- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.641
pembiqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
Selam kızlarr nasılsınız,geçmişin hepsini okuyamadım özlem doktora gitmiş,inşallah güzel haberlerle gelir bu arada profillerinize resimlerinizi koymuşsunuz,tühh kaçırdım ben ya
yumurta öncesi diye biliyom ben canim.buarada benim 6 haziran evlilik yıldönümüm o yüzden öyle yazdım.yani o gün test yapıp kocama süpriz ysapmayı planlıyom
canımmmmmmmmmm.... mesajımı görmediinn
görmedim vallaa nasılsın tatlım iyimisin topiğimizin gülen yüzü pozitif ışığı
yumurtlama öncesiyse inşallah bu kez olur!!!inş.senin süprizde tutar rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bugün hz.yüşa'ya gittim dua ettim herkese
teşekkür ederim cnm benimm
bu ay biraz canım sıkıldı ama şimdi iyiyim çok şükürr
senden de artık güzel haberi bekliyoruz fazla dinlendin yeter artık
hay ben bu iternetinnnnnnnnnnnnruhum nereye gittiiiiiii
aa cardelenss nasılsın canımm...
pembiq o kadar darlandımki artık bahçede anneleri çocukları görünce başka bebekleri sevmekten bebek kıyafetleri beğenmekten rabbime dua edip duruyorum bu kez ümitliyim inşallah.dinlendim evet başladım artık çalışmaya..senin canın neden sıkkındı??
hay ben bu iternetinnnnnnnnnnnnruhum nereye gittiiiiiii
aa cardelenss nasılsın canımm...
canlar bu konularda sizler benden daha bilgilisiniz,araştırıp okuyorsunuz,buradan yumurtlama tabini öğrenmiştim,adetimiin 10.günü yumurtladım,3 aydır zaten gün aşırı çalışıyoruz,bu ay yumurtladıktan sonra akıntım hiç kesilmedi,çok yoğun değil ama ara ara oluyor,daha önceleri pek olmazdı akıntım,neden böyle oldu acaba,doktorum kist var demişti ondan olabilirmi :26embiqcan rahim filmini ne zaman çektiriyorsun sen.?
canım benim dur daha çok erken teslim oluyorsun ama vakti gelince olacak allahın izniyle.. bak kmyasal da olsa gebe kalabildin sonuçta, demek yine olacak.. ben 2,5 senedir bekliyorumi pasi 6 senedir.. allahtan umut kesilmez dualarını eksik etme ama asla umutsuz da olma
benim bu ay yumurtam açtlamadığı için 2 hafta geç adet oldum ama olana kadar da çatladımmmm ondan biraz gergin 1-2 hafta geçirdim tatlım
ayy ne bileyim işte çok sabırsızım ben.bu arada benim olumsuz sonucumu başka dr a sordum 11.49 luk kan testine olmsuz negatif sayıyoruz zaten dedi.0 ne ise 11 de öle dedi.peki kaç olmalı diye sormadım unuttum.o zaman bnmki kimyasal değildi hımmm??
o günden sonra adetleri 28 günken 30 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?