- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.081
çok şükür tatlımmmhe yaa benm de kayınvalidem yüzünden nerdeyse yüzük atıyorduk bi anda o günler aklıma geldi...
Ayy çok şükür geçmiş o günler
müessemizde hizmette sınır yoktur
bende iyiyim midem bulanio ama... demin yattim azicik gecmisti yine bulanio daha sofram duruo kaldirilicakk off cok tembel oldummm:97:
ama 40 dak. yyatıım yaaaa
kimsi 20 dk yeter diyoooo
gecti artiiikkkk
bende iyiyim midem bulanio ama... demin yattim azicik gecmisti yine bulanio daha sofram duruo kaldirilicakk off cok tembel oldummm:97:
gecti artiiikkkk
alışcan tatlım bu bulantılara, artık daha hafif şeyler yemeye dikkat et
ahaaa sol kasıgım attı hamileyimm
KIZLAR Bİ BAKARMISINIZ????
'''''Metformin ile Klomifen Sitrat (klomen) kombinasyonumda 35 kadının 12 sinde ovülasyon ortaya çıkarken Lkomifen Sitrat (klomen) tek başına uygulanmasında 26 vakadan ancak 1inde yumurtlama görülebildi...'''''''
Bu yazıyı az önce Pko'yu araştırırken bir sitede buldum.reklama girer diye link veremedim. Metformin kullanan arkadaslar varmı klomenle beraber..
Okudukça moralim düşüyor.Bu ilaç 26 kadında 1 inde yumurtlamayı saglıyormus. daha agırı yokmudur bunun yada doktora bu durumdan bahsetmelimiyim?? Bana fikir verirmisiniz bu konu hakkında..??
arkadaşlarr birşey soracam,abimin düğünü var ,sizce elbisemi yoksa uzun ceket pantolon mu hangisi olur? oy birliğiyle karar verelim
benim göğüsler oyle bir şiştiki..
nefes alırken bile batıyor...
hamillelik adına hiçbir belirti yok her zamanki gibi..
arkadaşlarr birşey soracam,abimin düğünü var ,sizce elbisemi yoksa uzun ceket pantolon mu hangisi olur? oy birliğiyle karar verelim
valla tatlım bunu en iyi yumurta takibiyle öğrenebilirsinnn
:26::26::26::26:yattım geriii
kaçak göçek olmadı daha zaten akış yokkk
tatlım sıkmaa sıkma kendini ne tutuyon çişinibence yap zaten o gideceği yere gitmiştiir
'''''Metformin ile Klomifen Sitrat (klomen) kombinasyonumda 35 kadının 12 sinde ovülasyon ortaya çıkarken Lkomifen Sitrat (klomen) tek başına uygulanmasında 26 vakadan ancak 1inde yumurtlama görülebildi...'''''''
Bu yazıyı az önce Pko'yu araştırırken bir sitede buldum.reklama girer diye link veremedim. Metformin kullanan arkadaslar varmı klomenle beraber..
Okudukça moralim düşüyor.Bu ilaç 26 kadında 1 inde yumurtlamayı saglıyormus. daha agırı yokmudur bunun yada doktora bu durumdan bahsetmelimiyim?? Bana fikir verirmisiniz bu konu hakkında..??
ben 12. gün gittim kont. yumurtlar daha büyümemişti doktorum normal adet düzensizliğin var dedii
dimi ama yaaaa
tatlım sıkmaa sıkma kendini ne tutuyon çişinibence yap zaten o gideceği yere gitmiştiir
tabiki elbiseeeeearkadaşlarr birşey soracam,abimin düğünü var ,sizce elbisemi yoksa uzun ceket pantolon mu hangisi olur? oy birliğiyle karar verelim
ayyyy bolemi olucaktiiiibende iyiyim midem bulanio ama... demin yattim azicik gecmisti yine bulanio daha sofram duruo kaldirilicakk off cok tembel oldummm:97:
alışcan tatlım bu bulantılara, artık daha hafif şeyler yemeye dikkat et
cnm senin bat neydikii
canım hep öyle diyorsun adet oluyorsun nolur bir kere de hamile olcam de belki olursunn
kesinlikle elbiseeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?