- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.441
dun test yaparken ne kadar bekledın?bence tekrar yap testı hersey olabılır:))
5-10 dk bekledim 1-2 saat sonra tekrar bakmıştım bişi yoktu anlamadım valla sabaha kadar ne olduysa artık
canım en sana geçmiş sayfalarda yazdım bu konuyu..
ama yine yazayım..
adetin zaten uzun periyodda senin 12. gün çatlayacak kadara büyümemeleri nrmal..
benim 26 günde adet olduğum halde okaar yüksek dozdda iğne olmama rağmen tüp bebekte 14. gün çatlatma iğnesi oldum..
kaldıki senin zaten 30 günd oluyor adetlerin..
hem bu ilaç zaten 5 gün kullanılıo..
yumurtalar gelişim gösteriyo sonra kendileri devam ediyor büyümeye ve çatlıyor..
seninde çatlar..
hem sen zaten kendiliğinden çatlasın istiyordun
belkide hayırlısı senin için boyle olacak sen gün aşırı devam et çalışmalar
akıntınada dikkat et bakalım..
rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin anne olmayı inşallah....
sabaha kadar 27.gunune gırdı:)))
herkese gunaydinnn ben hala adet olmadimmmm
günaydın canım hadi hayırlısı benimde yarın bat bakalım nolcek
inşallah hamişsindir
kiz ben dun test yaptim negatif cikti ama oglen yaptim ve 1 saatlik idrarla yaptim cikmamis olabilir bilmiorumki karisti kafam:44:benim dun adet agrim cok oldu gecede ara ara oldu ama hala adet olmadim sasirdimama bugun cok sukur yok olabilirmi acabaaaa
bende dün test yaptım negatif çıktı sabah testi atacaktım bi baktım çok silik bir çizgi ama o kadar silikki anlatamam hala bir umudum var inşallah isteyen herkese rabbim versin
bu arada batim dundu
hiç gecikme olurmuydu senin. Umudunu yitirme belki geç döllenme olmuştur inşallah ikimiz başta olmak üzere isteyen herkes iyi haberler alır
gecikme olurdu bazi aylar..en fazla 2 3 gun..
ama adet agrisi cektigim zaman patlardi..simdi agrima ragmen dun olmadim buda biraz umut verdi bana acikcasi
inşallah hade bakim hayırlısı güzel haberler bekliyoruz olmazsada üzülme tam gaz devam
aynen ole cnm..
nese bnm cikmam lazim simdi grz:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?