Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

sanırım kapalısın. bulunduğun ortama göre değişir. kapalıysan kına gecesinde uzun elbise düğünde ise daha az dikkat çeken bişey seçebilirsin.

evet canım tesettürlüyüm. yani bide alıp sonradanda giymek istiyorum,etek ceket fln sevmiyorum.. kına için bir sürü elbisem var ama hepsi azcık açık:97:

oohh yaptım rahatladımmm.
bu arada ciddi soruyorumm siz ne kadar yatıyorsunuz mesela sabah falan yaptığınızdaa.
hadi gece yapınca ben de kalkmıyom amaa...

olabilirsin tabiki cnm neden olmayasin hic ummadigin anda merhaba der belki bebisinbilionmu bnm goguslerim daha yeni acimaya baslio herkesin farkli yaniii

benimde gögsüm hiç acımıyoo.ama gecenkinde günüm 3 gün gecince acımaya başlamıstı.benim belirtim asla gögüslerimde degil yaa

tatlım yazdıklarınla ilgili bir bilgim yok ama sen böyle yaparsan olmaz kii çok olumsuz düşünüyorsun, bir kere herşeyin başı moraldir bunu unutma

Ben bunu yeni ögrendigim için sürekli araştırıyorum.araştırdıkça birşeyler çıkıyor karsıma.Birde gebe kalınsada geçmiyormuş bu illettttttttttt ilerki yaşlarda kalp inme gibi çokçok ciddi hastalıklara sebep olabiliyormuş.Şeker hastalıgı ile yakından ilgiliymiş falanfilan....

canım çok fazla takma kafana..
herşey olacağına varıyor neticede...
ama tüm aklında olan soruları doktoruna sor ondan cevap alınca daha çok rahatlarsın...

Çok dogru söylüyorsun biliyrum bende bunu ama daha yeni ögrendigim için durumu anlamaya calısıyorum saatlerdir araştırma yapıyorum.hemen her sitede aynı şeyleri söylüyor.pazartesi gittigimde ilk iş bunları sorucam..

benimde gögsüm hiç acımıyoo.ama gecenkinde günüm 3 gün gecince acımaya başlamıstı.benim belirtim asla gögüslerimde degil yaa

kiz ben sana cektim galibaa herkesin atesi cikar benmde dustu atesim sen gibi
mide bulantilarin ne zaman baslamisti cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…