Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy biz de finiş çizgisine doğru gidiyoz ama adete kadar devam edicem benim malum bu ay geç yumurtlıcammm sanırsammm...
oyy oyyy hazıranda hamile olayım Rabbım nolur sen neylersen güzel eylersinn

bana da kalsa perşembe başlıcam ama malum filmden 2 gün önce ve sonra ilişki yok

ayy hadi haziranı patlatalım elbirliği ileeeee

İşin daha da kötüsü zaten sınıfta topu topu 8 kızdık. 5 tanesi evli, ben hariç diğerleri de hamile:85:
tek birinden haberim yok kesin o da hamiledir.

ayyy kızlar sanırsamm yumurtluyorummm

böyle süt gibi bembeyaz bi akıntı geldiii ıslattı benii,dün de biraz gelmiştiii

ay evet evettt

kızlar bugün yumurtlamış olsam dün boş günümdü bugün çalışsak olur yıne dimiii

yemek yiyip gelıyorum mucuksss
mucukkksssssssssss
bana da kalsa perşembe başlıcam ama malum filmden 2 gün önce ve sonra ilişki yok

ayy hadi haziranı patlatalım elbirliği ileeeee
hadi kuzum temiz çıksın da sonuçların hergün siiznnnn
İşin daha da kötüsü zaten sınıfta topu topu 8 kızdık. 5 tanesi evli, ben hariç diğerleri de hamile:85:

senin farkın olsun şekerim

rüyanı anlat banaa nasıl gördünnn beniii

tatlım bir de bardağın öbür tarafından bak sen en azından evlendin ve her an hamiş olabilirsin ama diğer 3 kız arkadaşın daha evlenememiş bilee

İnşallah canım aman acele et :)

Allahım şu okunan akşam ezanlarının yüzü suyu hürmetine şurdaki arkadaşlarımı ve benim yüzümü güldür. aratmadan hayırlı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza ver. bizler ne kadar aciziz ya Rab sen verisen var sen vermezsen hiç birşey yok. herşeyin muktediri sensin Allahım acziyetimizi biliyor el açıp yalvarıyoruz nolur en yakın zamanda bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Amin..

amin Rabbim Aminnnn

hala anlatmadın rüyanıııı

mucukkksssssssssss

hadi kuzum temiz çıksın da sonuçların hergün siiznnnn

senin farkın olsun şekerim

rüyanı anlat banaa nasıl gördünnn beniii

rüyayı çok net hatırlamıyorum hatırlasam ince ayrıntılarıyla anlatırdım. ama uyanınca sen olduğunun kanaatine vardım ve yumurtlama işleriyle uğraştığımızı ve yine kanaatimce senin yumurtladığını gördüm. ve rüyayı sabah namazı vaktinde gördüm yani sahih rüyaların görüldüğü vakitler ama tabi en doğrusunu Allah bilir. inşallah bizler bunu yumurtlayacağına veeee bugün hamile kalacağına yoralımmm...

aşkitoooommm
şimdi ben adet oldum yaa benim o 3mmlik cadı yumurtam atılmışmıdır adetimle?

atılmıştır canım inşallah..
zaten atılmayacak gibi olsaydı doğum kontrol hapı verirdi bir ay doktorun..
benimde oyle olmuştu bidefa d.kontrol hapı içimiştim..
demekki senin gerek yok boyle bişeye..
sen yüreciğini ferah tutatsın beyaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…