Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yaaa acaba işlem sonra 2-3 saat dinlendiriyorlar dedi de ben korkumdan uyutuyorlar mı anladım bak şimdi kafam gitti:26::26:

canım bencede o uynaıp sersemliğin gitmesi için geçecek süredir..
ama bende tülay gibi yarım saat sonra tutturdum gidelim diye..
bırakmadılar..1 saat bekledim hastanede..

aman be neyse neee uyurum artık nappiiimmmm öyle de böyle de çekilecek bu

canımm selam .. sorma valla okadar attım tuttum yumurta kapıya dayanınca tırstım

hiç bişey olmaz ALLAHIN izniyle canım benim sen bi yaptır bakalım senden cesaret alırsam bende düşünüyorum

ayy bliyorum tatlımm ben daha önce anesteziyle burun ameliyatı olmuştum hala o narkozun tadı damağımda

hiç bişey olmaz ALLAHIN izniyle canım benim sen bi yaptır bakalım senden cesaret alırsam bende düşünüyorum

amiin canımm.. yarın anlatırım artık bütün sonuçlar da çıkacak yarın bakalım doktoruma gösterebileccekmiyim inşallah çok dolu değildir

QUOTE=passifloraa;19375841]çalışmalar artık keyif için malum bat yaklaştı[/QUOTE]

alemsin kızz hadi bakalım hayırlısı..inşallahh güzel haberleri verirsin canım bize

yaaaa bana neeee umutlann
en fazla 2 gün üzülürsün 3. gün geçer yeni çalışmalara başlarsın.. ama öyle olmayacak bu sefer ben sana diyiim aşkitomm

hee dimi kız..
kürtajdan sonra bile ertesi gün halimle dalga geçmeye başladım..
ben güçlü karıyım vesselam...
umutlancam işte banane
ağrıyo ağrıyo sağ tarafım başka ağrıyo işte
ohh be rahatladım..

ayyy valla özledim 2 aydır böyle belirtileri falann bu ay ebruluk yapcam tırnağım kırılsa hamilelikten bilcem bana neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…