Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ben dün gece zevkine havlete girrdimm ohhh daha zevlkli gectiii benim sol tarafşmda atmaa varrr.başımda ara ara dönüyooo.atesim her sabah 7de 36.6 yada 36.8 saatt 10dadaa 37.0 yaw yoksa en daha çatlamadımmııkii

ben dün gece zevkine havlete girrdimm ohhh daha zevlkli gectiii benim sol tarafşmda atmaa varrr.başımda ara ara dönüyooo.atesim her sabah 7de 36.6 yada 36.8 saatt 10dadaa 37.0 yaw yoksa en daha çatlamadımmııkii

anaam şu ateş işinden bi ben anlamıyorum heralde

ayyy valla özledim 2 aydır böyle belirtileri falann bu ay ebruluk yapcam tırnağım kırılsa hamilelikten bilcem bana neeee

bende bende..
başlıyorum şu saatte...

dedimki evvelki gün kendi kendime..
allahım bana bi işaret gönder bebeğim eğer şuan benimleyse bana bi işaret göster..
dün sabah bi kalktım anlımın orta yerinde koca bir sivilce..
anlımda hiç sivilce çıkmaz...
aha dedim al sana işaret her aynaya baktığında gör

evet evetttt işte bu bir işarett

hem hamilelik belirtilerinde cildin çok güzelleşmesi ya da bozulup sivilcelenmesi de varrrr

ama şunu söyleyebilirim kendimi öyle yorgun hisediyorumkii yANİ bıraksalar uyuycam.ama oda sanirim 1 haftadir yaptıgım temizlikten yorgunlugum çıkıyooo

kızlar doğum kontrol ilacı kullandığı hamile kalan birini duydunuz mu hiç..belki ben de bi ilk olur duymadıysanız da..yine de ümitleniyorum işte..

pasiiiii buaradA BENİMde anlımda tek bitane sivilce var ama söndüü 2 gündürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…