Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ne kadar da iyi bi doktormuş maaşaAllah.. bende kısmetse ola ki hamile kalamazsam 2 ay sonra doktora başlıyacağım ya benim bu arada adetim gelmedi geçen ayda çok az geldi sanırım bu ayda aynısı olcak hormonlardaki bi sorundan mı kaynaklanıyor acaba?

otururken şimdi sürekli hamile değilmşim diye düşündüğümden ikide bir diyorum ki hayırlısı bakalım.. kendi sesime kendime geliyorum.. uçuşa geçtim heralde bu akşam..

tedavı goruyormusun yanı hangı ılacları kullandın ?

hıc gıtmedınmı doktora ne kadarlık evlısın

eger daha once dogum kontrol hapı kullandıysan prolaktının yukselmıs olabılır benım cıkmm lazım hayatımın askı gelıyor:)))ıyı geceler herkese

eger daha once dogum kontrol hapı kullandıysan prolaktının yukselmıs olabılır benım cıkmm lazım hayatımın askı gelıyor:)))ıyı geceler herkese

iyi geceler.. ben gittim hormon değerlerim fsh 11 çıkmıştı hap falanda vermedi klomene başlayalım dedi sonra yumurtladığımı görünce çok iyi dedi bidhaki aya yine deneyelm dedi ama ben gitmedim.. doktoru değiştriceem ama bakalım bakalım..

hepimiz aynıyız umut dünyası işte

merhabalar hanımlar nasılsınız bakalım 1 gün yoktum baya kaynatmışsınız nasıl okuycam olmamış ama

kızlar bilen vardır aranızda muhakkak benim doktorum adet olduğunda 2. 3. gün gel test yapcaz dedi. eğer ben bugün adet oldum sayarsam ya da yarın, yani adetimin 2. 3. günü cumartesi pazara denk geliyoo e ben ne yapayım pazartesi geç olur mu çünkü ne testi olduğunu bilmiyorum :44:
bi problem olur mu? bu arada adetim de 10 gün sürüyoo

şükürrrr devamı gelir zaten bende bugun soğan kürüne basladım çamasırıma 2damla sapsarı akıntı gelmiş:44:

:44: hayırdır inşallah
belki iltihap filan varsa onlar dökülüyordur.. ayyy inşallah bu ay sen de hamile kalırsın da soğan kürünü güvenle hepimiz yaparız :))

:44: hayırdır inşallah
belki iltihap filan varsa onlar dökülüyordur.. ayyy inşallah bu ay sen de hamile kalırsın da soğan kürünü güvenle hepimiz yaparız :))
ben normalde böyle şeyleri yapmaya korkarım fakat okadar çok arastırrdımki ve benim halmın görümcesi soğan yaptğı ay hamiş kalmış hiç dmiyorlardı ağızlarndn ldım

Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri âdet (regl) görmüyorlar ise, âdet görmeye başlayabilirler. Aynı şekilde menopoza yeni girmiş kadınlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilir. Rahim duvarı incelmesi olan kadınların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. Kuru soğan sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…