Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

iyi akşamlarrrr
kk nın çıtır anne adayları nasılsın bakiiimmmm
mutlu haberler var mı??
az kaldı bat a meraktan çatlıcaammm:18::18::18:

canım ben de faydasına inanıyorum cuma günü de başlıycam inşallah
insallah canım insallah ama ilk 4 gün akıntı felan gelmiyo ne oluyorsa 4 günden sonra oluyor pembiq bide benim gastritim var soğanı azıcık yesem bile mide ağrımdan kıvranırdım ama soğan suyunu 7 gündür içiyorum masallah midem gayet iyi tek sorunum bu kürü aç karnına içmek keşke tok karnına olsaymıs artık soğan suyuna çok alıstım kolayca içiyorum insanoğlu herşeye alısıyor valla asrtık bana tadı şekerli gibi gelyr ama şuanda kasıklarım bommm diye batlıcak sankiii o derece ağrıyor gögüslerim kocaman oldu çok acıyo gögüslerim ucu çok acıyooooooooooooooo

iyi akşamlarrrr
mutlu haberler var mı??

hoşgeldin canımm
inşallah hayırlı haberi alırsın

canım ben de bi ara 6 gün yapmıştım benim de gastritim var bana da hiç dokunmamıştı.. ve sanırım benim pko ondan düzeldi:26:

hoşgeldin canımm
inşallah hayırlı haberi alırsın

canım ben de bi ara 6 gün yapmıştım benim de gastritim var bana da hiç dokunmamıştı.. ve sanırım benim pko ondan düzeldi:26:

he bıde kullanırken de hamıle kalınabılınıyormu

kızlar selam,

ben bu ay incir kürü hariç bütün kürleri uyguladım. ama ne yalan söyleyim hiç umutlu değilim. 31'inde kırmızı kartı yiyeceğim gibi geliyor. ağzımdaki pas tadından başka bir belirtim yok:) wallaha kocamda beden çok belirti var
çok da çalıştık ama daha ne yapmam lazım anlamıyorum.

hmmm evet mantıklı banada yarın ılac vermesse bende denıyım 7 gunmu ıcıcem ıcemıyorum normalde ama denıcem bır kere daha :))

yok canım maalesef 15 gün içiliyor
normalde en faydalı zamanı adet bitiminden 7 gün sonra başlayınca oluyormuş ama biz zamanına pek takılmıyoruz

eğer not aldıysan yazarsan buraya yorum yapabilirim bak ben sana anlatim yumurtlama dönemi oluyor ya hani 5 gün o dönem içinde 2-3 derece düştüğü gün yumurtluyormussun yani mesela ben şimdi yumurtlama günleri içindeyim 3 gündür 36.0 çıkıyordu bu sabah ise 35.8 çıktı 2 derece düşmüş bu bugün yumurtladığım anlamına geliyor fakat benden öyle ahım şahım bir akıntı gelmiyor 2 damla beyaz kıvamlı akıntı gelmiş okadar

iyi akşamlarrrr
mutlu haberler var mı??
iyi aksamlar nazende hosgeldim umarım bebişin göbişindedir

bencede kesinlikle soğan kürü uyguladığın için pkon iyileşti önce allah sonra soğan vesile oldu diyelim eğer 15 günü tamamlasaydın belki dahada faydasını görücektim ama herşeyin bi zamanı var belki o zaman bu zaman bebğim

evet evetttt o zaman bu zamannnn

kalınıyo kalınıyo sen rahat ol:86::86: şifa niyetine içicez artık napalım

hmmm evet doktor ılacsız takıp ederse bende canlı canlı gorerım degısıklıklerı ıyı olur gunde kac kere ıcıcektım neyse yada yarın sorarım once bır bakıyım ne dıcek doktorum:)))

hoşbulduk bebişiiiiiimmm çok yorgunum çooookkk
acaip iş yaptım bugün.
temizlik , yemek, yazılı hazırladım,not girdimm,komşuma indim asma yapraklarını temizledikkk
çook yorgunum çooooooookkkkkkkkkk

ooooyyyyh kıyamammmmm
valla ben de pek bi yoruldum ama hala bi dünya işim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…