- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.741
yok kız normal gebelikler de de erken dönemde öyle çıkar gün geçtikçe koyulaşması lazım rengi gitgide açılıyorsa adet olcaksın demektir. bence tabiii
bana da oyle gelıyor bıde sonucta ıkı terst yapmıs bırı koyu bırı acık aynı testten olsada bırbırını tutmazkı zaten test dedıgın ne kı uyduruktan bıse:)))ben adetım gecınce tekcızgı olsada kan tahlılı yaptırıyorum ınanmıyorum kı ona uyduruk:)
ben artık idrar testlerine hiç güvenmyorum benim de bu ay adet geciktikten sonra silik 2 çizgi çıktı ama kanda 0 çıktı, adetimde 2 hafta gecikti.. o testlere hiç güvenim yok
cıft cızgı cıkmıs olunca hamılesın demek neden rengı acılınca adet olasın kı olsa olsa dusuk olur allah korusun
sen bıda yaptırdınmı kan testı 0.kactı belkı gec dollenmedır
yooo yaptırmadım valla doktora gittim muayene etti adet söktürücü verdi içtim ilaç bitti 2-3 gün sonrada adet oldum
su an kanamam yok allahtan..kan testi yapmiolar ya burda ama ben kendi ozell doktorumu aradim ogeln gidicem kan testi icin yarin sabah alicam sonucu cok panik yaptimm yaaa:18:
ayy cnm bnmsu an kanamam yok ama bugun yaptigim ikinci cizginin 3 gun aradan sonra koyulasmasi gerekmiomuyduuu:44:
yanı sımdı oldun sonunda gozun aydın:)))nese hadı benı kovunda cıkıp ısıme bakıyım gorusuruz sonra
Düşük demek istemediğim için adet dedim kıııı anlasana
yanı sımdı oldun sonunda gozun aydın:)))nese hadı benı kovunda cıkıp ısıme bakıyım gorusuruz sonra
yürü giiiiit işlerini yap bakiiiimmmm
hadı gıdıyorum ole olsun :))gıdıyıde guneslıklerımı ütülüyüm ben calısırsam yumurtalarımda calısır bu ay calıskan olcam:)))
ayyy çok mayışştım yaaaaaaaaaa
ııııııııııyyyyyyyyyy ütüüüüüüüüüüüü
ooyy kıyamammm yaa git uzan azcık diycem ama gitmeni istemiorum
deet ole deme kırma hevesımı ne guzel oh bu sıcak havada sıcek sıcak utu yapcam:))
Ah Cemile ahhh
keşke ben de hamile olsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?