• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde derdim güzel olmak

bak canısı..
uzunca bi süre kendimi hep böyle çirkin buldum. psikolojim bile bozuldu kimse beni sevmiyo diye. sonra bi adam çıktı karşıma. bana ettiği tek iltifat şu, "seni görünce beğendim, çok güzelsin, hatta ben yanına yakışmıyorum vs.." o kadar tiksindim ki yalnızca güzellik üzerine muhabbet etmesinden... bi adam bi kadına güzel diye aşık oluyosa o adamdan hayır gelmez. benim teorim bu yönde.
diyelim ki çok güzelsin diye sevildin. yaşlandığınızda o adamın artık seni beğenmiyceği belli değil mi.
zekanla, davranışlarınla bir erkeği etkileyebilirsin. bakımlı olabildiğin kadar ol ama geri kalan kısım için boşuna üzülüyosun
Aynen öyle:KK51:
En son erkek arkadaşımın söylediği cümle" iş yerinde seni zor görevlere dışarıya vermezler? Ben :Neden? Adamdan gelen cvp:güzelsin ya:KK57:"
Hee oldu o zaman dedim.Kaşıma gözüme gelmesin kimse duygularıma gelsin:mad:

estetıkle felan uğraşma bence.cil tipine göre doğal bakım ürünleri kullan.şaçınada kullan.yağlar,maskeler,peelingler yap.sana şems arslan önerebilirim youtuben videoları var izle ben yararlanıyorum faydasını görmuşluyum oldu.çekıcılık ıse bnce guzellıkle alakası yok guzel olup seksı olmayan kadınlar var.bu ruhla kndınle alakalı bırazda sen kendını nasl hıssedersen karşı tarafında duyguları sana karşı o yönde olur.çekici olmak zor degl.ben kılolu oldugum halde kendımı kadınsı cekıcı hıssedıyorm.

Hep bu sifir beden incecik,yapili saclar ve ozenti hal almis ulkem insanlarinin yuzunden,kendinde kusur arar oldu kadinlarimiz. Kendimize olan ozguvenimizi kaybettirdiler. Erkekler hep aynidir. Guzel olsun,zayif olsun,sarisin olsun,acik giyinsin.... gibi. Biraz kilon varsa,biraz burnun yamuksa senden.cirkini yok bu dunyada.ama donup kendi cirkinliklerine bakmaz o erkek milleti.... hic umrumda degil milletin beni begenip begenmemesi.ben kendimi nasil begenirsem oyleyim. 30umdayim. 5kilo fazlam var,kulaklarim kepce,hafif gobusum var....bir erkek beni tipimle.begenirse yarin baska.kadini tipi icin begenip beni.birakir ortada.ondan kepce kulaklarimla topuz yapip geziyorum.. hihh!!!! Ozguven hersey.:KK22::KK47:

şaka bi yana çirkin de olsan özgüvenin olsun. bak ben 3 çocuk yaptım hala kendime aşırı bakıyorum. kocam için değil kendim için.

Hani yine ´bence cok guzelsin ben hissediyorum´ felan derdimde.
Bos laf onlar.
Kendinizi guzel hissetmeniz adina sizi yonlendirsek daha bi ise yariycak gibi.
Su sac modeli sana yakisir su renk sana yakisir gibilerinden.
Bi resim atmaniz mumkunmu ozelden?:110:

Güzellik geçici canım insanın huyu güzel olsun seni seven dış güzelliğin için değil kalbini sevsin.

Bos laf onlar.
Msj atılan yerı bulamadım

Bos laf onlar.
ÖEl msj sıze atılmıyomuş hata verdı

Estetik yaptıramıyorum şu an maddi imkansızlıklardan.ama bende güzel olayım beğenileyim istiyorum.kilo ver diyecekseniz veriyorum zaten şu an beş kilo fazlam var.verırım de o sıkıntı değil.makyajla da güzel olmuyorum o da olmuyo.olmayınca olmuyo.sorum şu aslında psikoloğa gitsem en azından çirkin olmaya alışabilir miyim 32 yasımdayım.bi sarkma vs yok.lakin kimse bana bakmıyo ya hu bende istiyorum sevileyim seveyim

Valla ben de hep kendim icin derim ki keske cirkin sansim olsaymis. Cevremde guzel ve alimli bulunan birisiyim fakat asktan iliskilerden yana sansim hic olmadi gibi. Bana hep ne guzel kizsin, nasil kimse yok hayatinda felan deniliyor. Ben de bu sorulardan bikmis durumdayim. Yani guzel olsan ne olmasan ne. Guzel olunca sansin donecek mi sanki? Bu isler guzele cirkine bakmiyor. Olunca oluyor.

Siz kendinizi sevin kendinize güvenin.. 5 kilo fazlanız var diye çirkin değilsiniz ki. Bence biz kadınlar istesekte çirkin olamayız hepimizi güzel tarafları vardır. Önce kendinize güvenin... Bende çok güzel degilimdir ama aynaya baktigim da yada birisi güzellikle ilgili bir şey dediğin de ne kadar guzelim ayol diyorum kendi kendimi şımartiyorum sizde yapın.

Sizi sevecek birine gelince herşeyin zamanı var demekki daha zamanı gelmemiş seven her şekilde sever.

Back
X