benim yüzümden mi?

İlla gidip sarmaş dolaş olmaniza gerek yok. Durum gercekten ağırsa birakin gidin görünün gelin. Esinizle konuşun ama önce.durumu net olarak anlatın

Durumu o kadar ciddi değilmiş o zaman. Eşin senin yüzünden oldu dememiş ama ajitasyon yapmış, kendini suçlu hissetmene neden olmuş.

ciğerleri su topluyormuş, damarlarını açamadılar. bilmiyorum ne kadar ciddi.. bence babasının vicdanı sızladı artık, ölüm kapıyı çalınca..

İlla gidip sarmaş dolaş olmaniza gerek yok. Durum gercekten ağırsa birakin gidin görünün gelin. Esinizle konuşun ama önce.durumu net olarak anlatın

daha önce görümcem ameliyat olacağında gitmiştim, gözünüzde canlandırabilir misiniz bilmiyorum ama hani sen görürsün deyip kafa sallamak vardır ya büyük görümcem gittiğimde kafasını telefona gömüp öyle sallıyordu, gittiğim zaman konuşmazlar benimle. artık anladık istenmiyorum..

Karar sizin ama ben gidip görün gecmis olsun deyin. Affetmek helal etmek gene size kalmis. Gittiniz diye affetmek zorunda da degilsiniz. Gercekten agirsa gidin bakip gelin derim

Ya kuzum sen gidince yine ayni hareketler olucak. Ama ben de sen kadar yumusak bir insanı. Onca rezillige ragmen adım atarim. Ama değmez. Ha git demek istiyorum ama yine degmeyecegini biliyorum.
Cok afedersin ama kuduz köpek gibi sana diş biliyorlardır kesin. Resmen gunah kecisi olarak seciyorlar.
Bilemedim ki. Bi mesafe koyman gerekiyor belki de bunun icin gitmenen gerekiyordur.
Ben de suan bir mesafe koymaya calisiyorum. O keskin cizgiyi tam olarak koyamiyorum ama bakalim. Valla git yada gitme demek icimden gelmiyor ama net eminim ki haketmiyorlar.

Yani kanlı bıçaklı da değilsiniz, geçmiş olsuna gidilmeli.
Mesafeniz devam edecekse yine devam eder.
Ayrıca gelin kim ya, umrunuzda olmamalı.

Sen resmi şekilde de olsa git insanlığını göster eşinde sonradan bir şey diyemesin

Yani kanlı bıçaklı da değilsiniz, geçmiş olsuna gidilmeli.
Mesafeniz devam edecekse yine devam eder.
Ayrıca gelin kim ya, umrunuzda olmamalı.

bana kalsa giderim istemesem de sırf insanlığımdan ama gittiğim zaman kötü muamele göreceğim kesin..

Ben onlar yüzünden eşimden ayrılıyorsam ve onlar kılını bile kıpırdatmıyorsa kalp krizini benim üstüme atmaları zerre umrumda olmaz..sanki çok üzülmüş de kriz geçirmiş üzülse zaten ayrılmayın diye çaba gösterirdi.. ben olsam gitmezdim

mesela benim başıma bir olay gelse, benim yanıma gelseler asla surat asmam. babannem vefat etti kv kp geldiler evlerinden aldık evlerine bıraktık görümcelerim ne bir mesaj attılar ne aradılar, ciddi anlamda haketmiyorlar.
gittiğim zaman herkeste bir surat savat olacak bana karşı, ben o bakışları kaldıramam. sonra eşime patlarım senin ailen böyle işte diye.

aslında istemesem de gitmem gerekiyor, bu benim insanlığım olmalı ama diğer yorumlarda da hep yazdım görümcem de gittiğimde insanlık yapmam bir şey ifade etmedi.

asla kıllarını kıpırdatmadılar. en fazla eşime seviyorsan ayrılma dediler, insan bi arar kızım niye böyle yapıyorsun sorunun bizimleyse gelme gitme ama yuvanı dağıtma der ama asla aramadılar..

Git istersen kimseyle muhattal olma. Görusebiliyorsan kp gecmis olsun daha iyi misin doktorlar ne diyor de baska birsey deme cık gel. Ha yaranir mi yaranmaz.

Oncelikle sunu unutma, kalp krizi bir anda olmaz. Uzun bir sure biriken stress, dert, sagliksiz beslenme gibi bir cok faktor iceren birsey.
Esinizle barismayi dusunuyorsaniz, bence yanina gitmekte fayda var. Baskalarinin dusunceleri bu kadar umrunuzda olmamali. Insanlik sizde kalsin. Onlar insan olamiyor belki ama nasil insan olunur siz gosterebilirsiniz.

adamın elinden sigara düşmez mesela ama millete göre bunlar bir sorun değil, tek sorun bizim kavga etmemiz..

ben o insanlığı çok yaptım artık içimden gelmiyor

bence esine iyi yaklas ,istersen berbaer gitmeyi teklif et bakalim nasil tepki vericek, sonucta konu kendi ailen olsa yinede esinin gelmesini isterdin herhalde... eger bir problem cikarsa son kez iylik yapdigin ile kalirsin bunun kiymetini de esin anlar ozmn araniz iyi kalir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…