Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hay allah gönlüne göre versin canim.bende bu incir kürünü arastiracaktım tam.sen yazmıssın.ben buaydan sonra yapcam hemen.ama bisi sorcam adet bittikten sonrMİ yapcam adetliykenmiii:26:

bende bilmiyorum fark etmez herhalde

ateş yüksek olunca yumurtlanaıormu anlamına gelior canım, ozaman ateş yükseldiğinde halvete girmek gerek dimii

ben okudum o yöntemi reglinden itibaren her gün sabah aynı saate yataktan kalkmadan ölçüyosun ve kaydediyosun yumurtlamaya yakın yükseliyo çalışmaya başla yükseliyo yükseliyo ve sonunda düşüyo o da yumurtlama günün sadece 1 gün düşük çıkıyo sonra tekrar yükseliyo reglye kadar. reglye yakın düşerse bil ki kırmızı kartı yiycen, hamile kalmışsan düşmüyo umarım anlatabilmişimdir

bi yemek yapışım varki sormayın gitsin

maske taktım bide kolonya sürdümm , komik görünüyorum yaaaaaaaa

ayyhh anne eli değmiş ne olsa yenir tatlımmm

ilahii aklım fikrim bebek olunca... benim çok ateşim çıkar hasta olunca hep acile giderim ve kulaktan ölçüyolar

ben de kulaktan alırım ozaman maluumm bebişime de lazımm

yumurtlama dönemine yaklaştıkça yükselio yumurtlama bitince düşüor fakat hamiş isen düşmüor ölemi,doğrumu anlamışım cnm.

yumurtlama dönemine yaklaştıkça yükselio yumurtlama bitince düşüor fakat hamiş isen düşmüor ölemi,doğrumu anlamışım cnm.

aynen öyle canımm bu yöntemi yumurtlamayı anlamak için kullanmak daha iyi çünkü regl gününe kadar ateş düşmüyo zaten regl günün geçtiyse ateş düşmediyse biz zaten testle öğreniriz ateşe gerek yok

slm kızalrrr nasılsınızzz
benim yatılı misafirlerim var ondan giremiyorumm
ama 1 hafta sonra sizeyim inşallahhhh
yeni hamişlerimiz var mı bu aaradaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…