- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Burnum küçükaklıma bir şey daha geldi mesela burnun büyükse beğenmiyorsan aynada sağ ve sol profilden dikkatlice bak ve o yöne doğru saçlarına yüzüne dökülen kelküller kestirebilirsin
Olmuyor bende ışık yok galiba ne bilimbence akıllı , kültürlü , çok da güzel olmayan kadınlar cok çekici. güzel olunca akıllı olamayacağını düşünüyorlar. bakımlı olan herkes guzel olabilir, o da ayrı konu
O da var bak tespit doğru da kimse bak azsa bakmasın ben güzel olayımBence birinin size bakıp bakmamasının çirkinlik ve güzellikle alakası yok.Tavır ve duruşla alakası var.Yani dışarıdan soğuk görünüyorsanız,çok yakın olduğunuz insanlar dışında kimseye sıcak davranamıyorsanız gibi karakteristik özellikleriniz bunu belirliyor.Çünkü bunun çok fazla örneğini gördüm.O yüzden bence bütün mesele bu.
kadınlar en çok burnunu yaptırır güzel bir burnun varsa gerisi senin makyaj becerin ve yaratıcılığınla hallolurBurnum küçük
Valla cok haklisin ben yakinlarima ne kadar sicaksam tanimadiklarima da o kadar soguk davranirim. O yuzden cok insan benimle muhatap olmaz bende onlarla olmam. Bunu cok kafaya da takmamak lazim. Bundan yola cikarak guzelim cirkinim diye de kendimi uzmem. Her sey olacagina varir.Bence birinin size bakıp bakmamasının çirkinlik ve güzellikle alakası yok.Tavır ve duruşla alakası var.Yani dışarıdan soğuk görünüyorsanız,çok yakın olduğunuz insanlar dışında kimseye sıcak davranamıyorsanız gibi karakteristik özellikleriniz bunu belirliyor.Çünkü bunun çok fazla örneğini gördüm.O yüzden bence bütün mesele bu.
Valla cok haklisin ben yakinlarima ne kadar sicaksam tanimadiklarima da o kadar soguk davranirim. O yuzden cok insan benimle muhatap olmaz bende onlarla olmam. Bunu cok kafaya da takmamak lazim. Bundan yola cikarak guzelim cirkinim diye de kendimi uzmem. Her sey olacagina varir.
165 boyum ne bileyim kabullenmeli en iyisi
Sevip sevilmenin güzellikle alakası yok canım kendinle barış gülümse sadeceEstetik yaptıramıyorum şu an maddi imkansızlıklardan.ama bende güzel olayım beğenileyim istiyorum.kilo ver diyecekseniz veriyorum zaten şu an beş kilo fazlam var.verırım de o sıkıntı değil.makyajla da güzel olmuyorum o da olmuyo.olmayınca olmuyo.sorum şu aslında psikoloğa gitsem en azından çirkin olmaya alışabilir miyim 32 yasımdayım.bi sarkma vs yok.lakin kimse bana bakmıyo ya hu bende istiyorum sevileyim seveyim
Makyajlı halinizle sizi sevecek insna hiç sevmesin bakımlı,diksiyonu iyi,karakterli,samimi olursanız elbet bor beyfendi çıkar karşınızaEstetik yaptıramıyorum şu an maddi imkansızlıklardan.ama bende güzel olayım beğenileyim istiyorum.kilo ver diyecekseniz veriyorum zaten şu an beş kilo fazlam var.verırım de o sıkıntı değil.makyajla da güzel olmuyorum o da olmuyo.olmayınca olmuyo.sorum şu aslında psikoloğa gitsem en azından çirkin olmaya alışabilir miyim 32 yasımdayım.bi sarkma vs yok.lakin kimse bana bakmıyo ya hu bende istiyorum sevileyim seveyim
ÇıkmıyoMakyajlı halinizle sizi sevecek insna hiç sevmesin bakımlı,diksiyonu iyi,karakterli,samimi olursanız elbet bor beyfendi çıkar karşınıza
Sabret sabrın sonu selamettirÇıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?