- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Dindirella
şapşik lafınıda çok kullanırım .sevdiğim insanlara şapşik derim![]()
benide sev benide

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şapşik lafınıda çok kullanırım .sevdiğim insanlara şapşik derim![]()
Estetik yaptıramıyorum şu an maddi imkansızlıklardan.ama bende güzel olayım beğenileyim istiyorum.kilo ver diyecekseniz veriyorum zaten şu an beş kilo fazlam var.verırım de o sıkıntı değil.makyajla da güzel olmuyorum o da olmuyo.olmayınca olmuyo.sorum şu aslında psikoloğa gitsem en azından çirkin olmaya alışabilir miyim 32 yasımdayım.bi sarkma vs yok.lakin kimse bana bakmıyo ya hu bende istiyorum sevileyim seveyim
Yapıyorum ki bunları zatibakımlı ve hoş olmak başka, güzel olmak bambaşka. dünyadaki çok az insan gerçekten kusursuz ve güzel. sizin gözünüze güzel gelen imrendiğiniz kadınların bile ne kusurları vardır kimbilir. hepimizin var. siz bakımlı olun, saçlarınıza güzel bir şekil verin, beyazlarınız varsa boyayın, hafif maskara, allık ve doğal bir ruj sürün, güzel ve teninize yakışan elbiseler giyin, zarif bir kolye ya da küpe takın, üstüne de iki fıs parfüm sıktınız mı eminim çok daha iyi hissedeceksiniz :)
Denedim,beceremrdim salsa denedimdans kursuna başlayablırsın.tango gibi latin dansları deneyeblirsininz.belki içinizdeki o dişilik çıkar kim bilir
Ya param pek yok estetik lazım artı boy kısaysa naparsan yap bence boşKonu sahibi diyor ki güzel olmak istiyorum yorumların yüzde doksanı güzelleşip ne yapacaksın için güzel olsun ne saçma !!
Görsellik her açıdan önemlidir kişinin kendine saygısını özgüvenini de artırır,kişilik bunlardan ibaret olmasa da güzellik görünüş de karakterin bir parçasıdır bana göre.
Konu sahibine tavsiyem psikologta ne işin var,para durumun müsaitse bence bir dermatologa git,bir estetik cerraha görün varsa eksiğin aşırıya kaçmadan düzelttir bakım yaptır kendine,spor yap sıkılaş,yeni kıyafetler al,gör bakalım o zaman güzelmisin değil misin.
O zaman bıraz para bırıktır topuklu gıy boy içinde boy kac bu aradaYa param pek yok estetik lazım artı boy kısaysa naparsan yap bence boş
165 boyum ne bileyim kabullenmeli en iyisiO zaman bıraz para bırıktır topuklu gıy boy içinde boy kac bu arada
Cilt bakımı kurslarına gıdebılırsın evde kendın bakım yapmak için
Yüzünde nereyi begenmıyosun misal makyaj hileleriylede mı olmuyor istediğin gibi
ben çirkin kadın olduğuna kesinlikle inanmıyorum bence bir makyaj kursuna yazılın profesyonel bir cilt bakımı yaptırın yüzünüze uygun saç kesimleri araştırın bilmem biliyor musunuz saçınıza krepe atın üst kısma dalgalı açık saç kullanın saç uçlarını boyatabilirsiniz gölge de olabilir vücut hatlarınızı belli eden giysiler tercih edin açık demiyorum ama vücuda göre çok çeşitli göz alıcı kombimler aratırın ayna karşısında giyin deneyin kendinizi tanıyın çirkin kadın yoktur bazen güzel birine de bakmazlar donuk bir ifadesi vardır ama çok güzel olmayan fakat bir albenisi olan kadınlar daha çok dikkat çekebir bu tamamen size bağlı güzellik çok geniştir hele ki günümüzde