- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.561
evet kızlar benim çıkma vaktim geldiiii .yemek yicez ve ordan okula gidicem malum eğlencemiz varr.
öpüyorum sizii çok kaynatmayınnn.
pasicim yarın çok ararsın beniiiiiiiiiiiiiiii
öpüyorummmmmm
ayyy aşkitom ben de yeleğe başladım ama ilerleyen günlerde hırkaya hatta kazağa da çevirebilirm
evet kızlar benim çıkma vaktim geldiiii .yemek yicez ve ordan okula gidicem malum eğlencemiz varr.
öpüyorum sizii çok kaynatmayınnn.
pasicim yarın çok ararsın beniiiiiiiiiiiiiiii
öpüyorummmmmm
hadi kolay gelsin canım..
ne renk yapıyorsun..
benimki çok güzel bir gri..
yaaa aşkitom bak şimdi sana uzuun uzun bişey sorcam
benim geçen ay 5inde akıntım başladı ya ben ondan saydım bu ayın en erken 5'i en geç 10'unda adet olmam lazım diyodum.
ama şimdi öğrendim ki akıntılar asla adetten sayılmıyomuş kanamanın ilk gününden hesaplanacakmış.. eee ozaman hesaplıyorum en erken 8'i en geç 13'ü adet günüm oluyor..
bu durumda ben adetten 3 gün önce test yaptırmış oluyorum.. ee ben doktorada adetim 5 indeydi olmadı dedim 10 unda yaptığım teste güvenerek zaten ultrasonda belli olmaz ben yaptırdığın teste dayanarak gebelik yok diyorum dedi..gerçi değer 0,1 yani kesin negatif ama adet geciktikten sonra geç döllenmeyle hcg kana geç karışmış olabilir mi acaba?
canım olabailir elbet dediğin ihtimal...
ama boyle bile olmuş olsa içtiğin hapın hiçbir zararı yok biliyorsun dimi..
sen istersen idrar testi yap epey zaman olmuş oluyor....çıkar..
yada bi kanda tekrar baktır...
slm kızlar:80::80::80::80:nasılsınız
ama ara ara kahverengi akıntım geliyo 2 haftadır adet olsa çoktan sökülürdü ee bebek olsa da o kadar süre böyle akıntı gelmezdi.. şmdi yarın sabah yola çıkıcaz test yaptıramam ama pztesiye kadar olmazsam tekrar gidicem doktora
slm kızlar:80::80::80::80:nasılsınız
ayy ezgi geldim ama gel bana sor bulantılarım beni mahvetti.yemeğimi evdekiler yiyo.kocam saolsun bana dışardan hazır getiriyo.sen hala adet olmamışsın.tekrar doktoruna bi gitseneiyiyiz canım çok şükür, sen nasılsın?
maşallah 10 haftaya gelmişsin
selam cnm ben iyiyim ..
sen nasılsın bebiş nasıl
ayy ezgi geldim ama gel bana sor bulantılarım beni mahvetti.yemeğimi evdekiler yiyo.kocam saolsun bana dışardan hazır getiriyo.sen hala adet olmamışsın.tekrar doktoruna bi gitsene
iyiim canım.bebiş biraz yaramazlık yapıyo işte.
canımm kıyamam yaa devam ediyo mu bulantıların??
valla ben kafayı yiycem az kaldı adet söktürücü kullandım bitti hala yok.. pztesi ye kadar gelmezse gidicem tekrar
aslında şimdiye kadar iyiydim.öğürmeler falan bu hafta başladı.daha ne kadar sürer bilmiyom.kanda gebelik testini tekrar ettirsene.belki geç döllenme falan olmasın.burda bi yerde okumuştum.biri böyle olmuş.doktor fatural vermiş.olmamış.15 gün daha beklemiş.tekrar gitmiş hamileymiş.
inşallah fazla sürmez canım.. böyle giderse kilo verirsin :)
valla deryacım benim de aklımda şüphe olmuyor değil benim hiç böyle bişey başıma gelmedi ilaca rağmen olmayınca.. bir de doktorda beni şüpheye düşürdü tekrarlatmadı kan testini.. yarın sabah şehirdışına çıkııyoruz pazar gece gelicez test yaptırma şansım yok ama belki bu akşam bir idrar testi yaparım..
peki öyle olsa bile 2 haftadır arada gelen azıcık kahverengi akıntılarım var onlar normal mi?
benim kız kardeşim hamile olduğu halde adet gününde kanaması olmuştu.normal adet gibi bulantılar falan başladı.o zaman hamile olduğunu öğrendi.kanamalara ,kanlı akıntıya takılma bence.bebek yerleşince damar çatlamaış ondan demişti doktoru.bebekle alakası yokmuş.şimdi dünyalar güzeli bi kızı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?