Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

KIZLAR Bİ BAKARMISINIZ????

'''''Metformin ile Klomifen Sitrat (klomen) kombinasyonumda 35 kadının 12 sinde ovülasyon ortaya çıkarken Lkomifen Sitrat (klomen) tek başına uygulanmasında 26 vakadan ancak 1inde yumurtlama görülebildi...'''''''

Bu yazıyı az önce Pko'yu araştırırken bir sitede buldum.reklama girer diye link veremedim. Metformin kullanan arkadaslar varmı klomenle beraber..

Okudukça moralim düşüyor.Bu ilaç 26 kadında 1 inde yumurtlamayı saglıyormus. daha agırı yokmudur bunun yada doktora bu durumdan bahsetmelimiyim?? Bana fikir verirmisiniz bu konu hakkında..??

he yaa benm de kayınvalidem yüzünden nerdeyse yüzük atıyorduk bi anda o günler aklıma geldi...
Ayy çok şükür geçmiş o günler
çok şükür tatlımmm

arkadaşlarr birşey soracam,abimin düğünü var ,sizce elbisemi yoksa uzun ceket pantolon mu hangisi olur? oy birliğiyle karar verelim

valla tatlım bunu en iyi yumurta takibiyle öğrenebilirsinnn

tatlım yazdıklarınla ilgili bir bilgim yok ama sen böyle yaparsan olmaz kii çok olumsuz düşünüyorsun, bir kere herşeyin başı moraldir bunu unutma

canım çok fazla takma kafana..
herşey olacağına varıyor neticede...
ama tüm aklında olan soruları doktoruna sor ondan cevap alınca daha çok rahatlarsın...

arkadaşlarr birşey soracam,abimin düğünü var ,sizce elbisemi yoksa uzun ceket pantolon mu hangisi olur? oy birliğiyle karar verelim
tabiki elbiseeeee

sanırım kapalısın. bulunduğun ortama göre değişir. kapalıysan kına gecesinde uzun elbise düğünde ise daha az dikkat çeken bişey seçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…