- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.341
abooooo hakkaten öyleyse ben sittin sene hamile kalamam
hosbulduk tatlim cok iyiyim cok sukurde cok yoruldum temizlikten geliom kayinvalidemden yaz temizligine baslamis anacugumhoşgeldinhayatım..
nasılsın..
hosbulduk bebis nbr napion bu arada gecmise baktim ama sIKILDIM hepsini okkumadan geldim buraya tekrar varmi bi gelismeehoşgeldinnn tatlımmm
hoşgeldiiinnn
tabı ya bak hurreme sarayda nasıl kosturuyor:))sülüman sülüman diye biz pehhhhhhh iş bıttıde koca kaldı:))kızlar annem hep evlenmeden once oyle laf arası üsenenın cocugu olmaz dıye soylenırdı:))dogrumu ne tabı annem baska manada soyluyormus bunuda evlenınce ogrenmıs oldum:)))
hosbulduk tatlim cok iyiyim cok sukurde cok yoruldum temizlikten geliom kayinvalidemden yaz temizligine baslamis anacugum
hosbulduk bebis nbr napion bu arada gecmise baktim ama sIKILDIM hepsini okkumadan geldim buraya tekrar varmi bi gelismee
hosbulduk tatlim nasilsin
bu arada kizlar size bisi solicem ben daha adet olmadim ama temizlik yaparken hep kasiklarimda adet agrim vardi ama oturunca geciodu su anda da yok ellerimde avuc iclerimde yani asiri yanma varrr:26::26:yok umutlanmiorum artik test yaptim ama bilemiorum yani yinede zaten bugunki test ilk idrarim diildi acele yapmak icin 1 saatlik idrarla yaptim malesef ..aman neyseee:82::82:
hoşgeldin özlemcim
2 makina iyi fikirmiş..
yumurta meselesine gelince....
benim yumurtalarda benim gibiyse..
aha işte çıktı kaç senedir bu işin olmadığı:26::26::26:
yok canım iş o olunca hiiiç üşengeçlik kalmıyo valla
ıkı makına ısıne destek verıyorsan yapıcak bıse yok tembelsın:))ama ben ıse basladınmı cabuk bıtırırım demekkı dıyorum dogurmaya baslıyınca kımse tutamıcak benı:)))kız ben 3 ayda evlendım evde kalırsın sen bu gıdısle dıyorlardı.dıyordum yok ben cok durmam 3 ayda bu ıs tamam cıdden ole oldu he:)))
canım adet olmaman hala umut biliyorsun dimi..
testler yanıltabiliyor...
hakkında hayırlısı olsun canım...
bak adet olcak gibi agrim var sabahtan beri ama olmadim
bide su an agrim yok bide bisi daha bugun kayinvalidemin cok duasini aldim kadinin iki lafindan biri cocuk bana dua ederken bile hep bugun cocuk icin etti allahim kabul et amin
1 yıl dolmadan doktora gitmicem canım sat 13 mayıs bat 9 haziran yarın adetimin 7.günü yarın baslıcam soğan kürüne sen soğan kürü denedinmi cnm
kızlar ya kocam gelıyor anasını ozlemıs oraya gıdıcez cıkmam lazımyarın gorusuruz optum hepınızı
kızlar ya kocam gelıyor anasını ozlemıs oraya gıdıcez cıkmam lazımyarın gorusuruz optum hepınızı
özlemiimm hakkında hayırlısı tatlımmm sen takma kafanaa
kız bu saatte ne ana sevgisi boyle:26::26:
ne bılıyım ya karısını sevecegı yerde anası gelıyor aklına:)neyse gıdıyımde aradan cıksın:)))yarın gıtmem
saol bitanem hepimiz icin insallah ben inaniorum hepimiz allahin izniyle bebeklerimize kavusucaz hic umudumu yitirmiorum sabah biraz moralim bozuldu agladim zirladim ama gecti su an iyiyim..
ay kiz daha yeni geldim bende dus aldim hemen size kostum ne cok alismisim size yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?