Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım bence kimyasal olduğunu anladıkları için nasılsa adetle atılacak diye olumsuz sayıyorlardır.. sonuçta birsürü kadın anlamadan adetleriyle atıyorlar kimyasal gebeliklerini

bu kez tam o sıvıya yetiştim bakalım ne olacak sadece 2 kere bir çalışmaoldu hayırlsı artık

canım kist akıntı yapabilir ama gebelik durumunda da yumurtlamadan sonra akıntı devam eder diye biliyorum ben, gerçi bazı hamileler de akıntı olmayadabiliyor..

ben de cumartesi çektircem filmi tatlım:18:

Anladım bitanem sağol,,ayy inşallah hiç acı çekmezsin,ben çok korkuyorum,hemşire muayeneye hazırlarken bile nasılda heyecan yaptım elim ayağım dolaştı resmen,yıllar sonra o masaya yatmak çok kötüydü:18:

valla ben de çok korkuyorum anesteziyle çektiricem canım

canım , benim iki gün önce 5.9 çıkmıştı , 2 gün geçincede 37 çıkmıştı , bence senin döllenme olamadan düşük oldu , ama bu her defasında olacak diye bişey yokk ,o yüsden hemen olumsuz düşünme

tatlım madem bu yola başkoyduk(tabiri caizse)adet bittikten sonra gün aşırı çalışacazadete yakın hamile kalma şansı ne kadar düşük olsada döllenme olabiliyor,

kocam ilaç kullanıyor istek yok(panik atak ilaçları) yani o yüzden hem stresliyim hemde sinirliyim ona karşı

ee bu kadar zaman pkoyum diye gezdin moralin 0 ın altındaydı şimdi yok mu diyorlar

aynen öyle canım.. ya düzelme oldu ya da yanlış teşhisti bilmyorum.. doktorumu değiştirdim zaten, şimdi tüm tahlilerim sıfırdan yapılıyor kan hormon verdim, cumartesi de rahim filmi çekilecek ve eşim sperm testi verecek.. bakalım herşey çıkacak

hadi hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…