Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hmm baya büyümüşler.. ama soğan işine yarayacak bak gör
benim yumurtam 3mm di acaba reglimle birlikte gitmiş midir

inşallah gitmiştir canım.banada dr gider demişti ama..gerçi bugün baya küçülmüşler dedi..doğum kontrol ilacıyla yok edip onları önümüzdeki ay tedaviye başlıcaz dedi.

ne demek var mı?
10 gün geç geldi
oysaki şimdiye kadar 27-28 günde bir olurdum

inşallah gitmiştir canım.banada dr gider demişti ama..gerçi bugün baya küçülmüşler dedi..doğum kontrol ilacıyla yok edip onları önümüzdeki ay tedaviye başlıcaz dedi.

hadi bakalımm herşey güzel olacak inşallahh.. ben de soğan suyuna başlıcam gitmediyse de gider böylece

kuzuum sen ne zaman slm verdin:44:
çok pardon şekerimm
selaaaaammmmmmmm

rica ederim canım hoş geldin sen de sökülmüşün şimdi okudum hayırlı olsun eğer tahlil sonuçlarında inşallah temiz çıkacak az öncede yazdım sağlık ocağındaki aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim gebelikte kullanılan ilaçları isteyince doktor hamilemisin dedi ben de yok daha tutturamadık dedim o da benim tavsiyem ateş ölçme yöntemini kullan dedi bende bu ay olmazsam gelecek ay deniycem sen reglsin başla istersen ne kaybedersin

canannnnnnnnn yaz temizligine girişmistim.4 günde bitirdim çok şükürr.artıkkk sizlerleyim.evet benimde ateş çok yüksek.az önce öçltüm 37.5 ben bu yöntemi hiç denemedim.kız gelecek ay beraber deneneyekk

tatlım valla istiyorum ben de ölçeyim ama hala bir derece alamadımm yarın unutmazsam alır başlarım inşallah

ohhh mis gibi olmuştur evin şimdi kesinlikle varım akıntıdan falan bişey çaktığımz yok zaten bunu deneyelim ne varki kolay ben bir de kulaktan ölçülen termometre aldım sabah gözümü açmadan ölçüyorum bakmıyorum bile uyanınca son ölçümü gösteriyo zaten tavsiye ederim

ateş yüksek olunca yumurtlanaıormu anlamına gelior canım, ozaman ateş yükseldiğinde halvete girmek gerek dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…