Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

aminnn canımmm..
ben de kocama yaptım sütlü türk kahvesiii

oh valla ya ne guzel oturup kahve ıcın keyıf edın ben ısten geldım ev de boya vardı yer yer boya kokuyor dagınık makınada tuller perdeler cam sılıncek oooooooooo cok calısmam lazım 3 saat uykuylada ayakta duruyorum osmanda basladı(nerden baslasam acaba ben dıye dusunuyorum burda :)

ne işin var o zaman burdaaa kalk işini yapp

ayy kıyamamm valla üzüldüm canım sen nerdesin geleyim bi yardıma

selam kızlar hepinize iyi aksamlar ara sıra gırebıldıgım vakıtlerde bakıyorum yenı bır hamıs varmı dıye merak edıyorum.

ıns hepınız cok yıpranmadan bı an once lısteye eklerınırsınız...

dualarım sızlerle...

gercekten tutanamayınca sılık cızgımı cıkıyor merak ettım cıdden

valla ben öyle bişey hiç duymadım yani çizginin gittikçe silikleşmesi için bir kanama falan olması lazım ki düşükten sonra kanda hcg hormonu azalsın.. bence onun geç döllenme olduğu için yavaş artıyor hcgsi

gercekten tutanamayınca sılık cızgımı cıkıyor merak ettım cıdden
canım o sanırım 3 gün önce yapmıştı siliktii.3 gün sonra yani bugün yapınca daha koyu olması gerekiyor diye düşünüyorrr .ama ben çok bilmiyorummm

bana da oyle gelıyor bıde sonucta ıkı terst yapmıs bırı koyu bırı acık aynı testten olsada bırbırını tutmazkı zaten test dedıgın ne kı uyduruktan bıse:)))ben adetım gecınce tekcızgı olsada kan tahlılı yaptırıyorum ınanmıyorum kı ona uyduruk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…