- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.121
Yumurtan catladıgında kasıklarında agrı hıssedersın ona dıkkat et:)[/QUOTE
adetin bittiği gün 8. gün çok ağrıdı sağ taraf okadar erken çatlamaz heralde, bir de bu gün bir saat önce yine sağ tarafta batma oldu dün çalışmıştık eee bu gün de çalışalımmııııı
8.gundekı yumurtalarının calısma agrısıdır 14.gunle 20.gun arası calıs sen o zamn catlar
bende kullandım ama ılıskıden sonra kullandım ısmı ne ılacının belkı ondan oledır
görüşürüz şekeriimmm
ben de mutfakta tatlı bişeyler ariyim bariiiiii
canım eğer adetin düzenliyse 14.15.16 o günlerde çatlıyor yumoşlar ama bu kişiden kişiyede değişiyor.. ama bence her gün ilişkiye girmeyinen sık gün aşırı diyor doktorlar
Düzenlidir canım zaten ayyy zaten günaşırıyı bile yapamıyorum her gün nerde yapcam canıma minnet yarın yaparım
8.gundekı yumurtalarının calısma agrısıdır 14.gunle 20.gun arası calıs sen o zamn catlar
ay canımmm ağzından bal damlıyor kızzz çatlar dimi yarın 13. gün devam etcez bakalım ben zaten hamileyim 1 hafta 5 günlük bu ay kaçış yokkkk
Düzenlidir canım zaten ayyy zaten günaşırıyı bile yapamıyorum her gün nerde yapcam canıma minnet yarın yaparım
ayynenn yaa kocada biraz tembel olunca heleneysee çıkıyorummm öptümm herkesi..
kızlar bu yumurta çatlama olayına ben bu ay şöyle bi olay yaşadım....
adetin 10.günü sağ kasığımda çekilme gibi sancı oluyordu ve şiddetliydi..
hemen ovulasyon testi yaptım negatif çıktı...
11. gün yine yaptım yine negatif ..
sonra pazar günü yani adetin 13. günü bir akıntı boşaldı benden boyle uzayan aynı yumurta akı gibi renksiz..
hemen yine test yaptım..
üstelik bu ovulasyon testleri için idrar tutmak su içmemek lazım falan....
ben bunuda dikkate almadım...
kopkoyu biir çizgi çıktı ..
geçen ayda pozitif çıkmıştı hiç bu kadar koyu çıkmamıştı ama...
o sabah ateşim 36. 3 tü..
ertesi sabah 35.9
şimdi sanırım benim yumurta çatladı
gynomax diye bi ilaç ama ilşkiden sonra kullansam da spermleri öldürmezmii
eeeeeeeeeeeee hemen çalışsaydınıııııııızzzzzzzzz çalıştınızmııııııııı ayyyyyyyyy çok heyecanlandım
ya moralını bozmak ıstemem ama zaten vajınal mantarın kendısı spermlerı olduruyor olucegı varsa ölur bosver kısmet herşey.bende cok ugraştım mantarla hatta her ay da korkuyorum azıcık kasıntım olsacok illet bişe zaten o sekılde ılıskıdende bıse anlasılmıyor daha cok kasınıyor ertesı gun sen bence 14.gunune kadar ılıskıye gırme de bıraz gecsin belkı ozamna kadar bıseyın kalmaz.
ay canımmm ağzından bal damlıyor kızzz çatlar dimi yarın 13. gün devam etcez bakalım ben zaten hamileyim 1 hafta 5 günlük bu ay kaçış yokkkk
İnşallah canım
kaçırırmıyımhemde pressed ile çalıştık
yok cnm benim hiç kaşıntı yanma falan olmuyor öle kendiliğinden gelen bi akıntı sadece akıntı çok diye istemiştim ilacı ben fitil verdi doktor.
Peki ilk defa mı bukadar net yakaladın,
6 yıldan beri evet
daha önce 2 defa aşılama yapıldı o kadar iğne oldum.
hiç boyle akıntım olduğunu hatırlamıyorum:26::26::26::26:
ayyy passiiiiiiii süper olmuş yaaaaaaben de de kuruluk çok ama preseed kullanayım mı kararsız kaldım doktora falan da sormadığım için bilemedim
6 yıldan beri evet
daha önce 2 defa aşılama yapıldı o kadar iğne oldum.
hiç boyle akıntım olduğunu hatırlamıyorum:26::26::26::26:
hmm o zamn kullanma kasıntın yoksa bosver :)ne onemı var kı akıntın olsun nıye varmıs pekı akıntın nıye olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?