Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bayanlar tanışalım nerdensiniz necisiniz... ben başlayayım....
ben tuğçe... 24 yaşındayım... yozgatta yaşıyorum tayinim çıktı buraya öğretmenim....

bayanlar tanışalım nerdensiniz necisiniz... ben başlayayım....
ben tuğçe... 24 yaşındayım... yozgatta yaşıyorum tayinim çıktı buraya öğretmenim....

tekrar meraba tugce memnun oldum tanıstıgıma.Seda benımde ismim yeni üye oldum bu siteye.İstanbulda yaşıyorum.25 yaşındayım..

tekrar meraba tugce memnun oldum tanıstıgıma.Seda benımde ismim yeni üye oldum bu siteye.İstanbulda yaşıyorum.25 yaşındayım..

ahh istanbul biz ordan geldik buraya.... eşim polis de... havalimanında görev yapıyodu... bi de benim için çek istanbulun havasını içine :)

kızlar bende memnun oldum 22 yaşındayım ikinci bebeim olacak inşallah bi kızım var 16 aylık.... ankarada batıkentte yaşıyorum....

slm kızlarr.. her ay bir sonraki aya kayıyoruz bakalım nereye kadar gidicez böyle beni de ekleyin listeye
ezgi-28-84-ilk-2 nisan
bu arada sıkı diyetteyim inş hamiş olana kadar en az bi 5 kg

kızlar bende memnun oldum 22 yaşındayım ikinci bebeim olacak inşallah bi kızım var 16 aylık.... ankarada batıkentte yaşıyorum....

maşallah impora.... mıncıkla o kızını benim için... bebekleri ağlatmasını çok severim ben.... ağlayınca çok tatlı oluyolar... elime geçirsem onu azıcık ısısrıp ağlatırdım....

ben betül 29 yaşındayım öğretmenim erzurumda görev yapıyorum... memnun olduuum

biz 5 aydır bebek istiyoruz ama henüz başarılı olamadık, salı günü doktora gideceğiz, inşallah olur artık, çok istiyorummmmmmmmmm

slm kızlarr.. her ay bir sonraki aya kayıyoruz bakalım nereye kadar gidicez böyle beni de ekleyin listeye
ezgi-28-84-ilk-2 nisan
bu arada sıkı diyetteyim inş hamiş olana kadar en az bi 5 kg

slm canım hoşgeldin aramıza.... tabiki ekleriz canım hakkında hayırlısı olsun canım... inşallah bu ay hamiş kalırsın canım...

amin cnm.. inşallah tez zamanda hepimiz muradımıza ereriz

bu arada ben de bursadan ezgi, öğretmenim ama çalışmıyorum şuan

hanımlar ben kaçayım... bi duş alıp yatıcam... yarın okulum var... yarın akşam eşim evde yok... tüm akşam burdayım artık... topiğimiz hayırlı olsun hepimize... impora açtığın için teşekkürler... birlikte gaza geliriz artık.... kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere.... :79:

Görüşürüz, byee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…