- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.201
ayyy kocam bana küstüüüüüüü
noliyii sana kızzpompayla mı şişirdin he heee
bende anlamıyorum..
bedenimi tanıyamıyorum artıkın
niyekine:44::44:
niye kızzzz noldu
noldu kocana kız
merhaba hosgeldin cnmmerhabaaa arkadaşlar... :79:
hoşbuldum sende hoşgeldin canım naber?=?=kızlar merhaba ebrucum sende hoşgeldin yeniden.bana bugün doktor folik asit verdi daha önce kullanmadım acaba kilo aldırıyormu?
malesef negatfikızlar geçmişi okuyamadım,özlem naptı?:44:
canım çoçuğun ateşlenmesi çok mühim birşy çoçoğunun ateşi çıktıysa bu sebepten gelemiyorlarsa bence çoçuk için dua ette iyileşsin şu ateşten öyle çok korkuyorumki allah korusun yiyecek nasıl olsa tüketilir emin ol çok geçerli bir sebep bu .....anne olunca çok iyi anlıycaksınayy pek yoruldumm
şimdi onca pastayı kim yiicek hadi yensin dünya kadar meyve almış eşim onları 3-4 gün içinde bozulmadan nasıl tüketecez
ben de onlara gider gibi yapıp gitmiycem
kusura bakmayın ben hala orda kaldımm:26:
bende anlamıyorum..
bedenimi tanıyamıyorum artıkın
belkiideeee
ayyy ebn yazılı hazırlıyorum çıldırmışım zatennn
o da yayılmış oturuyooo su versen bana dedi ben de işim var hayatım sen al dedim
duygu sömürüsü yaptıı ,ben de ısrarla işim var ama görüyorsun sen oturuyırsun sen al dedimm
ahanda buuuuu
belkiideeee
:26::26::26::26:
aman erkekler hep aynı..
hep ilgi üstlerinde olsun isterler..
kız bu kocalar yarın öbürgün bizim bebeleride kıskanırlar
o da yayılmış oturuyooo su versen bana dedi ben de işim var hayatım sen al dedim
duygu sömürüsü yaptıı ,ben de ısrarla işim var ama görüyorsun sen oturuyırsun sen al dedimm
ahanda buuuuu
evettt hele benimki kesin yaniiiii.
çocuk gibi vallaaa bi ilgilenmıyımm çocuk gibi oluyor
İnşallah en yakın zamanda verir Rabbim size canım şu an kendimden daha önce istiyoum bunu...canım bize sebepsiz infertilite deniliyor..
fizyolojik olarak hiçbir sebep yok olmaması için..
ama olmuyor...
bu durumdada demekki zamanı değil demek düşüyor bize..
2 aşıla negatif..
tüp bebekte malum sonlandırıldı..
sabırla bebğimizin bize geleceği günü bekliyoruz..
biliyorumki en hayırlı zamanda gelecek...
ahanda buuuuu
iğğğğğğğğğğğğğğ aman tanrımm sanki benim eşimi anlattın haa şimdi
ahanda buuuuu
İnşallah en yakın zamanda verir Rabbim size canım şu an kendimden daha önce istiyoum bunu...
amann kalksın kendi alsın o sana versin hatta suyu
ööfff valla yaaa tembellerahh bu tembel erkekler yokmu bizimkininde çaydanlık dibinde bana çay doldur diyo sonra kendide gülüyo
İnşallah en yakın zamanda verir Rabbim size canım şu an kendimden daha önce istiyoum bunu...
amann kalksın kendi alsın o sana versin hatta suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?