- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.561
tatlım valla istiyorum ben de ölçeyim ama hala bir derece alamadımm yarın unutmazsam alır başlarım inşallah
hay allah gönlüne göre versin canim.bende bu incir kürünü arastiracaktım tam.sen yazmıssın.ben buaydan sonra yapcam hemen.ama bisi sorcam adet bittikten sonrMİ yapcam adetliykenmiii:26:
kulaktan ölçülenden al beklemene gerek kalmıyo, son ölçümü saklıyo zaten 1 saniyede ölçüyo, ayrıcaaaaa bebiş oluncada lazım al önce biz sonra bebişler
ateş yüksek olunca yumurtlanaıormu anlamına gelior canım, ozaman ateş yükseldiğinde halvete girmek gerek dimii
yaa hep dil altı diyolar ama bişey farkeder mi acaba:44:
canım en hassası kulak içi olanmış, bebeği olan arkadaşlaraım hep ondan kullanıyo zaten dil altı bebekte kullanışsız olmazmı kımıl kımıl durmazlarki
yok kız bebek için demedim bizim için dedim
bi yemek yapışım varki sormayın gitsin
maske taktım bide kolonya sürdümm , komik görünüyorum yaaaaaaaa
ilahii aklım fikrim bebek olunca...benim çok ateşim çıkar hasta olunca hep acile giderim ve kulaktan ölçüyolar
ayyhh anne eli değmiş ne olsa yenir tatlımmm
ben de kulaktan alırım ozaman maluumm bebişime de lazımm
valla kendime bol nar ekşili bir salata yapıcammmmmmmm
dikkat ettimde hamile kalanlar fazla girmiyorlarmı ne eskisi gibi :26::26::26::26::78::78:
aynen tatlım.. senle beraber 1-2 arkadaşımız daha var giren diğerleri unuttu bizi
ben okudum o yöntemi reglinden itibaren her gün sabah aynı saate yataktan kalkmadan ölçüyosun ve kaydediyosun yumurtlamaya yakın yükseliyo çalışmaya başla yükseliyo yükseliyo ve sonunda düşüyo o da yumurtlama günün sadece 1 gün düşük çıkıyo sonra tekrar yükseliyo reglye kadar. Reglye yakın düşerse bil ki kırmızı kartı yiycen, hamile kalmışsan düşmüyo umarım anlatabilmişimdir
yumurtlama dönemine yaklaştıkça yükselio yumurtlama bitince düşüor fakat hamiş isen düşmüor ölemi,doğrumu anlamışım cnm.
oyyyyyyy karnım agrıyoooohabire wcye girip çıkıyomm oyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?