• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde derdim güzel olmak

bence akıllı , kültürlü , çok da güzel olmayan kadınlar cok çekici. güzel olunca akıllı olamayacağını düşünüyorlar. bakımlı olan herkes guzel olabilir, o da ayrı konu

Bence birinin size bakıp bakmamasının çirkinlik ve güzellikle alakası yok.Tavır ve duruşla alakası var.Yani dışarıdan soğuk görünüyorsanız,çok yakın olduğunuz insanlar dışında kimseye sıcak davranamıyorsanız gibi karakteristik özellikleriniz bunu belirliyor.Çünkü bunun çok fazla örneğini gördüm.O yüzden bence bütün mesele bu.

Bence birinin size bakıp bakmamasının çirkinlik ve güzellikle alakası yok.Tavır ve duruşla alakası var.Yani dışarıdan soğuk görünüyorsanız,çok yakın olduğunuz insanlar dışında kimseye sıcak davranamıyorsanız gibi karakteristik özellikleriniz bunu belirliyor.Çünkü bunun çok fazla örneğini gördüm.O yüzden bence bütün mesele bu.
O da var bak tespit doğru da kimse bak azsa bakmasın ben güzel olayım

Kendinizi sevmeniz cok onemli. Bunu yapmak icin de makyaj yapmaniz kilo vermeniz gerekiyorsa yapin. Ama bunu siz istediginiz icin yapin, baskalari icin degil. Ben hep soylerim kadinlarin en cirkini bile guzel olabilir. Acin bi makyaj videosu koyun bi sarki arkaya yavas yavas ogrenerek kendiniz yapmaya calisin. Saclarinizi yapin istiyorsaniz kilo verin. Bunlarin hepsi kendinizi iyi hissettirecekse yapmaniz gereken seyler. Ama bana kalirsa icinin iyiligi güzelliği zekan birikimin hepsine bin basar bunlari da unutma. Zaten kendin icin caba harcadikca kendini de sevmeye baslarsin bu enerjin etrafa da yayilir bir bakarsin simdi begendigin kisileri sen begenmiyorsun onlar senin pesinde kosuyor.:KK5:

Valla cok haklisin ben yakinlarima ne kadar sicaksam tanimadiklarima da o kadar soguk davranirim. O yuzden cok insan benimle muhatap olmaz bende onlarla olmam. Bunu cok kafaya da takmamak lazim. Bundan yola cikarak guzelim cirkinim diye de kendimi uzmem. Her sey olacagina varir.

Valla cok haklisin ben yakinlarima ne kadar sicaksam tanimadiklarima da o kadar soguk davranirim. O yuzden cok insan benimle muhatap olmaz bende onlarla olmam. Bunu cok kafaya da takmamak lazim. Bundan yola cikarak guzelim cirkinim diye de kendimi uzmem. Her sey olacagina varir.

Kesinlikle.Çok fazla örneğini gördüğüm için bazı insanların güzel olmadığımdan dolayı benimle ilgilenmiyorlar diye düşünmelerine üzülüyorum.Asıl meselenin bu olmadığını bence anlamalılar.Zaten güzellik göreceli bir kavramdır.Sebep bu olamaz yani.

165 boyum ne bileyim kabullenmeli en iyisi :KK51:

Saka mı yapıyorsunuz kısa diyince 150 filan sandım benim boyum sizden daha kısa 162 ve ben kısa olduğumu düşünmüyorum,

biraz kilo fazlalığınız mı var acaba,topuklu giyince 170 i geçiyor zaten 165 nesi kısa anlamadım. sakira düşünün mesela 150 boyunda fıstık gibi kadın,onun dışında coğu güzel ünlünün boyu bu civarda. bence sizin kendi içinizde çözmeniz gereken problemler var özgüveninizi yükseltin.

Estetik yaptıramıyorum şu an maddi imkansızlıklardan.ama bende güzel olayım beğenileyim istiyorum.kilo ver diyecekseniz veriyorum zaten şu an beş kilo fazlam var.verırım de o sıkıntı değil.makyajla da güzel olmuyorum o da olmuyo.olmayınca olmuyo.sorum şu aslında psikoloğa gitsem en azından çirkin olmaya alışabilir miyim 32 yasımdayım.bi sarkma vs yok.lakin kimse bana bakmıyo ya hu bende istiyorum sevileyim seveyim
Sevip sevilmenin güzellikle alakası yok canım kendinle barış gülümse sadece

Ya hu buradan bı üye foto istedi yolladımkız bişi diyemeyeceğinden cvp bile yazmamış.diyorum işte ya hu yok bende nedir o olmayan bilmiyom.ayh bi de hiiiç halim yok

Resmini gordum canim.
Bence cirkin bi kadin degilsin asla.
Yuzunde maksaj yok dedin dimi resimde.
Yuzun cok temiz ve duru.
Benim gozlerimn altina kapatici surmeden disari cikamam:KK12: sana hic gerekmez bile kapatici.
Bu gercekten makyajsiz halinse senin cildin bende olsaydi keske. Sivilcelerle bogusuyorum senelerdir ve caresinide bulamadim.:63:.
Ayrica yasin 30dan yuksek diyodun galiba.
Yuzunde bildigin bi cizgi bile goremedim.
Cildin gercekten her bolumde ayri bi parliyor, 30 dan askin demem ben yolda gorsem seni. Cinlilerin cildini bilirmisin? Oyle temiz ve canli.

Burnun biraz uzunmu desem, uzun degil galiba. Ama kamera acisindan dolayi oyle gorunmus. Az dusukluk var simdi burnunda kandirmacaya gerek yok. Ama pekte goze batmiyor.

Yani sonuc olarak cirkin felan degilsin.
Sacina gelirsek; zamaninda cokmu maşa yaptin sacina? Resimde saclarin az gozukmus. Kahkul dolgun durmamis ve buda hic hos durmamis. Ayrica sacini uzatmayi denedinmi icin? Uzun sac yakisir gibi sana.

Estetik yaptıramıyorum şu an maddi imkansızlıklardan.ama bende güzel olayım beğenileyim istiyorum.kilo ver diyecekseniz veriyorum zaten şu an beş kilo fazlam var.verırım de o sıkıntı değil.makyajla da güzel olmuyorum o da olmuyo.olmayınca olmuyo.sorum şu aslında psikoloğa gitsem en azından çirkin olmaya alışabilir miyim 32 yasımdayım.bi sarkma vs yok.lakin kimse bana bakmıyo ya hu bende istiyorum sevileyim seveyim
Makyajlı halinizle sizi sevecek insna hiç sevmesin bakımlı,diksiyonu iyi,karakterli,samimi olursanız elbet bor beyfendi çıkar karşınıza

Valla mutlaka yanlış yaptığınız birşey vardır.yani birkaç tüyo ile bazı kusurlar kapanabilir.giyim kuşam saç makyaj ini beğendiğiniz bir arkadaşınızdan bu konuda yardım isteyebillirsiniz.

Back
X