- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Senin yüzünden oldu dedikleri için gelmedim dersiniz. İçimden gelmiyor demeyin. Bir insanın ciddi bir hastalığını bir kalp krizini size bağlayıp, size iftira atacak kadar kötü insanlarsa eğer, beni istemediğiniz için gelmedim, bir kalp krizi daha geçirsin istemedim dersiniz.
Kesinlikle diyecek.
Beni yanlış anlamayın ama eşiniz de zaten ailesine karşı duramıyor sanırım ki suçluluk psikolojisine girmiş.
Öfff. Kalp krizi öyle üzüntüyle vs olmuyor.
Kalp krizi kalbi besleyen ana damarların zaman içinde tıkanması gibi durumlarda oluyor.
Vücudumuzda ki organlar arter damarlarından gelen temiz kanla çalışır. Organların kullanıp ven damarlarına gönderilen kan, kalbe gider. Kalp temizlemesi için kanı akciğere gönderir. Aldığın her nefeste oksijen akciğer bronşlarından kana geçerek kan temizlenir. Sigara içenlerde de temiz hava yerine karbon monoksit vs. Olduğu için kan temizlenmiyor ve temizlenmemiş kan tekrar kalbe gidiyor. Ve kalp diğer organlara o kanı pompalıyor ( burda kalbin işlevi kirli kanı akciğere göbdermek. Akciğerde temizlenmiş kanı da tekrar organlara pompalamak.
Kan temizlenmeyince pıhtı oluşur. Bu pıhtı kan dolaşımı sırasında zaman içinde beyin damarlarından birini tıkar ve 4 saat içinde müdahale edilmezse İNME(FELÇ)
kalp damarlarından birini tıkarsa KALP KRİZİ
bacaklara giden büyük ana damarları tıkar ve zamanında. Müdahale edilmezse bacak kesilmesine kadar gider.
Lütfen bilinçlenelim. Hastalığı kullanarak insanları suçlayanlara kapak yapalım. Ben hiç üzüntüden sinirden stresten grip olan görmedim ne yani bu hastalıklar üzüntüden oluyorsa nezle bile üzüntüden kaynaklanmalı
Siz eşinizi terkettiğinizde kv kp sizi aradı mı? Özür diledi mi ya da arayı yumuşatmak, sizi barıştırmak için çabaladılar mı?yok yanlış anlamam :) bana göre de karşı duramıyor zaten bu yüzden ayrılmak istediğimi söylemiştim
Siz eşinizi terkettiğinizde kv kp sizi aradı mı? Özür diledi mi ya da arayı yumuşatmak, sizi barıştırmak için çabaladılar mı?
Cevaplar hayırsa değersiz görüldüğünüz yere gitmeyin.
Vicdansız olsaydınız şu anda boşanmıştınız.barışmamız için hiç bir çaba sarf etmediler..
kendi vicdansızlığımdan korktum, duyduğum zaman üzülmedim ve kendime bu kadar mı kötüsün sen dedim ama içimde ki her şeyi öyle bir tüketmişler ki ne gitmek istiyorum ne de yüzlerini görmek istiyorum
Vicdansız olsaydınız şu anda boşanmıştınız.
Ve emin olun yine sizi suçlayacaklardı.
Eski gelini oğlunu boşadı da ondan kriz geçirdi diyeceklerdi.
Şimdi gitmeyin eşinize de biriyle karşılaşurım olay büyür diye gelmiyorun babana geçmiş olsun dediğinizi iletmesini söyleyin
Siz eşinizin ailesinden uzak durun ,tam fitne yuvası
Durumu o kadar ciddi değilmiş o zaman. Eşin senin yüzünden oldu dememiş ama ajitasyon yapmış, kendini suçlu hissetmene neden olmuş.evet eşim dedi babam kendine gelir gelmez ben gelinlerceye bir şey yapmadım dedi diye anlattı
Ogünkü olaylardan sonra hiç yüzyüze geldinizmi onlarla ? Herhangi bir münakaşa vs geçtimi aranızda.
Eğer eşinle barıştıysan sadece günü birlik geçmiş olsuna gidebilirsin. Ama mesafeni koruyup insanlarla hiç yüz göz olmadan.
Adama birşey olursa bundan emin ol keşke gitseydim diyeceksin.
Sizin önceki konunuzu çok net hatırlıyorum, % 100 haklıydınız. Hatta ne iyi insanlar var, kocasının ailesini memnun edeceğim diye sürünmüş yollarda demiştim. Bu kadar haklı olduğunuz konuda 1,5 ay ayrı kalmanıza üzüldüm gerçekten.
Gidin ya da gitmeyin diyemem çünkü eşiniz gitmezseniz sizi suçlayabilecek potansiyele sahip. Gittiğiniz an bu aile size direk saydırmaya başlayacaktır saygısızlar çünkü, eğer öyle bir şey olursa hiç cevap vermeyip çıkın hemen, ben elimden geleni yaptım dersiniz eşinize de, bir daha hiçbir şeylerine gitmezsiniz. Mazallah orada bir tartışma çıkar kayınpederinize bir şey olursa bir ömür sizi suçlarlar, laf kargaşasına girmeyin sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?