benim yüzümden mi?

Surat yaparsa yapsın

Böyle ortamlarda gitmezseniz yüz yıl siz haksız kabul edilirsin

Giderseniz büyüklük sizde kalır

ama damdan yoruldum bende bunlardan. eşime de söyledim yanında olmak istiyorum ama senin de başkasının da huzurunu bozmak istemiyorum gönlüm kalbim seninle diye, ilk günden beri bunu hissettiriyorsun biliyorum dedi. hiç gel falan demedi.

yok anlamaz :) çünkü her adım attığımda bu son diyorum ama asla eşime yaranamıyorum.

Bence gidin gitmeyip onların ağzına laf vermeyin ama gitiiğinizde taş duvar kesilin eli ziyaret ediyor gibi edin dönün suratlarına bile bakmayın ki size surat asıp asmadıklarını görmeyin ve cok da fifi havası yaratın.

eski ben olsa git derdi.

simdiki ben gitsen de gitmesen de bişey değişmeyecek sen bilirsin diyor. yani gitsen bu kez de suçunu biliyo da ondan gitti vicdanini temizliyo demeyecekleri ne malum...

artık vicdanimi lüzumlu lüzumsuz kullanmıyorum ben.
esime sorardım gitmemi istersen giderim ama görüşme için açık kapı olarak algilayacaksan o da kalsın diye.

Sizin sorununuz ne zaman çözülür biliyor musunuz? Eşinizin Ailesine gerçekten saygı duyduğunuzda. .

Sizin sorununuz ne zaman çözülür biliyor musunuz? Eşinizin Ailesine gerçekten saygı duyduğunuzda. .

mesela nerede saygı duymadığımı iddia ediyorsunuz? yanlış anlamayın göremediğim ne varda onu gördünüz?
çünkü her kötü zamanlarında yanlarında oldum onlardan aynı şeyleri hiç göremedim. insanlık bende kalsın deyip her sorun sonrasında yanlarına gittim yine kötü olmaya devam ettiler. bazı insanları iyilik iyileştirmez, kötülük içlerine işlemiştir..

cevabınızı çok merak ediyorum ben nerede saygı duymalıydım da duymadım?

eski ben olsam duyar duymaz giderdim bende.. işte insanın içinde ki iyiliği köreltiyor bu tür insanlar. dediğiniz gibi gittiğim zaman da bir şey diyecekler.. o kadar sorun yaşandı yüzsüz geldi derler, vicdanını temizliyor derler, utanmadan geldi derler.. derler yani var o kapasite..

İçinizden gelmiyorsa ve eşinizde problem çıkarmıyorsa gitmeyin bence. Bunu da kendi içinizde ve eşinizle mevzu yapmayın, huzurunuza bakın.

Siz gereksiz iyilik yapıp sonra beklentiye girip istediğini göremeyince haksızlığa uğradığını düşünüp çıldıran birisiniz.
Ben size o zaman da kızmıştım size ne gerek onları gezdirmek, size mi kaldı demiştim.

Şu an anne evindesiniz, eşinizle barıştınız ama tek başınıza tatile gitmiştiniz doğru anladım değil mi?

Evinize dönmediyseniz sorun hala tavanda asılı duruyor demektir, ziyaretine gitseniz de gitmeseniz de anlamı yok bence.

gereksiz bir iyilikti, iyilik demeyelim de aramız biraz daha iyi olsun diye çabalamam fazlasıyla gereksizdi ama iyilik beklemedim. iyilik yapmasınlar ama kötülükte yapmasınlar derdindeyim. kimseden ekmek istemiyorum su istemiyorum neden millet geliniyle kv si ile bu kadar iyiyken biz kötüyüz? bu beni üzüyordu..

annemin evindeyim çünkü evimize ulaşım çok çok zor ve araba şuan eşimde o yüzden eve gidemiyorum. tatile gitmem de şöyle oldu, ablam yurtdışında yaşıyor ve 2 küçük çocuğu var, diğer ablam uçakla onlara istanbula kadar eşlik edecekti sizde gelin gezelim dedi. yani o gitmeseydi böyle bir plan yoktu bunu eşime de anlattım ve sorun etmedi.

Siz gerçekten tekrar mutlu olabileceğinize inanıyor musunuz, tüm mesele bu.
Eş iyi olsa da aile sorunu çanak gibi ortada:

Tabi ki gitmeyin eşinize de bana yaptıklarını hazmedemiyorum. Şimdi değil ama belki ilerde diyin. Gitseniz de hepsi birden size karşı melek olmayacaklar o yüzden hiç gidip tadınızı kaçırmayın.

Siz gerçekten tekrar mutlu olabileceğinize inanıyor musunuz, tüm mesele bu.
Eş iyi olsa da aile sorunu çanak gibi ortada:

ailesi olmadığı zamanlarda oldukça mutluyuz. tabi ki tartışmalar küslükler oluyor ama ağır konuşmuyoruz, hemen barışıyoruz.

ama dediğiniz gibi aile sorunu var ortada

Tabi ki gitmeyin eşinize de bana yaptıklarını hazmedemiyorum. Şimdi değil ama belki ilerde diyin. Gitseniz de hepsi birden size karşı melek olmayacaklar o yüzden hiç gidip tadınızı kaçırmayın.

onu demiyorum. babası için sürekli dua ettiğimi, eşimin yanında çok olmak istediğimi ama ne eşimin ne de bir başkasının huzurunun kaçmaması için gitmediğimi söylüyorum..

Eminim gitmek zulüm geliyordur ama gidersen insanlığını insafını göstermiş olursun.Eşin mutlu olur. Kendini eşinin yerine koy sen olsan ne olursa olsun eşin gelsin geçmiş olsun desin istemezmisin.
Ama eşinle eğrisini büğrüsünü konuş ben gelicem ama benim ağzımı açtırma ailenin cevabını sen ver de.Çünki anne babalar kendi evlatlarının dediğini unutuyor ama gelin yada damadın dediğini unutmuyor.Eğer bu garantiyi vermiycekse hiç gidip kendini kurban etme .
Allah yardım etsin.

Şu durumda asla cevap vermez ki normal de bile zar zor binde bir beni savunur. ben çok gösterdim bu aileye insanlık nasıl olur diye ama bir türlü kafalarına girmedi.. görümcem ameliyat olduğu dönem de gitmiştim ki öncesinde bana büyük haksızlık etmişti ama yine surat savat yapan onlar oldu. sanırım ben gittikçe onlar haksız olduklarını görmüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…