benim yüzümden mi?

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
Merhabalar

yine fikirlerinize ihtiyacım var.

öncelikle özet geçeyim geçmiş olayı; ramazan bayramın da eşimin ailesi ile doğuya gitmiştik, her dediklerine eyvallah deyip susmuştum ama köye gittiğimiz zaman çok fazla böcek olduğu için sadece 1 yerde arabadan inemedim diye kavga etmiştik. kv me kızların olsa onları indiremezdin bana niye ısrar ediyorsun dediğim zaman seni uyarıyorum kızlarımdan bahsetmeyeceksin demişti. eşyalarınızı toplayın defolun gidin denildi. biz kv ile tartışırken kp arabanın camına pat pat vurup ne oluyor sana demişti ( daha öncelerden üstüme yürümüşlüğü de var)..

biz eşimle eve döndük ve sorunları çözemedik ayrılmak istediğimi söyledim 1,5 aydır annemin evindeyim. adliyeye gittik ve eşim artık seni savunacağım diye söz verdi bende sonucunda bir şans daha verdim evliliğimize çünkü birbirimizi seviyoruz.

ben küçük bir tatile çıktım, eşim aradı babam kalp krizi geçirdi diye ve durumu da baya ciddiymiş. kendine gelir gelmez de ben gelinlerceye bir şey yapmadım demiş..

oraya gelen akraba gelinlerinden bir kaçı son dönemlerde kolay şeyler yaşamadı tabi ondan olmuştur demiş.. görümcem bundan 9-10 ay önce çok önemli bir ameliyat geçirdi, eğer üzüntüden, sıkıntıdan olsa o dönem de olan olurdu diye düşünüyorum. bir de biz ayrılalı 1,5 ay oldu.. şuan resmen ben suçlanıyorum..

gitmek istemiyorum çünkü affedemiyorum, çok kötü dönemlerden geçtim onlar yüzünden ama iş yerindeki arkadaşlar da insanlık sende kalsın diyor..

görümcem ameliyat olacağı dönem gittiğimde bir ton surat savatla karşılaştım..

çok kararsızım..

Eşiniz ne diyor. Başkalarını boşverin önemli olan o.

Esiniz ne diyor peki bu söylenenlere ?

Esiniz ne diyor peki bu söylenenlere ?

kuzenin eşi gidip diğer teyzesine son zamanlarda kolay şeyler yaşamadı demiş teyzesi sanane x demiş mesela bunu anlattı.
başka bir gelin görümce gidip kv ye kolay şeyler yaşanmadı dediği zaman kv şu olayları atlatalım sizinle sonra görşeceğiz demiş eşime de birisi sana bir şey derse cevabını ver demiş..

eşim onlardan genel de fitne diye bahsediyor

Esiniz Ailesi neredeyse bosanmaniza sebep olacakken görüsmeyin gitmeyin derim yani daha ne yapabilirler ki ...

Resmen iftiraya uğruyorsunuz bence. Ben olsam gitmem veya annemle babamla giderim.

Boşanma raddesine gelmiş olduğum ve bunun asıl sebebinin de ailesi olduğunu bildiğim bir aileye gitmem ben.
Çünkü yine size surat yapacaklar. Baksanıza siz yokken bile gelince yüzünden demişler.
evet 3 yıldır kavgalarımızın tek nedeni ailesi ama cenazelerin de hastalıklarında küs dahi olsam yanlarında oldum. bu defa içimden gelmiyor ama babası vefat ederse eşim sen yanımda olmadın der mi diye düşünüyorum..

Fazla insansın ve insaflısın. Heketmeye verme değeri. Sen değerlisin. Seni gerenlerle de görüşme. Eşinle hayatını yaşa.

kesinlikle her kötü anlarında elimden geldiğince yanlarında oldum 3-4 ay önce babannem vefat etti görümcelerim bir baş sağlığı bile dilemedi. bende şuan mesajla arayarak veya 5 dk evde görerek eşime destek olmaya çalışıyorum

Senin yüzünden oldu dedikleri için gelmedim dersiniz. İçimden gelmiyor demeyin. Bir insanın ciddi bir hastalığını bir kalp krizini size bağlayıp, size iftira atacak kadar kötü insanlarsa eğer, beni istemediğiniz için gelmedim, bir kalp krizi daha geçirsin istemedim dersiniz.

Kesinlikle diyecek.
Beni yanlış anlamayın ama eşiniz de zaten ailesine karşı duramıyor sanırım ki suçluluk psikolojisine girmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…