Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

amin yarabbim aminn.
kızlar ben çıkıyorummm biraz dahha işim var onalrı yapayım
sizleri çok öpüyorummm

yarın görüşürüüüüüükkkkkk

yaa ben cahil kaldım bu konuda:44: yumurtlama zamanında mı oluyo bu
sen kaç günde bir adet oluyorsun bana yazarmısın şeker ....bide şurdan anlayabilirsin tahrat alırken eline yumurta akı gibi beyaz uzayan akıntı gelirse anlaki ogün yumurtluyon doğru halveteeeeee
ben bitirdim halveti....
kasıklarım ağrıyo nazımdan yanıma yaklaşılmıyor..
yumurtlama dönemindeki pasiden eser kalmadı
bende geçen 3 gün önce uzayan akıntı gördüm kocama çokkkkkkkkk istekli gibi göründüm halbuki ne bilsin benim uzayan akıntım var ben bebek peşindeyim oda karısının ne kadar azgın olduğunu düşünüp seviniyo ah yavrummm benimde şu günlerim bi bitsede normal hayatıma dönsem

ahh bunu bende bilmiyorumki canım şimdi şöyle,ben ocak ayından beri tedavi görüyorum tedaviye başladığımdan beride düzenli adet gördüm.ama bu ay ilaç içmiyorum yani bakalım günü gününe olacakmıyım bilmiyorum:26: son adet tariihim 14 mayıstı.

taMAM SEN benlesin beni takip etbende 13 mayısta adet olmustum şimdi ben 9 haziranda adet olmucammmmm sende 11 hazirana kadar bekle 11 haziranda adet olmazsan ondan sonra şüphelenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…