Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hmmm evet doktor ılacsız takıp ederse bende canlı canlı gorerım degısıklıklerı ıyı olur gunde kac kere ıcıcektım neyse yada yarın sorarım once bır bakıyım ne dıcek doktorum:)))

ayyyy soğan suyuuu.
bu ay olmazsa önümüzdeki ay ben de yapmak istıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
.belki benım de pko kendıne gelir diye istıyorum en çokk

hmmm evet doktor ılacsız takıp ederse bende canlı canlı gorerım degısıklıklerı ıyı olur gunde kac kere ıcıcektım neyse yada yarın sorarım once bır bakıyım ne dıcek doktorum:)))

günde 2 kere yemeklerden 20 dk önce tatlım

sen yarın bir git bakalım ne diyecek doktorun sonra detaylı anlatırım kürü sana

a.s hosgeldin bütün kürleri bu ay denedim demişsin ben çok arastırdım canım birden fazla kür bir ay içinde denemek zararlı yani yararını görüceğin yerde zararını görüyorsun aylara bölseydin keşke bu ay soğan kürü öteki ay incir kürü diye iyice arastır canım sağlık gibisi varmı ayrıcada çok umutsuzlanmıssın KUL BİTTİM DEDİĞİ ANDA RABBİM YETTİM DER unutma

yok canım maalesef 15 gün içiliyor
normalde en faydalı zamanı adet bitiminden 7 gün sonra başlayınca oluyormuş ama biz zamanına pek takılmıyoruz
soğan kürüne adetinin 7.günü baslıyorsun 15 gün devam ediyorsun zaten hesapladığın zaman kürün bitiş günü bebeğin yerleşme gününe geliyor

evet evetttt o zaman bu zamannnn
insallah rabbim neylerse güzel eylerrrrr vakti saati var dimi:)

tatlım yap vallaa bak benimki kesin ondan düzeldii
yapmaya gayret edicemmmm
bende de o illet pko dan var uyuz oluyorum ya nıye varkı oyle bıse :)))

ooff evet yaa.
ama benım doktorum şöyle bir şey söyledi bana.
senin pko sendrom değil ,ymurtalıklarında pko görüntüsü var ,bu ikisi aynı şey değil dedi ama ne farkeder kiii hepsi pko işteee

Ebruuuu hoşgeldin tatlımmm
nasılsınn daha iyi misin?

evet canım daha iyiym aslında büyütücek okadar çok şey yok yani düzelecek şeyler bunlar o gün baya bunalmıstım öyle patladım gittim işte 3 günlük dünyada değilmiyiz altı üstü sen nasılsın canım bende soğan kürüyle mücadele ediyorum

pko goruntusu nasıl oluyormus canım o ne demek farkı ne kı

ibsahim saraçoğlu soğan kürünü asıl pkolu bayanlara tavsiye ediyor rahim için bire birmiş bende kendimde iltihap var diye bu ay deniyorum kürü uyguladıktan 5 gün sonra benden beyaz kalın kıvamlı bir kütle düştü

canım benim şöyle oldu..
ben biraz geç başladım...
11.gün 36.4
12.gün36.5
13.gün 36.6
14.gün 35.9
15.gün 36.1
16.gün 36.2
17.gün 36.3
18.gün 36.4
19.gün 36.5
20.gün 36.6
36.6
36.6
şeklinde gidiyor......
hadi yorumla bakalım hamilemiyim....

sevindim canımmm.
ben de iyiyim napayım işte bildiğin gibi bir değişiklik yokkk

yumurtlama döneminide söylermisin yani bu ölçümlerin hangisinde yumurtlama dönemine girmiştin

aşkitom 14. gün ne zaman geliyor:26:
sanki o gün çatlamış yumurtan:44:

yapmaya çalışıcam yaa ben dee
aşkitom 14. gün ne zaman geliyor:26:
sanki o gün çatlamış yumurtan:44:
evet canım yumurtan 14 ünde çatlamışşş ataeşin birden düşmüş çünküüüü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…