Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tüp bebege gerek kalmadan hamıle kalırsın belkıkac yıllık evlısın şeker:))

inşallah bizde mavi boncuğu takarız oraya

cnm bana smear yaparken demişti doktor akıntın var diye ondan vermişti.kullanmadım ama sonra devam edince sağlık ocağındaki doktordan istedim neden olduğunu bilmiyorum.

BU doktorlarında akıntın var oyun buyun var deyıp acıklama yapmamalarına uyuz oluyorum.

sabah akşam yazmışlar üstüne cnm ama ilişki olmaması lazımmış onu kullandığın zaman kullanan arkadaşlar öle diyo.

canım yazını okuyunca gittim ilaca baktım neo-penotran yara için,bunu kullanırken ilişki yasak dedi doktor,idrar yolum düzeldimi bilmiyorum gitmedim keşke kendiliğinden geçse

canım yazını okuyunca gittim ilaca baktım neo-penotran yara için,bunu kullanırken ilişki yasak dedi doktor,idrar yolum düzeldimi bilmiyorum gitmedim keşke kendiliğinden geçse

inşallah geçmiştir canım ama bi tahlil yaptır ben yarın gidip yaptırıcaam geçmişmi die.

Ay kızlar ne cok derdımız varmıs bızım yok yumurta buyudu buyumedı yok catladı catlamadı yok adetım gecıktı oldum karnım agrıdı :)yok akıntı yok kasıntı hepsı tamam desen 9 ay cocuk karnında taşı tasımak degıl he karnındakının dertlerını tasımak:))sonra dogum yap lohusa ol sutum az cok dıye debelen:)erkekler ne rahat tek sunnet oluyolar kucukken o kadr

kesinlikle sana katılıyorum yangel osman olayı erkeklerinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…