• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde derdim güzel olmak

ayy severimm tabi şapşüik suratlım :D benim sevişlerim sert olur biraz :D sıkarım yanakları felan çarparım arada

Bir kadını parası için alan erkek malından ; güzelliği için alan erkek güzelliğinden olur. Kadın sadece huyu ve ahlaki için alınır.

Her sevilen güzel olacak diye birsey yok

Özgüven cok önemli , eminim güzelsin ama sen kendini öyle görmek istemiyosun

Öyle çirkin kadınlar gördümki erkekleri parmağında oynatıyorlar.Bu güzellik,çirkinlik olayı değil kesinlikle.Şans ya da özgüven olayı,allah çirkin bahtı versin diye boşuna söylenmemiş.

Mecnuna demişler uğruna ölüp bittiğin leyla bu mu. O ds demiş sen onu bi de benim gözümden gör. Güzellik gorecelidir. Çirkin kad yoktur bakımsız kadın vardır. Eminim sen güzel bi bayansin. Bence en büyük güzellik özgüven. Kendine özgüvenin varsa zaten güzelsin. O yüzden böyle şeyler düşünme.

ben çirkin kadın olduğuna kesinlikle inanmıyorum bence bir makyaj kursuna yazılın profesyonel bir cilt bakımı yaptırın yüzünüze uygun saç kesimleri araştırın bilmem biliyor musunuz saçınıza krepe atın üst kısma dalgalı açık saç kullanın saç uçlarını boyatabilirsiniz gölge de olabilir vücut hatlarınızı belli eden giysiler tercih edin açık demiyorum ama vücuda göre çok çeşitli göz alıcı kombimler aratırın ayna karşısında giyin deneyin kendinizi tanıyın çirkin kadın yoktur bazen güzel birine de bakmazlar donuk bir ifadesi vardır ama çok güzel olmayan fakat bir albenisi olan kadınlar daha çok dikkat çekebir bu tamamen size bağlı güzellik çok geniştir hele ki günümüzde

Estetik yaptıramıyorum şu an maddi imkansızlıklardan.ama bende güzel olayım beğenileyim istiyorum.kilo ver diyecekseniz veriyorum zaten şu an beş kilo fazlam var.verırım de o sıkıntı değil.makyajla da güzel olmuyorum o da olmuyo.olmayınca olmuyo.sorum şu aslında psikoloğa gitsem en azından çirkin olmaya alışabilir miyim 32 yasımdayım.bi sarkma vs yok.lakin kimse bana bakmıyo ya hu bende istiyorum sevileyim seveyim

Güzellik gerçwkten enerji ve hava meselesi
Çok ciddiyim
O kadar çok tanıdığım güzel olmauan ama enerjisinden herkese kendisini güzel tanıtan var ki..
Tertemiz bi cilt tertrmiz saçlar ...gerisi ışıldsysn gözler ve tamamen yüz tipine uygun yapılmış hafif makyaj
Ne bilyim gözlerinin hafif çekiktir mesels siz onu iyice belirginleştirirsiniz çok yakışır vs bunları tek tek deneyip kendiniz keşfedeceksiniz:)

bakımlı ve hoş olmak başka, güzel olmak bambaşka. dünyadaki çok az insan gerçekten kusursuz ve güzel. sizin gözünüze güzel gelen imrendiğiniz kadınların bile ne kusurları vardır kimbilir. hepimizin var. siz bakımlı olun, saçlarınıza güzel bir şekil verin, beyazlarınız varsa boyayın, hafif maskara, allık ve doğal bir ruj sürün, güzel ve teninize yakışan elbiseler giyin, zarif bir kolye ya da küpe takın, üstüne de iki fıs parfüm sıktınız mı eminim çok daha iyi hissedeceksiniz :)

ayrıca kendinize güvenin lütfen. kendinizi güzel bulmuyorsunuz da etrafınızdaki erkekler çok mu yakışıklı sanki? ;) hem yakışıklı değiller hem de bakımsızlar. kendinizi sevin, değer verin, bakımlı olun. eminim kendinize bakış açınız değişince etraftaki tepkiler de değişecek, bu sefer siz beğenmemeye başlayacaksınız taliplerinizi ;)

bakımlı ve hoş olmak başka, güzel olmak bambaşka. dünyadaki çok az insan gerçekten kusursuz ve güzel. sizin gözünüze güzel gelen imrendiğiniz kadınların bile ne kusurları vardır kimbilir. hepimizin var. siz bakımlı olun, saçlarınıza güzel bir şekil verin, beyazlarınız varsa boyayın, hafif maskara, allık ve doğal bir ruj sürün, güzel ve teninize yakışan elbiseler giyin, zarif bir kolye ya da küpe takın, üstüne de iki fıs parfüm sıktınız mı eminim çok daha iyi hissedeceksiniz :)
Yapıyorum ki bunları zati

dans kursuna başlayablırsın.tango gibi latin dansları deneyeblirsininz.belki içinizdeki o dişilik çıkar kim bilir

bence hoş ve bakımlı bir bayansınız. kendinizi sevmiyorsunuz o yüzden de kötü hissediyorsunuz. ayrıca evlilik yapmışsınız, demek ki diğer insanlardan eksiğiniz yok, beğenilebiliyorsunuz gayet. yüzünüzde neresi güzelse orayı ön plana çıkarın. kiminin gözleri iridir, kiminin dudakları dolgundur, kiminin kaşları saçları gürdür.

evliyken peki eşinizle olan cinsel hayatnız nasldıkı.ordada mutlumuydunuz ,belki orda kendınız doyuma ulaşsaydınız daha farklı hıssederdnız bılemıyorum yanı

Konu sahibi diyor ki güzel olmak istiyorum yorumların yüzde doksanı güzelleşip ne yapacaksın için güzel olsun ne saçma !!

Görsellik her açıdan önemlidir kişinin kendine saygısını özgüvenini de artırır,kişilik bunlardan ibaret olmasa da güzellik görünüş de karakterin bir parçasıdır bana göre.

Konu sahibine tavsiyem psikologta ne işin var,para durumun müsaitse bence bir dermatologa git,bir estetik cerraha görün varsa eksiğin aşırıya kaçmadan düzelttir bakım yaptır kendine,spor yap sıkılaş,yeni kıyafetler al,gör bakalım o zaman güzelmisin değil misin.

Konu sahibi diyor ki güzel olmak istiyorum yorumların yüzde doksanı güzelleşip ne yapacaksın için güzel olsun ne saçma !!

Görsellik her açıdan önemlidir kişinin kendine saygısını özgüvenini de artırır,kişilik bunlardan ibaret olmasa da güzellik görünüş de karakterin bir parçasıdır bana göre.

Konu sahibine tavsiyem psikologta ne işin var,para durumun müsaitse bence bir dermatologa git,bir estetik cerraha görün varsa eksiğin aşırıya kaçmadan düzelttir bakım yaptır kendine,spor yap sıkılaş,yeni kıyafetler al,gör bakalım o zaman güzelmisin değil misin.
Ya param pek yok estetik lazım artı boy kısaysa naparsan yap bence boş

Ya param pek yok estetik lazım artı boy kısaysa naparsan yap bence boş
O zaman bıraz para bırıktır topuklu gıy boy içinde boy kac bu arada

Cilt bakımı kurslarına gıdebılırsın evde kendın bakım yapmak için

Yüzünde nereyi begenmıyosun misal makyaj hileleriylede mı olmuyor istediğin gibi

O zaman bıraz para bırıktır topuklu gıy boy içinde boy kac bu arada

Cilt bakımı kurslarına gıdebılırsın evde kendın bakım yapmak için

Yüzünde nereyi begenmıyosun misal makyaj hileleriylede mı olmuyor istediğin gibi
165 boyum ne bileyim kabullenmeli en iyisi :KK51:

ben çirkin kadın olduğuna kesinlikle inanmıyorum bence bir makyaj kursuna yazılın profesyonel bir cilt bakımı yaptırın yüzünüze uygun saç kesimleri araştırın bilmem biliyor musunuz saçınıza krepe atın üst kısma dalgalı açık saç kullanın saç uçlarını boyatabilirsiniz gölge de olabilir vücut hatlarınızı belli eden giysiler tercih edin açık demiyorum ama vücuda göre çok çeşitli göz alıcı kombimler aratırın ayna karşısında giyin deneyin kendinizi tanıyın çirkin kadın yoktur bazen güzel birine de bakmazlar donuk bir ifadesi vardır ama çok güzel olmayan fakat bir albenisi olan kadınlar daha çok dikkat çekebir bu tamamen size bağlı güzellik çok geniştir hele ki günümüzde

aklıma bir şey daha geldi mesela burnun büyükse beğenmiyorsan aynada sağ ve sol profilden dikkatlice bak ve o yöne doğru saçlarına yüzüne dökülen kelküller kestirebilirsin

Back
X