendi ve dinledi. Eğer senin yüzünden gelmedi deseydi hem kırılır, hem de kendi tercihini kendin yapsaydın puanın düzgündü de ben mi gelmesine engel oldum derdim.

Suçlu sen değilsin ... arkadaşım istedi diye onun istediği yerleri yazmam, arkadaşın da Eminim öyle yapmıştır yani kendi isteklerini yazmıştır ama olmamış ..

Onun da psikolojisi iyi değildir , hayatta hiç bir şeyi yolunda gitmiyorsa buna bir suçlu aramıştır ve piyango sana çıkmıştır ..

Çok üsteleme derim

Ahaha komik olmuş. Ya aşırı sorunlu bir arkadaş ya da sizinle görüşmemeye bahane arıyor. Ben de bazen kıytırık bahaneler üretirim bir insanla aramı açmak için oradan biliyorum.

Olayları bilemeyiz ama bir suçunuz olduğunu zannetmiyorum. Varsa da 12 yıl sonra dank etmemiştir herhalde. İçinizi ferah tutun.

Öylr çok iyi bir işim yok kendi yapımda kavruluyorum . Ama bunca yıl sonra bşyle sözler duymak sinirimi bozdu . Heryerden çıkardım engellemedim ama çıkardım

Sonra çok ağır kelimeler etti sen çok kötü birisin . Çık git hayatımdan vs dedi bende heryerden çıkardım onu arkadaşlıktan vs

Tuhaf ya cidden deli mi ne kul Hakkı Allah biliyor dedi bana

Yani bunu size saka yollu söylese gülün gecin derdim ama belli ki ciddi ciddi icin icin kin beslemis.Arkadasligini bitir diyemem ama sürekli görüsülecek biri degilmis gibi geldi bana

hasta galıba
ya da sızı baya kıskanıyor
degısık bır tip ben olsam bu degısık ruh halınden korkar gorusmezdım kendısıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…