- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.661
canım bence kimyasal olduğunu anladıkları için nasılsa adetle atılacak diye olumsuz sayıyorlardır.. sonuçta birsürü kadın anlamadan adetleriyle atıyorlar kimyasal gebeliklerini
canım kist akıntı yapabilir ama gebelik durumunda da yumurtlamadan sonra akıntı devam eder diye biliyorum ben, gerçi bazı hamileler de akıntı olmayadabiliyor..
ben de cumartesi çektircem filmi tatlım:18:
bu kez tam o sıvıya yetiştim bakalım ne olacak sadece 2 kere bir çalışmaoldu hayırlsı artık
Anladım bitanem sağol,,ayy inşallah hiç acı çekmezsin,ben çok korkuyorum,hemşire muayeneye hazırlarken bile nasılda heyecan yaptım elim ayağım dolaştı resmen,yıllar sonra o masaya yatmak çok kötüydü:18:
valla tam zamanında yapmışsın gibi geliyo bana, hadi bakalım inşallah tutar
daha önce dikkat etmemişim demekki sen gördün mü o sıvıyı hiç kendinde bildiğin uzayan sümük yaaa ıyyyy
ayy ne bileyim işte çok sabırsızım ben.bu arada benim olumsuz sonucumu başka dr a sordum 11.49 luk kan testine olmsuz negatif sayıyoruz zaten dedi.0 ne ise 11 de öle dedi.peki kaç olmalı diye sormadım unuttum.o zaman bnmki kimyasal değildi hımmm??
o günden sonra adetleri 28 günken 30 oldu
valla ben de çok korkuyorum anesteziyle çektiricem canım
aaaa isteyene anestezi yapılıyormuki,öyle olursa bende isterim valla
pko olduğun için mi olmuyor peki yumurtladığını biliyorsunevet cnm benim yumurtlama zamanımda olur hep
adete 12 kaldı çalışsam mı acaba?
sanırım ki yumurtladım ben
pko olduğun için mi olmuyor peki yumurtladığını biliyorsun
tatlım madem bu yola başkoyduk(tabiri caizse)adet bittikten sonra gün aşırı çalışacazadete yakın hamile kalma şansı ne kadar düşük olsada döllenme olabiliyor,
valla tatlım bu ay ki muayenemde pko olmadığını söyledi doktorum.. neden olmuyor çıkacak bakalım
kocam ilaç kullanıyor istek yok(panik atak ilaçları) yani o yüzden hem stresliyim hemde sinirliyim ona karşı
ee bu kadar zaman pkoyum diye gezdin moralin 0 ın altındaydı şimdi yok mu diyorlar
aynen öyle canım.. ya düzelme oldu ya da yanlış teşhisti bilmyorum.. doktorumu değiştirdim zaten, şimdi tüm tahlilerim sıfırdan yapılıyor kan hormon verdim, cumartesi de rahim filmi çekilecek ve eşim sperm testi verecek.. bakalım herşey çıkacak
Anladım canım,Allah eşine şifa versin,sanada sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?