- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.401
aman canım stres yapmayın evet sonuç negaif de olsa pozitif de olsa. sonra adet de olamayınca daha kötü oluyor
ole tabi cnm adet olmakta ii sonuctaaa bazen onuda biran once isteyebiliriz ezgi gibi sen gibi....aman canım stres yapmayın evet sonuç negaif de olsa pozitif de olsa. sonra adet de olamayınca daha kötü oluyor
bekle bıraz belki gec döllenme olmustur...
ya ben son girdigimiz ilişkiden cok umutluyum acıkcası 5-6 sı gibi birlikte olduk ve 1 gün sonra benden yumurta akı kıvamında uzayan bir sıvı geldı bakalım hala bi belirti yok adetle ilgili göğüslerim acıyordu kaç gündür çatlayacak gibiydiler şimdi normal o kadar acımıyor ama uçları düğme gibi bıde rengınde ruhaflık var morarmıs gibiler offf hayırlısıyla sabah olsada merakım gitse..
Ya birde 0.01 cıkardı hep sonucum bu defa 0.58 cıktı karsı komsumda ameliyat hemşiresı ona sordum yukselme var belkide gec döllenmedır dedi bugün konustuk öyle işte tatlım
ole tabi cnm adet olmakta ii sonuctaaa bazen onuda biran once isteyebiliriz ezgi gibi sen gibi....
hadi bakalim sabah haberlerini beklioruz cnm
gelde umutlanmaaa Off geç döllenmeyle ilgili araştırma yapıyordumbirisi bunu paylaşmıs ...
""tatlım ben adetim 12 gün geçene kadar ilk gecikme gününden itibaren hergün idrarda baktım negatifti. 13.gün kanda baktırdım 0.08 idi 17. günde ultrasonda bakıldı görünmedi hata dr.um adet söktürücü verdi ama 3 gün içmedim iyikide içmemişim 20. günde ümitsiz bişekilde test yaptım pozitif çıktı.22. gündede kanda baktırdım 259.2 çıktı dr. yaklaşık 20 günlük falan hamilesin dedi geç döllenme olmuş. sakin ol. kendini üzme rabbim gönlüne göre versin inşallah.""
umudum 100 kat daha arttı yaa
cnm bnm icinde düsük isiyla hamile kalinirmi onu aratirirmiisn
araştırayım tabıkı cnm benım...
Ya pourqam benım 0.58 cıktı o yüzden umutlandım bunları okuyunca hayırlısı yaa cok heyecan yapıyorum bugün sabah zor olur valla
ii geceler cnm grsz:80:kızlar selamlar, geldim yazdıklarınızı okudum.. bütün gün neler kaynatmışsınız baktım ettim.. şimdi uykum geldi yatmaya gidiyorum.. hepinize iyi geceler.. benim yarın bat.....hamilelikle ilgili ne beklentm var ne de belirtim var.. bari adetim şaşmasa diyorum. hayırlısı bakalım.. hadee görüştük..:79::80:
inşallah hamilesinizdir ya takip ediyorumda inşallah
slm kızlar herkese iyi gecelerrr nabersiniz
zaten fazlası muhakkak gelcel zerre kadar yeter onaayyy ebruuu ben de yatıyourm sırt üstü dizlerimi de çekiyorum ama sabah kalktığımda mutlaka geliyor yaaaa
buay sağa yatıcam hep
hic geri gelmedi derken yatarkenmi sonrasindami..bide sabah yapinca hemen dus alma hee biraz bekle yaanii..
bekledim 1saat
bide cogu yerde okudum yan yatmayi buda bi taktik olabilir cicim..
yarın yüzümzü güldürKızlarrr ben Geldımmmmm gebelik testı Aldımmmmm Sabah yapıcam kırmızılar gelmezse
zaten fazlası muhakkak gelcel zerre kadar yeter onaayyy ebruuu ben de yatıyourm sırt üstü dizlerimi de çekiyorum ama sabah kalktığımda mutlaka geliyor yaaaa
buay sağa yatıcam hep
hic geri gelmedi derken yatarkenmi sonrasindami..bide sabah yapinca hemen dus alma hee biraz bekle yaanii..
bekledim 1saat
bide cogu yerde okudum yan yatmayi buda bi taktik olabilir cicim..
yarın yüzümzü güldürKızlarrr ben Geldımmmmm gebelik testı Aldımmmmm Sabah yapıcam kırmızılar gelmezse
slm kızlar herkese iyi gecelerrr nabersiniz
zaten fazlası muhakkak gelcel zerre kadar yeter ona
buay sağa yatıcam hep
yarın yüzümzü güldür
slm canlar:2 1:
iyiyiz cnm sen nasilsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?