- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.841
benim karnım ağrıyor incedeeeennnn incedeeennnnnn
birde soylemesi ayıp çok akıntım var..
aha adetim geldi diyoru sabahtan beri gidiyorum akıntı
kesin hamileyim
günaydinnnn ben katladım az önce camasırlarıı.yeniden çamasır serdim.yeniden makineya camasır koydumm.ay nekadar çok camasırlaa haşirneşirimmyatagımıda topladımm ama çokk acıktım kapıcıyı bekliyorumm ekmek getirecek bana kahvemi yudumlarken sohbet edecem sizlerleee
aynı bende öyleyimm.karnım agrıyooo ve dün aksamm adet oldum ddimm.böyle bi sızı ayaklarımda kasıklarımda ama sabah baktım yok bişiii:26:
ayy aşkitooom resmen kovayız iştee evde heryeri bal dok yala ama gardroplarımı açma içlerinde savaş var
yemek işini halledeyin onlara geçecem bugün
afiyet olsun tatlımm ben bugün akşama kadar çok çalışcam çoookkkk
aşkitom bu arada bencede sen hamilesiinnn
karanfilim sen de boşver sevme yaaa bırak dağınık kalsıın
evet yaa düzenliyorum dolapları..
bi defa üstümü giyiniyorum..
hopp yine aynı...
nolcak benim bu halim
hee kız ne çok çamaşırın varmış...
bende bitek benim çok çamaşır çıkıo sanıyodum:26:
kız gebeyiz işte
bir çözüm bulursan bana da söyleyiver bi zahmet
yok anam benimde camasırım bitmeee.ama ne hikmetsee dün 30 ytl elektirik faturası gelmişş.ayhan şasırdııböyle oldu iştee ayy kız işalalh gebeyizdirr ne güzel olur dimiii.benim agrılar bi geliyo bi gidyoo o yüzden pek anlam veremiyomm.sen kabızmısınn[/QUOTE
kız faturalar yanlışmı yazıldı ne..
banada 34 tl gelmiş..:26:
misafir vardı bu ay bende 2 defa fırın full çalıştı..
çamaşır makinası desen..
artık garibim başı döndü bir o yana bir bu yana
ben kabız değilim canım:26::26:
ay yine beni çok tuttunuz yaaa
hadi gidiyorum bennnn ara ara uğrarımm
ay yine beni çok tuttunuz yaaa
hadi gidiyorum bennnn ara ara uğrarımm
nurayyy gördünmü benii festee ben seni gördüm canim.başörtün çokk yakışmışş çok narin çok kibar birine benziyosun canim benim
hadi kolay gelsin canım..
bende bi duş alayım kalan işleri bitireyim..gelirim 1 gibi inşallah
bu arada özlem gelsede alsak havadisleri..
çok merak ediyorum:18::18:
sağolasın canım. sen de çok tatlısın benim çok tatlı sevdiğim küçük bi arkadaşım var ona çok benzettim seni
yok anam benimde camasırım bitmeee.ama ne hikmetsee dün 30 ytl elektirik faturası gelmişş.ayhan şasırdııböyle oldu iştee ayy kız işalalh gebeyizdirr ne güzel olur dimiii.benim agrılar bi geliyo bi gidyoo o yüzden pek anlam veremiyomm.sen kabızmısınn[/QUOTE
kız faturalar yanlışmı yazıldı ne..
banada 34 tl gelmiş..:26:
misafir vardı bu ay bende 2 defa fırın full çalıştı..
çamaşır makinası desen..
artık garibim başı döndü bir o yana bir bu yana
ben kabız değilim canım:26::26:
bakın benim tembelliğim elektrik faturasından belli oluyoo :))25 tl
ama şu da var kızlar benim buzdolabı çok az yakıyo a+ eltimler hiç evde kalmazlar hep kayınvalidemdeler. onların fatura 40 dan aşağı gelmez. tabi ben de ben çok tasarrufluyumdur. okulda öğrencilerim filan öö diycekler. küçücük bi kağıt parçasını bile çöpe attırmam illa ki geri dönüşüm kutusuna gidecek. evde olsun okulda olsun boşuna hayatta elektrik lambası yaktırmam. evden çıkarken herşeyin fişini çektiririm. okulda ise laboratuardan çıkarken şartelleri kapatır öyle çıkarımçok mu cimriyim nee
ama boşa giden elektrik su bunlara hiç dayanamıyorum vicdanım sızlıyo sanki suyu çok tüketirsem bizden sonraki nesillere hiç bişey kalmıycak gibi geliyo.. napıyımmm:26:
bakın benim tembelliğim elektrik faturasından belli oluyoo :))25 tl
ama şu da var kızlar benim buzdolabı çok az yakıyo a+ eltimler hiç evde kalmazlar hep kayınvalidemdeler. onların fatura 40 dan aşağı gelmez. tabi ben de ben çok tasarrufluyumdur. okulda öğrencilerim filan öö diycekler. küçücük bi kağıt parçasını bile çöpe attırmam illa ki geri dönüşüm kutusuna gidecek. evde olsun okulda olsun boşuna hayatta elektrik lambası yaktırmam. evden çıkarken herşeyin fişini çektiririm. okulda ise laboratuardan çıkarken şartelleri kapatır öyle çıkarımçok mu cimriyim nee
ama boşa giden elektrik su bunlara hiç dayanamıyorum vicdanım sızlıyo sanki suyu çok tüketirsem bizden sonraki nesillere hiç bişey kalmıycak gibi geliyo.. napıyımmm:26:
valla bende biraz tutumluyum eger bu cimriliksede öyleyiymm.fazla israf yapmayı sevmem benn.sende n iyisini yapğıyon canimm.pasiiiiiiii alalala ben kabızım kızzz:26:
kızlar nasılsınız bakalım dün giremedim nete iyi haberleriniz varmı?
ben daha adet olamadım sizden nbr
günaydinnnn ben katladım az önce camasırlarıı.yeniden çamasır serdim.yeniden makineya camasır koydumm.ay nekadar çok camasırlaa haşirneşirimmyatagımıda topladımm ama çokk acıktım kapıcıyı bekliyorumm ekmek getirecek bana kahvemi yudumlarken sohbet edecem sizlerleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?