- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.541
hadi hayırlısı bakalım canım..dediğin gibi dinlenmiş olurum biraz bende 1 yıldır her ay gün saymaktan yoruldum..
herşeyde bir hayır vardır, sıkma canını.. ama soğan kürü bu kistlere birebir bence yap canım.. senin kistlerin boyutları neydi?
kimse selamımı almadıı:85:
bi tanesi 30 mm diğeri 28 mm canım.soğan kürünü yapıyorum inşallah sonuç verir
kimse selamımı almadıı:85:
aşkolsunn annemm hoşgeldiiiiiinnnnnn
hmm baya büyümüşler.. ama soğan işine yarayacak bak gör
benim yumurtam 3mm di acaba reglimle birlikte gitmiş midir
haklısın çok teşekkür ederim bende yeni başladım ada çayına
hamilemiyim değilmiyim diye kafayı yerken rahatladım nihayet
demekki değilmişim şimdide regl neden gelmedi merakı aldı beni
varmı benim gibi olan arkadaşlar :97::97:
hemen sırnaşırım geçmiş olsun canım bir de hayıt tohumu yazmışlar yumurtalıklara ve rahime çok iyi geliyomuş
inşallah gitmiştir canım.banada dr gider demişti ama..gerçi bugün baya küçülmüşler dedi..doğum kontrol ilacıyla yok edip onları önümüzdeki ay tedaviye başlıcaz dedi.
kuzuum sen ne zaman slm verdin:44:
çok pardon şekerimm
selaaaaammmmmmmm
slmmm çılgın kızlarrr
kız tülüüüüüüüüüüüüü napıyon nerelerdesin göremedik seni
geçmişi okudum ateşini yazmışın ben de 3 gündür sabah ölçüyorum 37.1 akıntı süt şeklinde çok az doktora gittim az önce ilaç yazdırmaya sağlık ocağına ateş ölçme yöntemini dene dedi bu ay da olmazsa onu deniycem
rica ederim canımhoş geldin sen de sökülmüşün şimdi okudum hayırlı olsun eğer tahlil sonuçlarında inşallah temiz çıkacak az öncede yazdım sağlık ocağındaki aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim gebelikte kullanılan ilaçları isteyince doktor hamilemisin dedi ben de yok daha tutturamadık dedim o da benim tavsiyem ateş ölçme yöntemini kullan dedi bende bu ay olmazsam gelecek ay deniycem sen reglsin başla istersen ne kaybedersin
canannnnnnnnn yaz temizligine girişmistim.4 günde bitirdim çok şükürr.artıkkk sizlerleyim.evet benimde ateş çok yüksek.az önce öçltüm 37.5 ben bu yöntemi hiç denemedim.kız gelecek ay beraber deneneyekk
canannnnnnnnn yaz temizligine girişmistim.4 günde bitirdim çok şükürr.artıkkk sizlerleyim.evet benimde ateş çok yüksek.az önce öçltüm 37.5 ben bu yöntemi hiç denemedim.kız gelecek ay beraber deneneyekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?