Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Allahımmmm ne güzelll.
ben ve yumurtlarımm rüyalarınza girdikkk

inşallah olur canım inşallahhh.
tatlım senin ismin neydi burarada.
dua ederken karanfil diyommm olmuyo yaaa

ayy inşallahhh bir de kistleşmesin korkuyorum ama ben yine de soğan yapcam atılmadıysa da atılır artıkk

Slm kızlarr yemek yedim geldimm

ben de yumurtladım teee perşembe çalışmaya bırakayım mı yaaa en son cumartesi oldu gün aşırı devam etmenin bi anlamı varmıı gına geldi de gün aşırıdan

ayy inşallahhh bir de kistleşmesin korkuyorum ama ben yine de soğan yapcam atılmadıysa da atılır artıkk

şimdi soğann içeriyi temizliyor değil mii???
ay bu ay olmazsa ben de dişimi sıkıp yapmak istıyorumm ama önce doktoruma sorayım çünkü klomen kullanıcam yinee

ben de yumurtladım teee perşembe çalışmaya bırakayım mı yaaa en son cumartesi oldu gün aşırı devam etmenin bi anlamı varmıı gına geldi de gün aşırıdan

yumurtladığından emin misin?

eminsen bırak dicem ama yine de belki 2. kez yumurtlarsannn:44::44:

ben bıraktım canım ne zaman çekerse...
hatta yumurtlamadan sonra hiç çekmedi....
adam yumurtlama döneminde yaptığım cilvelerden bişey çakmasın diye başeğiyorum

şimdi soğann içeriyi temizliyor değil mii???
ay bu ay olmazsa ben de dişimi sıkıp yapmak istıyorumm ama önce doktoruma sorayım çünkü klomen kullanıcam yinee

evet tatlım kistleri miyomları temizliyor ben yapcam hatta 7.günü de beklemicem yarın başlıycam yaa

yaa keşke bende yapabilsem bu ay soğankürü

yaa bi arkadaş hayıt tohumu demiş o kokmuyormuş...
onumu denesem...
amannn benim bi halt deneyeceğim yok...
çok kızıyorum kendime...

canım hayıt tokumunu içtim ben de ama bi işe yaramadı

Kızlar bir şey daha soracağıımmm benim eşim geç yatar yani bizim bazen gün aşırılar gece 1-2 ye denk geliyor bir sıkıntı olmaz dimi.hani gün dönüyorr yaaa

ayy pasimm Derya lar mı böyleee.
ben de yapamıom hiçbişi.
ıhlamur bile içemem bennnn

bilmiyorumkine.....
bende çay kahve bile sevmem..
sabahları mecbur içiyorum ekmeği yutabilmek için..
birde ben yutma özürlüyümdür..
çorba içerken bile 2 yudumda bir su içerim..
böylede antika bir yapım var...

yaa keşke bende yapabilsem bu ay soğankürü

yaa bi arkadaş hayıt tohumu demiş o kokmuyormuş...
onumu denesem...
amannn benim bi halt deneyeceğim yok...
çok kızıyorum kendime...

canım sen de biraz dişini sıkıver ben de can acısına dayanamam da böyle acı ekşi böö şeyleri artık içebiliyorum. civan perçemini sal.k gibi adete bir gün kala içmeye başladım yaa şifa niyetine
ilk zamanlar balla içtim içtim sonra bi bakmışım çay gibi gelmeye başladı alıştım yani.
bence sen de dene belki senelerin özlemi bunla son bulcak canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…