- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.721
aminnn canımmm..
ben de kocama yaptım sütlü türk kahvesiii
ezgicim pourqua idi galiba doğrumu yazdım bilmiyorum ama ne olmuş silik çizgi mi çıkmış doktora mı gitmiş:44:
cvplarını seveyim seninnn
oh valla ya ne guzel oturup kahve ıcın keyıf edın ben ısten geldım ev de boya vardı yer yer boya kokuyor dagınık makınada tuller perdeler cam sılıncek oooooooooo cok calısmam lazım 3 saat uykuylada ayakta duruyorum osmanda basladı(nerden baslasam acaba ben dıye dusunuyorum burda :)
oh valla ya ne guzel oturup kahve ıcın keyıf edın ben ısten geldım ev de boya vardı yer yer boya kokuyor dagınık makınada tuller perdeler cam sılıncek oooooooooo cok calısmam lazım 3 saat uykuylada ayakta duruyorum osmanda basladı(nerden baslasam acaba ben dıye dusunuyorum burda :)
:
sıcaktan beyni bulandı garibimin ters yazdı cevapları
evet canım sabah test yapmış ilk yaptığı testten daha silik çıkmış tutunamıyo galiba falan dedi öğleden sonra doktora gidicem dedi hala yok
ne işin var o zaman burdaaa kalk işini yapp
ayy kıyamamm valla üzüldüm canım sen nerdesin geleyim bi yardıma
evet canım sabah test yapmış ilk yaptığı testten daha silik çıkmış tutunamıyo galiba falan dedi öğleden sonra doktora gidicem dedi hala yok
gercekten tutanamayınca sılık cızgımı cıkıyor merak ettım cıdden
ayy kıyamamm valla üzüldüm canım sen nerdesin geleyim bi yardıma
canım o sanırım 3 gün önce yapmıştı siliktii.3 gün sonra yani bugün yapınca daha koyu olması gerekiyor diye düşünüyorrr .ama ben çok bilmiyorummmgercekten tutanamayınca sılık cızgımı cıkıyor merak ettım cıdden
selam kızlar hepinize iyi aksamlar ara sıra gırebıldıgım vakıtlerde bakıyorum yenı bır hamıs varmı dıye merak edıyorum.
ıns hepınız cok yıpranmadan bı an once lısteye eklerınırsınız...
çok sağol canım.inşallah
dualarım sızlerle...
gercekten tutanamayınca sılık cızgımı cıkıyor merak ettım cıdden
valla ben öyle bişey hiç duymadım yani çizginin gittikçe silikleşmesi için bir kanama falan olması lazım ki düşükten sonra kanda hcg hormonu azalsın.. bence onun geç döllenme olduğu için yavaş artıyor hcgsi
orda da kan testi yapılmaması çık ilginç inşallah iyi haberle gelir
valla ben öyle bişey hiç duymadım yani çizginin gittikçe silikleşmesi için bir kanama falan olması lazım ki düşükten sonra kanda hcg hormonu azalsın.. bence onun geç döllenme olduğu için yavaş artıyor hcgsi
yaa ben yanlış anlamadıysam öğleden sonra doktoruma gidicem kan testi yapacak sonuç yarın çıkacak dedi ama bilmiyorum bakalım gelirse anlarız neler olup bittiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?