Benim yüzümden... :(

kusura bakmasın kimse ama işini düzgün yapmayacaksa yapmasın.herkesin derdi sıkıntısı var ve bunu kimseden çıkartmaya hakkı yok.onun işini yapmak için çok adam bulunur işine sahip çıksın.

neysekı sızın sıkayet degerlendırılmıs
benı bır x fırma kargo calısanı tacız ettı resmen esım abısı falan toplu halde sıkayet ettık urunu aldıgım yere ulastım o fırma bıle kargoyla anlasmasını cektı ve sıkayet ettı yınede sonuca ulasamadık neymıs o calısanı oyle bırı degılmıs memnunlarmıs

hatta anlatayım
kıyafet sıparıs ettım kargonun ne kadar tutacagını bılmıyorum ve kapıda odeme
80 tl tuttu yanımda bır 60 tl bırde 100 tl butun vardı
100 tl verdım
ben bunu kabul etmem dedı parayı evın ıcıne fırlattı
dedım ben kargo ucretının ne tutacagını bılmıyorum sızı de yarın beklıyordum yanımda bozuk yok elbıse de bana lazım dedım
ben yanımda para ustu tasımak zorunda degılım gelır subeden alırsınız dedı
ama ben kapıda odeme ıle alısverıs yaptım ucretını ona gore oduyorum dedım
elımdekı paketı kapımı ıteleyıp 1 buyuk adım ayakkabısıyla evın ıcıne sokup cekıp almak suretıyle gelıp subeden al banane dedı faturamı da evın ıcıne attı

bende esıme haber verdım bu dedım manyak mı ne kendı ısım geregı de okadar kargoyla calıstım asla boyle bırsey yasamadım o kargonun baska calısanıyla da yasamadım o adamın kafası ıyı degıl dengesız dedım
esım yanında bırıyle bırlıkte subeye gorusmeye gıttı mudurle calısan hakkında
mudur calısanı cagırmıs
calısan yok oyle bırsey dıyor
ama paket onda :D
esım sıkayet edıyor ben edıyorum urunu satın aldıgım fırma edıyor sonuc sıfır hıc bı nane olmadı sinirim ıcımde kaldı

sızın adınıza sevındım sıkayete hemen donus yapmıslar bırdaha o calısan ayagını denk alır umarım

İşini doğru düzgün yapmadığına eminseniz vicdanızız rahat olsun.
Herkes işini hakkıyla yaparsa ancak kurtulcak bu ülke ama malesef herkes aldığı parayı haketmiyor.

Beni de aras kargodaki adam dellendirmişti böyle. Agresif agresif tavırlar. Sanırsın bedavaya çalışıyolar. İlk şikayet sizseniz hemen çıkarcaklarını sanmıyorum. Ama aynı kişiye yoğun şikayet varsa değerlendirirler. Neyse çok takılmayın hak yerini bulur.
Aras kargo daki deli çocuktan bahsediyorsun sanırım :halay:aynı kişiyse eğer kargo gelecek diye ödümüz kopuyor, gün yok ki kargoları getirdiğinde bizi azarlamasın ahaha

Ben hep ayni ornegi veririm: ben durusmada amuda kalkamiyorsam ya da sacmalayip futbol maci anlatmiyorsam karsimdaki de bir zahmet isini duzgun yapsin

duygu sömürüsü yapacağına başta işini düzgün yapsaymış. kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil, bence gayet de doğru davranmışsınız. canınızı sıkmayın derim ben boş yere.

Aras kargo daki deli çocuktan bahsediyorsun sanırım :halay:aynı kişiyse eğer kargo gelecek diye ödümüz kopuyor, gün yok ki kargoları getirdiğinde bizi azarlamasın ahaha
Ya ben kargo gönderirken yaşadım. Sadece dediğim cümle şu "adresi doğru yazdınız di mi? " Aman yarabbiim bu başladı benimle dalga geçer gibi konuşmaya. Yok yazamasa nasıl gidermiş de ama motor gibi konuşuyo. Ben de sonunda patladım :D Birazcık sesimi de yükselttim. Özür diledi :D Kimseye ezdiremem kendimi valla. Şikayet etmedim açıkçası üzülürdüm sonra ben de. Şu azarlayan tiplere sinir oluyorum. Bu işsizlikte iş bulmuşsun. Neyin tribi bu kardeşim. Allah allah ya :D

Hanımlar kendimi varya berbat hissediyorum. Ben neden böyle bir düşüncesizlik yaptım başkasının hakkına mı girdim.

Bugün bana çiçek sepetinden çiçek geldi. Evde annem vardı ben dışarıdaydım. Beni aradı bir numara öncesinde. İşte size çiçek geldi dedikten sonra adresimi sorgulamaya başladı arayan kişi ama böyle nasıl desem beni azarlar gibi ukalaca ya ben sanki çocuğum da annem beni paylıyor gibiydi resmen. Yanlış adrese gitmesin diye dedi ama sinirli sinirli böyle. Bu arada adresime defalarca çiçek de başka ürünler de gelmiştir sorun olmamıştır. Neyse o yanlış adrese gitmesin diye deyince neyse dedim adam doğru söylüyor boşver tam adama tamam o zaman siz bu adrese gönderin diyecektim ki ben konuşurken çat diye yüzüme kapattı.

Geleyim meseleye ben bunun üzerine çok sinirlendim şikayet ettim. Şikayet üstüne özür için çiçek yollamışlar. Çiçeği getiren gene aynı adammış. Ben gene evde yoktum. Anneme işte beni işten çıkarırlar falan demiş. Çok üzgünmüş.

Ben bunu duyduğumdan beri kendimi berbat hissediyorum. Allahım resmen adamın işine mi sebep olucam. Hemen çiçek sepetine mail attım tekrardan. Çıkarırlar mı işten. Bu krizde bi de hay kafama edeyim. Gerçekten başka neler yapabilirim kafam durdu.
Çıkarırlar tabi kumsenın yuzune bakmıolar ozel sektorde .Tutanak fln tutmuslardır.Arayın ben çok abarttım cıcegınızıde aldım tesekkur ederım adamdan cok memnunum dıyın.Eger hatalıysa ole bısey daha yapmaz calısan anlamıstır yanı.

Çıkarırlar tabi kumsenın yuzune bakmıolar ozel sektorde .Tutanak fln tutmuslardır.Arayın ben çok abarttım cıcegınızıde aldım tesekkur ederım adamdan cok memnunum dıyın.Eger hatalıysa ole bısey daha yapmaz calısan anlamıstır yanı.
Ben çiçek sepetine mesaj attım böyle böyle diye. Haklı da olsam üzüldüm. Ama anladığım kadarıyla işten çıkaracak olan çiçek sepeti olmuyor. Bu gibi durumlarda çiçek sepeti çalıştığı o çiçekçiyle bayiliği sonlandırır ama bunu da sadece bir tane şikayetle yapmaz bence. O yüzden tekrardan aramicam.

Ya ben kargo gönderirken yaşadım. Sadece dediğim cümle şu "adresi doğru yazdınız di mi? " Aman yarabbiim bu başladı benimle dalga geçer gibi konuşmaya. Yok yazamasa nasıl gidermiş de ama motor gibi konuşuyo. Ben de sonunda patladım :KK70: Birazcık sesimi de yükselttim. Özür diledi :KK70: Kimseye ezdiremem kendimi valla. Şikayet etmedim açıkçası üzülürdüm sonra ben de. Şu azarlayan tiplere sinir oluyorum. Bu işsizlikte iş bulmuşsun. Neyin tribi bu kardeşim. Allah allah ya :KK70:
Bizimkine ne dersen de umursamıyo totosunu dönüp gidiyo :işsiz::ukala:

İyi yapmışsınız bence çünkü biri dur demeliydi demelide. Siz haklısınız suçluluk duygusu hissetmeyin herkes haddini bilsin ne münasebet azarlamak sen kimsin derler adama böyle.

Sizin değil kendi davranışı yüzünden işinden olacak olduysa da . Herkes bi triplere giriyor işi değilmiş gibi binbir rica lütuf iş yapıyorlar. Ülkece problemimiz bu bence o insanın o işi yapmak zorunda olduğunu kabullenemiyoruz, bi mahcubiyet. Ama hepimizin bi işi var garsonundan tut milletvekiline kadar herkes kendi işini yapmak zorunda. Kimse lütfetmiyor sonuçta.

Back
X