- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.261
evet var ben zaten güzeldimebru soğan kürü sivilcelere de iyi geliyomuş,sen tecrübelisin var mı öyle bişey
benimde kocam gelmedi bi gelse varya hemen halvete gircezzz malüm yumurtlama günümaşkolsun yanee,
bende iyiyim hayatım,biraz yorgunum uyumak istiyorum ama eşimi bekliyorum daha gelmedi işten,bu gece halvet varuyursam zor uyanırım bidaha
evet ya elimde deil ama 1 yıldır hiç takılmadım belirtilere ama bugünlerde içimde bi his var gibi....hayırlısı olsun inşallah çok kaptırmayım kendimi yaa
evet var ben zaten güzeldimama bu soğan kürünü yaptıktan sonra herkes cildimin yüzümün ne kadar güzelleştiğini söylüyor doğrudur canım
benimde kocam gelmedi bi gelse varya hemen halvete gircezzz malüm yumurtlama günüm
benimde kocam gelmedi bi gelse varya hemen halvete gircezzz malüm yumurtlama günüm
ya kızlar ya uffff zavallaı yumurtam orda sperm bekliyo yaaaa dayan yumurtam dayan az kaldı gelecek
Herşeyin bir zamanı var ,önemli bir problem olmadıkça her bayan er yada geç hamile kalır,bizler daima hayırlısını isteyelim bol bol dua edelim,özellikle Cuma günleri çok dua edin kızlar,Cuma günleri öyle bir an varki Rabbimiz edilen duaları kesinlikle kabul ediyor,ama zamanı bilinmiyor...
basla ...15 gün bırakmadan içiçeksin öğlen ve aksam yemekten 10 dakika önce içiçeksin ılık olarak içiçeksin bir soğanı 2 su bardağı kaynayan suya atıyorsun 5 dakika kaynatıyorsun ılıyınca içiyorsunhımm o zaman ben de başlıyorum yarın adetimin 10.günü olacak inşallah geç kalmamışımdır,bende tek tük te olsa sivilce çıkıyo bi taşla iki kuş vururum belki
o zaman senin şansın daha yüksek biz öyle değiliz eşim çok çalısıyor yorgun oluyor 3 gün 4 gün ara verdiğimizde oluyor bende takip yaparak geçirmemeye gayret ediyorumBen yumurtlama takibi yapmıyorum canım,adet bittikten sonra gün aşırı çalışıyoruz,iki aydır böyle
basla ...15 gün bırakmadan içiçeksin öğlen ve aksam yemekten 10 dakika önce içiçeksin ılık olarak içiçeksin bir soğanı 2 su bardağı kaynayan suya atıyorsun 5 dakika kaynatıyorsun ılıyınca içiyorsun
Adet olursam bende balşıyacam,inşallah içebilirim.
o zaman senin şansın daha yüksek biz öyle değiliz eşim çok çalısıyor yorgun oluyor 3 gün 4 gün ara verdiğimizde oluyor bende takip yaparak geçirmemeye gayret ediyorum
Hiç belli olmaz tatlım,ben oğluma adete yakın ve bir defalık korunmasız ilişkiden hamile kalmıştım
ayyyyyy insallah canımmmmmm inş.kızlar ben de çıkyorum görüşürüz bu arada ebrucum sana da bol şans,umarım yakışıklı bi spermcik yumurtanın feryadını duyar
canııımmm sıkılıyorr.. adet günüme ço var daha yumurtlama zamanım bile gelmedi göğüslerim büyüdü nedendir?
yumurtlama gününe yaklasırken şişmeye baslıyor yumurtlama gününde bomba oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?