- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.321
evet boy problemi olmayacağı kesin....
hadi git..
çabuk doyur karnını..
iki saat gevişlenme..
sohbet var burda...
bu saate yemekmi kalır herkes gitti akşamcık yidi yemeğini
canım 5 e girdi 1 senedir uğraşıyorum eylül ayında 2,5 aylık düşük yaptım şubattan beride korunmuyoruz geçen iki ay klomen kullandım geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum bu ay heç bişi yapmadım bakem nolcek sen ne zamandır uğraşıyorsun neler yaptın :95:
ben bide bugün doğumdan sonraki topiklerinde gezdim anacımm hepsinin bebişleri yanında yok gazıydı yok sütüydüüü... biz ne zaman gircez o muhabbetlereee
geldımmmmmm aslında daha cabuk yerdımde mutfagım almıs basını gıdıyordu ısten geldım hıc bıse yapmadım dırek pc basına gectım
geldımmmmmm aslında daha cabuk yerdımde mutfagım almıs basını gıdıyordu ısten geldım hıc bıse yapmadım dırek pc basına gectım
benimde olum 6 ya girdi.bende bende 1 yıldır uğrasıyorum temmuz ayında 1.5 aylık düşük yaptım ekime kadar korunduk bu 8.ayım 8 aydır uğrasıyorum ben daha doktora felan gitmedim yarın soan kürüne baslıcam:76:
ben geldimmmmmmmmmmm:93::93::93:
hehh bize bulaştın yaaa bundan sonra hergünün böyle benden söylemesiii
ben geldimmmmmmmmmmm:93::93::93:
ıyı ya bosver boyle olsun:))calısıyormusunuz sızler gunun her saatı burası boylemı
ıyı ya bosver boyle olsun:))calısıyormusunuz sızler gunun her saatı burası boylemı
aferin mutfağını temiz tut..
benimki gibi vur patlasın çal oynasın olmasın
1 yıl dolmadan doktora gitmicem canım sat 13 mayıs bat 9 haziran yarın adetimin 7.günü yarın baslıcam soğan kürüne sen soğan kürü denedinmi cnmdr niye gitmedin sat ve bat nedir sende bu arada soğan kürüne başlama günü var biliyon dimi
kız benımkılerde halay cekıyordu:)makınada yıkadıklarım duruyodu cıkardım kırlılerı yerlestırdım keske ıkı tane olsa bulasık makınam bırınden cıkarır bırıne doldururdum üsenıyorum yerlestırmeye :))eeeeee bır kadın nasılsa yumurtalarıda oyle olurmus derler:))kım dedıyse artık :)))
kız benımkılerde halay cekıyordu:)makınada yıkadıklarım duruyodu cıkardım kırlılerı yerlestırdım keske ıkı tane olsa bulasık makınam bırınden cıkarır bırıne doldururdum üsenıyorum yerlestırmeye :))eeeeee bır kadın nasılsa yumurtalarıda oyle olurmus derler:))kım dedıyse artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?