- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Surat yaparsa yapsın
Böyle ortamlarda gitmezseniz yüz yıl siz haksız kabul edilirsin
Giderseniz büyüklük sizde kalır
bence esine iyi yaklas ,istersen berbaer gitmeyi teklif et bakalim nasil tepki vericek, sonucta konu kendi ailen olsa yinede esinin gelmesini isterdin herhalde... eger bir problem cikarsa son kez iylik yapdigin ile kalirsin bunun kiymetini de esin anlar ozmn araniz iyi kalir .
barismanizin ardindan anlamaya calisir belki ? yoksa Geri dönmeniz yersiz oluryok anlamaz :) çünkü her adım attığımda bu son diyorum ama asla eşime yaranamıyorum.
adamın elinden sigara düşmez mesela ama millete göre bunlar bir sorun değil, tek sorun bizim kavga etmemiz..
ben o insanlığı çok yaptım artık içimden gelmiyor
Bence gidin gitmeyip onların ağzına laf vermeyin ama gitiiğinizde taş duvar kesilin eli ziyaret ediyor gibi edin dönün suratlarına bile bakmayın ki size surat asıp asmadıklarını görmeyin ve cok da fifi havası yaratın.Merhabalar
yine fikirlerinize ihtiyacım var.
öncelikle özet geçeyim geçmiş olayı; ramazan bayramın da eşimin ailesi ile doğuya gitmiştik, her dediklerine eyvallah deyip susmuştum ama köye gittiğimiz zaman çok fazla böcek olduğu için sadece 1 yerde arabadan inemedim diye kavga etmiştik. kv me kızların olsa onları indiremezdin bana niye ısrar ediyorsun dediğim zaman seni uyarıyorum kızlarımdan bahsetmeyeceksin demişti. eşyalarınızı toplayın defolun gidin denildi. biz kv ile tartışırken kp arabanın camına pat pat vurup ne oluyor sana demişti ( daha öncelerden üstüme yürümüşlüğü de var)..
biz eşimle eve döndük ve sorunları çözemedik ayrılmak istediğimi söyledim 1,5 aydır annemin evindeyim. adliyeye gittik ve eşim artık seni savunacağım diye söz verdi bende sonucunda bir şans daha verdim evliliğimize çünkü birbirimizi seviyoruz.
ben küçük bir tatile çıktım, eşim aradı babam kalp krizi geçirdi diye ve durumu da baya ciddiymiş. kendine gelir gelmez de ben gelinlerceye bir şey yapmadım demiş..
oraya gelen akraba gelinlerinden bir kaçı son dönemlerde kolay şeyler yaşamadı tabi ondan olmuştur demiş.. görümcem bundan 9-10 ay önce çok önemli bir ameliyat geçirdi, eğer üzüntüden, sıkıntıdan olsa o dönem de olan olurdu diye düşünüyorum. bir de biz ayrılalı 1,5 ay oldu.. şuan resmen ben suçlanıyorum..
gitmek istemiyorum çünkü affedemiyorum, çok kötü dönemlerden geçtim onlar yüzünden ama iş yerindeki arkadaşlar da insanlık sende kalsın diyor..
görümcem ameliyat olacağı dönem gittiğimde bir ton surat savatla karşılaştım..
çok kararsızım..
Milletin ne dusundugu neden bu kadar onemliki? Ben gercekten anlamiyorum.
Sizin sorununuz ne zaman çözülür biliyor musunuz? Eşinizin Ailesine gerçekten saygı duyduğunuzda. .Merhabalar
öncelikle özet geçeyim geçmiş olayı; ramazan bayramın da eşimin ailesi ile doğuya gitmiştik, her dediklerine eyvallah deyip susmuştum ama köye gittiğimiz zaman çok fazla böcek olduğu için sadece 1 yerde arabadan inemedim diye kavga etmiştik. kv me kızların olsa onları indiremezdin bana niye ısrar ediyorsun dediğim zaman seni uyarıyorum kızlarımdan bahsetmeyeceksin demişti. eşyalarınızı toplayın defolun gidin denildi. biz kv ile tartışırken kp arabanın camına pat pat vurup ne oluyor sana demişti ( daha öncelerden üstüme yürümüşlüğü de var)..
biz eşimle eve döndük ve sorunları çözemedik ayrılmak istediğimi söyledim 1,5 aydır annemin evindeyim. adliyeye gittik ve eşim artık seni savunacağım diye söz verdi bende sonucunda bir şans daha verdim evliliğimize çünkü birbirimizi seviyoruz.
ben küçük bir tatile çıktım, eşim aradı babam kalp krizi geçirdi diye ve durumu da baya ciddiymiş. kendine gelir gelmez de ben gelinlerceye bir şey yapmadım demiş..
oraya gelen akraba gelinlerinden bir kaçı son dönemlerde kolay şeyler yaşamadı tabi ondan olmuştur demiş.. görümcem bundan 9-10 ay önce çok önemli bir ameliyat geçirdi, eğer üzüntüden, sıkıntıdan olsa o dönem de olan olurdu diye düşünüyorum. bir de biz ayrılalı 1,5 ay oldu.. şuan resmen ben suçlanıyorum..
gitmek istemiyorum çünkü affedemiyorum, çok kötü dönemlerden geçtim onlar yüzünden ama iş yerindeki arkadaşlar da insanlık sende kalsın diyor..
çok kararsızım..
Sizin sorununuz ne zaman çözülür biliyor musunuz? Eşinizin Ailesine gerçekten saygı duyduğunuzda. .
eski ben olsa git derdi.
simdiki ben gitsen de gitmesen de bişey değişmeyecek sen bilirsin diyor. yani gitsen bu kez de suçunu biliyo da ondan gitti vicdanini temizliyo demeyecekleri ne malum...
artık vicdanimi lüzumlu lüzumsuz kullanmıyorum ben.
esime sorardım gitmemi istersen giderim ama görüşme için açık kapı olarak algilayacaksan o da kalsın diye.
Siz gereksiz iyilik yapıp sonra beklentiye girip istediğini göremeyince haksızlığa uğradığını düşünüp çıldıran birisiniz.
Ben size o zaman da kızmıştım size ne gerek onları gezdirmek, size mi kaldı demiştim.
Şu an anne evindesiniz, eşinizle barıştınız ama tek başınıza tatile gitmiştiniz doğru anladım değil mi?
Evinize dönmediyseniz sorun hala tavanda asılı duruyor demektir, ziyaretine gitseniz de gitmeseniz de anlamı yok bence.
gereksiz bir iyilikti, iyilik demeyelim de aramız biraz daha iyi olsun diye çabalamam fazlasıyla gereksizdi ama iyilik beklemedim. iyilik yapmasınlar ama kötülükte yapmasınlar derdindeyim. kimseden ekmek istemiyorum su istemiyorum neden millet geliniyle kv si ile bu kadar iyiyken biz kötüyüz? bu beni üzüyordu..
annemin evindeyim çünkü evimize ulaşım çok çok zor ve araba şuan eşimde o yüzden eve gidemiyorum. tatile gitmem de şöyle oldu, ablam yurtdışında yaşıyor ve 2 küçük çocuğu var, diğer ablam uçakla onlara istanbula kadar eşlik edecekti sizde gelin gezelim dedi. yani o gitmeseydi böyle bir plan yoktu bunu eşime de anlattım ve sorun etmedi.
Tabi ki gitmeyin eşinize de bana yaptıklarını hazmedemiyorum. Şimdi değil ama belki ilerde diyin. Gitseniz de hepsi birden size karşı melek olmayacaklar o yüzden hiç gidip tadınızı kaçırmayın.Merhabalar
çok kararsızım..
Siz gerçekten tekrar mutlu olabileceğinize inanıyor musunuz, tüm mesele bu.
Eş iyi olsa da aile sorunu çanak gibi ortada:
Tabi ki gitmeyin eşinize de bana yaptıklarını hazmedemiyorum. Şimdi değil ama belki ilerde diyin. Gitseniz de hepsi birden size karşı melek olmayacaklar o yüzden hiç gidip tadınızı kaçırmayın.
Eminim gitmek zulüm geliyordur ama gidersen insanlığını insafını göstermiş olursun.Eşin mutlu olur. Kendini eşinin yerine koy sen olsan ne olursa olsun eşin gelsin geçmiş olsun desin istemezmisin.Merhabalar
çok kararsızım..
Eminim gitmek zulüm geliyordur ama gidersen insanlığını insafını göstermiş olursun.Eşin mutlu olur. Kendini eşinin yerine koy sen olsan ne olursa olsun eşin gelsin geçmiş olsun desin istemezmisin.
Ama eşinle eğrisini büğrüsünü konuş ben gelicem ama benim ağzımı açtırma ailenin cevabını sen ver de.Çünki anne babalar kendi evlatlarının dediğini unutuyor ama gelin yada damadın dediğini unutmuyor.Eğer bu garantiyi vermiycekse hiç gidip kendini kurban etme .
Allah yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?