- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.801
hoşgeldin tatlımmmm
hoş buldum ezgicim nasıl keyıfler kız özlem gelmedimi dahaa
Yeniden selamlar...
Bu çatlama ignesi hakkında bilgisi olan arkadaşlar bakabilirmi sormak istedigim birkac soru var kafama takılan?
Ayy gerçek biz napcaz hamile kalınca saçımızı boyamamak mı gerekiyo benimkiler bi de sarı tüm dip kahve ııııııyyyyyyyy iğrenç ucube olurum artık:84:
Yeniden selamlar...
Bu çatlama ignesi hakkında bilgisi olan arkadaşlar bakabilirmi sormak istedigim birkac soru var kafama takılan?
Ayy gerçek biz napcaz hamile kalınca saçımızı boyamamak mı gerekiyo benimkiler bi de sarı tüm dip kahve ııııııyyyyyyyy iğrenç ucube olurum artık:84:
bende bu ay vurulucam sanırım suan yumurta büyütmek icin menegon die bir iğne vuruluyorum..bılgı edınırsen bana yazarsan sevınırım
yok tatlım gelmedii
tatlım bldiğim kadarıyla yardmcı olmaya çalışırım istersen:26:
en azından ilk 3 ay boyatılmamalıymış canım
yok tatlım gelmedii[
kız kutlama yapmaya gitmişlerdir belki ayy ne guzel olur yaaa inş. hayırlı güzel haberlerle gelir özlemcik
walla sorma bende öyleyım bıde seda sayan sarısı benımki diplerde koyu kestane düşün gari
Tşklr cvplarınız için.. Ben dün klomene başladım.5gün kullanıp 2 gün bekledikten sonra gelmemei söyledi doktor.Yumurtalarma bakıp çatlatmak için igne vurucakmış..
İgneyi nereden vuruyor?
İgneyi kendinmi vuruyorsun?(Bir yerde öyle oldugunu okudum dogrumu bilmiyorum)
İgnenin işe yarayıp yaramadığı nezaman belli oluyor?
İşlem başarılı olursa hamilelik kesin oluşuyormu?
Uzun oldu biliyorum ama..son olarak Pko olup klomen ve çatlatma ignesiyle ilk aynda veya daha sonra hamile kalan oldumu..??
Şimdiden tsklr cvplarınız için..
göbekten vuruldugunu bılıyorum 36 saat içinde ilişkiye girmek gerekıyormus onu sana doktorun söylecek zaten , ben bi defa klomen kullandım ama catlatma iğnesi vurulmadım 2 adet yumurtam oluşmustu ilişki planlaması vermıstı doktorum 6 gün içinde 3 defa gün aşırı ilişkiye girdik ama hamıle kalamadım...
Tşklr cvplarınız için.. Ben dün klomene başladım.5gün kullanıp 2 gün bekledikten sonra gelmemei söyledi doktor.Yumurtalarma bakıp çatlatmak için igne vurucakmış..
İgneyi nereden vuruyor?
İgneyi kendinmi vuruyorsun?(Bir yerde öyle oldugunu okudum dogrumu bilmiyorum)
İgnenin işe yarayıp yaramadığı nezaman belli oluyor?
İşlem başarılı olursa hamilelik kesin oluşuyormu?
Uzun oldu biliyorum ama..son olarak Pko olup klomen ve çatlatma ignesiyle ilk aynda veya daha sonra hamile kalan oldumu..??
Şimdiden tsklr cvplarınız için..
canım ilk olarak iğne nerden vuruluyor bilmiyorum
ama benim bildiğim yumurta takibinde yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaştığında ya doktorun ya da herhangi bir yerde iğneni vurduruyorsun ve 24 saat içinde ilişki de bulunmanız gerekiyor çünkü o iğne ile yumurtan çatlatılıyor..
ama herşey yolunda gitse bile döllenme olmayabilir bunun başka sebepleri de olabilir yani gebelik olacak diye bir garantisi yok maalesef..
ayrıca zaten pko da yumurtalar kendileri büyüyüp çatlayamadığı için bu destekleyici tedavi gerekli, bu şekilde hamile kalan çok kişi var..
umarım tutar canımm
İnş.umarım bende o çok kişinin arasına katılabilirim en kısa zamanda.Doktor bize adet bitiminden hemen sonra gün aşırı ilişki dedi buda doktora gitmeden 3 ilişki ediyor.çatlatma ignesi nden önce neden ilişki dedi onu anlamayadım şimdide iyice kafam karıstı.
Bebek igneden sonra kendi kendiligine tutunabiliyormu bunun içinde herhangi bir tedavi oluyrmu?
Aynen bacımmm nası yapcaz 4. ayda mı boyatılıyomuşş
arkadaşlar yaa pourqua nerde bilen var mı yaa inşallah hayalkırıklığına uğramaz,bir de size bişey sorucam;şimdi neo-penotran kullanıyorum yara için 3. günümdeyim toplamda 7 tane fitil bitince hemen yumurtlama günlerim başlıyo acaba ilaç hamile kalmamı olumsuz etkiler mi tecrübeli olanınız yok mu bu ilacı kullanan filan ne bilim işte:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?