- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
Evet evlenip boşandım.Sevgiliniz oldu mu hiç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evlenip boşandım.Sevgiliniz oldu mu hiç?
Aynen öylebak canısı..
uzunca bi süre kendimi hep böyle çirkin buldum. psikolojim bile bozuldu kimse beni sevmiyo diye. sonra bi adam çıktı karşıma. bana ettiği tek iltifat şu, "seni görünce beğendim, çok güzelsin, hatta ben yanına yakışmıyorum vs.." o kadar tiksindim ki yalnızca güzellik üzerine muhabbet etmesinden... bi adam bi kadına güzel diye aşık oluyosa o adamdan hayır gelmez. benim teorim bu yönde.
diyelim ki çok güzelsin diye sevildin. yaşlandığınızda o adamın artık seni beğenmiyceği belli değil mi.
zekanla, davranışlarınla bir erkeği etkileyebilirsin. bakımlı olabildiğin kadar ol ama geri kalan kısım için boşuna üzülüyosun
Msj atılan yerı bulamadımHani yine ´bence cok guzelsin ben hissediyorum´ felan derdimde.
Bos laf onlar.
Kendinizi guzel hissetmeniz adina sizi yonlendirsek daha bi ise yariycak gibi.
Su sac modeli sana yakisir su renk sana yakisir gibilerinden.
Bi resim atmaniz mumkunmu ozelden?![]()
ÖEl msj sıze atılmıyomuş hata verdıHani yine ´bence cok guzelsin ben hissediyorum´ felan derdimde.
Bos laf onlar.
Kendinizi guzel hissetmeniz adina sizi yonlendirsek daha bi ise yariycak gibi.
Su sac modeli sana yakisir su renk sana yakisir gibilerinden.
Bi resim atmaniz mumkunmu ozelden?![]()
Şapşik e atılmıyomuş onda çıkmıyo yazıbızım profıle yanı resme bas özel mesaj at yazısı olucak snra ona tıkla
bana at ben ona atarımŞapşik e atılmıyomuş onda çıkmıyo yazı
Estetik yaptıramıyorum şu an maddi imkansızlıklardan.ama bende güzel olayım beğenileyim istiyorum.kilo ver diyecekseniz veriyorum zaten şu an beş kilo fazlam var.verırım de o sıkıntı değil.makyajla da güzel olmuyorum o da olmuyo.olmayınca olmuyo.sorum şu aslında psikoloğa gitsem en azından çirkin olmaya alışabilir miyim 32 yasımdayım.bi sarkma vs yok.lakin kimse bana bakmıyo ya hu bende istiyorum sevileyim seveyim
Msj atılan yerı bulamadım
ÖEl msj sıze atılmıyomuş hata verdı