Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu benim zevkim salonum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

filizzz64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
888
0
46
Belçika
Eki Görüntüle 317148 Eki Görüntüle 317149 Eki Görüntüle 317152 Eki Görüntüle 317153 Eki Görüntüle 317156 $DSC01620.webp G]317147[/ATTACH]

bu da benim salonum.bu iki rengi kullanmak istedim.dinlendirici etkisi var benim uzerimde.ikinci salonumun renkleri siyah beyaz olacak insallah.bu sene dekorasyon ve ev ici restorasyonla ugrasicam.

bayıldım valla benimde sevdiğim renkleri kullanmışsın güle güle otur caım evinde :)

tesekkur ederim arkadaslar.begendiginize sevindim gercekten $!C!juH7!EWk~$(KGrHqIOKiwEzSKiJTJ+BNDhl9J1U!~~_12[1] - Copie.webp $!C!jt4sg!mk~$(KGrHqIOKjIEzJrWft2sBNDhk6ps7!~~_12[1].webp
bu da yeni salonum icin siparis ettigim takim
siyah deri ve arkasindaki yastiklar kumas.3 parcadan olustugu icin istedigim sekilde uygulayabilirim.karsi duvar icin ise bu duvar kagidini yapmayi dusunuyorum $DSC01105.webp

çok şık bir takım duvar kağıdınında yakışacağını düşünüyorum salonunun son halini görmek isterim

siyahlı olan biraz koyu ama diğeri tam tersi iç açıcı çok ferah sanırım ordan hiç çıkmak istemezsiniz renkler o akdar sıcak ve iç açıcı ki :34: Güle güle oturun inşallah :34:

Çok güzel de,mor yastıklar neden tepede duvara dayalı duruyorlar?Çok komik görünüyor.

dikkat ettiysen koltuklarin oturulan kisimlarinda ortu var.onlari duzeltirken tepeye siralamistim .foto cekerken de beni rahatsiz etmedi oylece cekiverdim.boyle olmasina ragmen,baska topiklerde resimleri goren bazi arkadaslarim ozellikle yastiklarin bu halini begendiler.zevk meselesi tabi.ama tabiki o yastiklar amaci disinda kullanilmiyor.olmalari gereken yerdeler her zaman.:34:

Back
X