- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.101
pourqua cnm senin bat neydikii[/QUOTE .!.:canım bat bu ay belli değil..
ben 1 haziran dedim ama erkende olabilir..
erken yumurtladım sanırım
sanırım kapalısın. bulunduğun ortama göre değişir. kapalıysan kına gecesinde uzun elbise düğünde ise daha az dikkat çeken bişey seçebilirsin.
ayyy dayanamicammm ben yapıcam çişimiiiiiiii
canım bat bu ay belli değil..
ben 1 haziran dedim ama erkende olabilir..
erken yumurtladım sanırım
yap yap tutuyon daha kötü olacak allah korusun
olabilirsin tabiki cnm neden olmayasin hic ummadigin anda merhaba der belki bebisinbilionmu bnm goguslerim daha yeni acimaya baslio herkesin farkli yaniii
tatlım yazdıklarınla ilgili bir bilgim yok ama sen böyle yaparsan olmaz kii çok olumsuz düşünüyorsun, bir kere herşeyin başı moraldir bunu unutma
canım çok fazla takma kafana..
herşey olacağına varıyor neticede...
ama tüm aklında olan soruları doktoruna sor ondan cevap alınca daha çok rahatlarsın...
ben 12. gün gittim kont. yumurtlar daha büyümemişti doktorum normal adet düzensizliğin var dedii
bugün gidecektim gidemedim.ben de moralimi o kdar bozdum ki ağladım hep.
ama şimdi toparlandım ve olumlu düşünüyorum sen de öyle yapp
Bende adet düzensizligi yok canım daha önceki yazışmalarımızdada söyledim.sadece bebegim olmuyor diye gittim.Tüylenme,adet düzensizligi,şişmanlık vs gibi şeylerde yok aksine zayıfım neredeyse kaşlarım belli olmuyor :) öNCE ULTRASONLA bakıp sonra hormon testleriyle ''PKO teşhisi konuldu..
Moral bozmak degilde aslında bazı seylerı bilerek yaşamak lazım.Okuyorum araştırıyorumki yapmam en önemlisi yapmamak gereken şeyleri yapmıyım.Kendimi bilmem gerekiyor.Moral çokçk önemli sana katılıyorum ama ortada böyle bir sorun varkende hiçbirsey olmamış gibi davranmayı becereiyorum
benimde gögsüm hiç acımıyoo.ama gecenkinde günüm 3 gün gecince acımaya başlamıstı.benim belirtim asla gögüslerimde degil yaa
neyse kızlar ben çıkıyorum..
hepinizi misler gibi öpüyorum....
hayırlı geceler diliyorum....
Ben bunu yeni ögrendigim için sürekli araştırıyorum.araştırdıkça birşeyler çıkıyor karsıma.Birde gebe kalınsada geçmiyormuş bu illettttttttttt ilerki yaşlarda kalp inme gibi çokçok ciddi hastalıklara sebep olabiliyormuş.Şeker hastalıgı ile yakından ilgiliymiş falanfilan....
Çok dogru söylüyorsun biliyrum bende bunu ama daha yeni ögrendigim için durumu anlamaya calısıyorum saatlerdir araştırma yapıyorum.hemen her sitede aynı şeyleri söylüyor.pazartesi gittigimde ilk iş bunları sorucam..
tatlım internette okuyup okuyup hep kafayı yoruyoruz .hep de niyeyse kötü şeyleri düşünüp bize de olacak sanıyouz.
sen iyi düşün olacakk...
ben 12. gün gittim kont. yumurtlar daha büyümemişti doktorum normal adet düzensizliğin var dedii
bugün gidecektim gidemedim.ben de moralimi o kdar bozdum ki ağladım hep.
ama şimdi toparlandım ve olumlu düşünüyorum sen de öyle yapp
Bende adet düzensizligi yok canım daha önceki yazışmalarımızdada söyledim.sadece bebegim olmuyor diye gittim.Tüylenme,adet düzensizligi,şişmanlık vs gibi şeylerde yok aksine zayıfım neredeyse kaşlarım belli olmuyor :) öNCE ULTRASONLA bakıp sonra hormon testleriyle ''PKO teşhisi konuldu..
Moral bozmak degilde aslında bazı seylerı bilerek yaşamak lazım.Okuyorum araştırıyorumki yapmam en önemlisi yapmamak gereken şeyleri yapmıyım.Kendimi bilmem gerekiyor.Moral çokçk önemli sana katılıyorum ama ortada böyle bir sorun varkende hiçbirsey olmamış gibi davranmayı becereiyorum
zaten 1.5 saat oldu yaniiii giden gitmiştir dimi gitmesi geren yere
kiz ben sana cektim galibaa herkesin atesi cikar benmde dustu atesim sen gibi
mide bulantilarin ne zaman baslamisti cnm
hormon testi çn gün bekleniyo mu yani yarın verip yarın alır mıyım biliyo musunuz?
yanii umarımmyolunu şaşırmadıysalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?