- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.061
göğüslerim akşam olunca daha çok şişiyor ve acıyor:26::26::26:
doktora gıderken de kur uygulanıyormu ?
insallah canım insallah ama ilk 4 gün akıntı felan gelmiyo ne oluyorsa 4 günden sonra oluyorcanım ben de faydasına inanıyorum cuma günü de başlıycam inşallah
iyi akşamlarrrr
kk nın çıtır anne adayları nasılsın bakiiimmmm
mutlu haberler var mı??
az kaldı bat a meraktan çatlıcaammm:18::18::18:
insallah canım insallah ama ilk 4 gün akıntı felan gelmiyo ne oluyorsa 4 günden sonra oluyorpembiq bide benim gastritim var soğanı azıcık yesem bile mide ağrımdan kıvranırdım ama soğan suyunu 7 gündür içiyorum masallah midem gayet iyi tek sorunum bu kürü aç karnına içmek keşke tok karnına olsaymıs artık soğan suyuna çok alıstım kolayca içiyorum insanoğlu herşeye alısıyor valla asrtık bana tadı şekerli gibi gelyr ama şuanda kasıklarım bommm diye batlıcak sankiii o derece ağrıyor gögüslerim kocaman oldu çok acıyo gögüslerim ucu çok acıyooooooooooooooo
valla doktora da gidiyorum kürü de yapacamilaç falan almıyorum sonuçta nolcak ki
hoşgeldin canımm
inşallah hayırlı haberi alırsın
canım ben de bi ara 6 gün yapmıştım benim de gastritim var bana da hiç dokunmamıştı.. ve sanırım benim pko ondan düzeldi:26:
hmmm evet mantıklı banada yarın ılac vermesse bende denıyım 7 gunmu ıcıcem ıcemıyorum normalde ama denıcem bır kere daha :))
he bıde kullanırken de hamıle kalınabılınıyormu
evet olabiliyor canımmhamile olduğunu öğrendiğinde kürü sonlandırıyorsun ee daha gerek kalmıyor
canım bende bu ay ateş ölçtüm..
ama hiçbişey anlamadığım için bişey diyemiyeceğim..
bendeimde oyle bir düşüş oldu sonrada yükselmeye başladı...
sanırım yumurttladığın anlamına geliyor:26:
iyi aksamlar nazende hosgeldim umarım bebişin göbişindediriyi akşamlarrrr
kk nın çıtır anne adayları nasılsın bakiiimmmm
mutlu haberler var mı??
az kaldı bat a meraktan çatlıcaammm:18::18::18:
bencede kesinlikle soğan kürü uyguladığın için pkon iyileşti önce allah sonra soğan vesile oldu diyelim eğer 15 günü tamamlasaydın belki dahada faydasını görücektim ama herşeyin bi zamanı var belki o zaman bu zaman bebğimhoşgeldin canımm
inşallah hayırlı haberi alırsın
insallah canım geçen sene hamile kaldığım ayda bat bekliyorum yani evlilik yıldönümümdehıı pardon batttt beklemiyorummm
canım ben de bi ara 6 gün yapmıştım benim de gastritim var bana da hiç dokunmamıştı.. ve sanırım benim pko ondan düzeldi:26:
ben kalınmıyor dıye bılıyordum o yuzden pek deneyemedım gercı ıgrenc bır tadı var :))))))
eğer not aldıysan yazarsan buraya yorum yapabilirim bak ben sana anlatim yumurtlama dönemi oluyor ya hani 5 gün o dönem içinde 2-3 derece düştüğü gün yumurtluyormussun yani mesela ben şimdi yumurtlama günleri içindeyim 3 gündür 36.0 çıkıyordu bu sabah ise 35.8 çıktı 2 derece düşmüş bu bugün yumurtladığım anlamına geliyor fakat benden öyle ahım şahım bir akıntı gelmiyor 2 damla beyaz kıvamlı akıntı gelmiş okadar
iyi aksamlar nazende hosgeldim umarım bebişin göbişindedir
bencede kesinlikle soğan kürü uyguladığın için pkon iyileşti önce allah sonra soğan vesile oldu diyelim eğer 15 günü tamamlasaydın belki dahada faydasını görücektim ama herşeyin bi zamanı var belki o zaman bu zaman bebğim
hoşgeldin bebişiiiiiiimmmmm
kalınıyo kalınıyo sen rahat ol:86::86: şifa niyetine içicez artık napalım
hoşbulduk bebişiiiiiimmm çok yorgunum çooookkk
acaip iş yaptım bugün.
temizlik , yemek, yazılı hazırladım,not girdimm,komşuma indim asma yapraklarını temizledikkk
çook yorgunum çooooooookkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?