- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.601
yol çantamı hazırlıyım bariiiii
hayırlısı canım zaten bende hazırını beklıyorum hazıran kesın Allah nasıp ederse:))olmassa temmuz ne yapalım kısmet uzulmek yok dıcem ama bılıyorum kı uzululuyor ıster ıstemez(bosveeeeeeeer takma :)aynı doktorum gıbı dedım hep oyle der bana derkı sanane yumurtalıklarından o benım vazıfem gıt ısatnbul yedı tepe gez:)))
yol çantamı hazırlıyım bariiiii
ne kadar da iyi bi doktormuş maaşaAllah.. bende kısmetse ola ki hamile kalamazsam 2 ay sonra doktora başlıyacağım ya benim bu arada adetim gelmedi geçen ayda çok az geldi sanırım bu ayda aynısı olcak hormonlardaki bi sorundan mı kaynaklanıyor acaba?
ne kadar da iyi bi doktormuş maaşaAllah.. bende kısmetse ola ki hamile kalamazsam 2 ay sonra doktora başlıyacağım ya benim bu arada adetim gelmedi geçen ayda çok az geldi sanırım bu ayda aynısı olcak hormonlardaki bi sorundan mı kaynaklanıyor acaba?
eger daha once dogum kontrol hapı kullandıysan prolaktının yukselmıs olabılır benım cıkmm lazım hayatımın askı gelıyor:)))ıyı geceler herkese
hepimiz aynıyız umut dünyası iştebende gec döllenme vakalarını okuyorum adetten en az15 gün gectıkten sonra belli oluyormus gebelık ..
ayy teyzem annemi aramıs Almanyada birine fal baktırmıs bıseyler söylemıs falan falı bitirirkende demişki ailenizde bebek çok isteyen biri var söyleyın gözü aydın hamıle o bayan, teyzemde hemen annemi aramız meltem hamılede banamı söylemıosunuz dieayy valla havadan nem kapar oldum hee yarın doktora gidicem yenıden olmayacak böyle
karanfil adet oldunmu
şükürrrr devamı gelir zaten bende bugun soğan kürüne basladım çamasırıma 2damla sapsarı akıntı gelmiş:44:evet canım bugün hafif kahverengiyi gördüm gerisi gelir artık rahatladımm
Allaha şükürler olsun!
şükürrrr devamı gelir zaten bende bugun soğan kürüne basladım çamasırıma 2damla sapsarı akıntı gelmiş:44:
ben normalde böyle şeyleri yapmaya korkarım fakat okadar çok arastırrdımki ve benim halmın görümcesi soğan yaptğı ay hamiş kalmış hiç dmiyorlardı ağızlarndn ldım:44: hayırdır inşallah
belki iltihap filan varsa onlar dökülüyordur.. ayyy inşallah bu ay sen de hamile kalırsın da soğan kürünü güvenle hepimiz yaparız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?