Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

topsoplazma testi ne ya ilk defa duydum.

arkadaşım beni kesinlikle baz almayın çift rahimliyimm iki rahim ağzım var ve bulamadıkları için işkenceydi çok bağırdımm doktor bile dedi keşke anestezili olsaydı bunu herkes yapamaz çok zorlandım dedi.ama normal insanlarda bikaç dakikalık bi işlemmiş ilaç verilirken 10 sn lik bi ağrı

nisana kalmaz inşallah ben bu aydan ümitliyim ama nasip bakalım... elime kalemi kağıdı aldım... hesap kitap yaptım bekliyorum... bu arada ben tuğçe hanımlar... herkese merhaba....:79:

amaaa değdi tüplerim açıldı işim daha kolay oldu gerisi Allahın hikmeti Ol derse olcak inşallah...
bi an önce çektirilmeli boşa kürek çekiyormuşuz biz şimdiye kadar

nisana kalmaz inşallah ben bu aydan ümitliyim ama nasip bakalım... elime kalemi kağıdı aldım... hesap kitap yaptım bekliyorum... bu arada ben tuğçe hanımlar... herkese merhaba....:79:

merhaba canım hoşgeldin....

inşallah hamişsindir canım ...

yaaa ben kiloluyumm ama koşu bandı aldık bi kaç güne sıkı rejimle başlıcam işe.2 gün sonrada yumurtlama olurda hamile kalabilirsem en azından azcık kilo vermiş başlarım.
betül 29 78 29-mart bi kaç günle nisan deilim ama aranıza alırsınız demiiiii

amaaa değdi tüplerim açıldı işim daha kolay oldu gerisi Allahın hikmeti Ol derse olcak inşallah...
bi an önce çektirilmeli boşa kürek çekiyormuşuz biz şimdiye kadar

anladım cnm geçmiş olsun sana.dediğin gibi boşa kürek çekiorz bende gidip bi çektireyim.aalltan ultrasonla falan bakıldı bana ama temiz çıktı.film gerek görmediler belkide kaçırdıkları bişey var.sağol verdiğin bilgiler için

rica ederim ne demekkk
ben 9.ay oldu haaala denemekteyim hiç gebelik yaşamadım...

canım hoşgeldin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

İSİM----- YAŞ----KİLO----KAÇINCI GEBELİK-----ADET TARİHİ..... bu dediklerimide yazın liste yapıcam ....................

İSİM:SEDA
KİLO:60 (malesef )
ilk olucak inşallah
son adet tarihim bugün regl oldum-15inde biter.
ay çok heycanlandım şimdidenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…