Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

benim karnım ağrıyor incedeeeennnn incedeeennnnnn
birde soylemesi ayıp çok akıntım var..
aha adetim geldi diyoru sabahtan beri gidiyorum akıntı
kesin hamileyim

aynı bende öyleyimm.karnım agrıyooo ve dün aksamm adet oldum ddimm.böyle bi sızı ayaklarımda kasıklarımda ama sabah baktım yok bişiii:26:

hee kız ne çok çamaşırın varmış...
bende bitek benim çok çamaşır çıkıo sanıyodum:26:

nurayyy gördünmü benii festee ben seni gördüm canim.başörtün çokk yakışmışş çok narin çok kibar birine benziyosun canim benim

evet yaa düzenliyorum dolapları..
bi defa üstümü giyiniyorum..
hopp yine aynı...
nolcak benim bu halim

hee kız ne çok çamaşırın varmış...
bende bitek benim çok çamaşır çıkıo sanıyodum:26:

kız gebeyiz işte

yok anam benimde camasırım bitmeee.ama ne hikmetsee dün 30 ytl elektirik faturası gelmişş.ayhan şasırdıı böyle oldu iştee ayy kız işalalh gebeyizdirr ne güzel olur dimiii.benim agrılar bi geliyo bi gidyoo o yüzden pek anlam veremiyomm.sen kabızmısınn

nurayyy gördünmü benii festee ben seni gördüm canim.başörtün çokk yakışmışş çok narin çok kibar birine benziyosun canim benim

sağolasın canım. sen de çok tatlısın benim çok tatlı sevdiğim küçük bi arkadaşım var ona çok benzettim seni

hadi kolay gelsin canım..
bende bi duş alayım kalan işleri bitireyim..gelirim 1 gibi inşallah

bu arada özlem gelsede alsak havadisleri..
çok merak ediyorum:18::18:

evettt bende çok merak ediyorum.ne olduki girmiyo benim minik kuşum yaa.hadi sen git ama çabuk gelinn.

bizim evde de çamaşır heç bitmez katlar yerleştirirsin yerine yenileri serilirken bi yandanda makinada başkası yıkanır :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…