- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.621
kızçelerrr benım koca bebikim geldiiii çıkıyorumm
akşam geç girerim bugün hazırlamam gereken yazılılar var
sizleriii kocaman seviyorummmm
öpüldünüzzzz
bakınnnnn prensesinizz geldiiiii
duyanın gözleri pörtlüyooo
karanfil hamile büyük ihtimalle
rüzgara da aşılama öncesi iğneler yapılmış da kız bugün öğrenince tabii kaçmış[/QUOTE
hamilemiiiiiiadet olmadı mı ooooooo ben öyle atırlıyorumm ama süper bi haber yaaaaaa
test mi yapmışş ay çok güzeeeeeellrüzgarın olay da ilginç yani çaktırmadan aşılama haaa ilk defa duyuyorum
hani haniii nerdeeee ben göremiyoruummm
hoşgelmiş prenses hazretleri
Tülüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
çılgınnnnnnnnasılsın test kardeşimmmmmmm yaaaaaaaaaaaa benim bu gün 20. gün adet ağrısı var yaaa resmen ben de kıvranıyorummmmmm sen nasılsııınnnnnn:26:
gell anam göstereyim sanaapasiiiiiii canimmmmm kader arkadasım benim saoll
duyanın gözleri pörtlüyooo
karanfil hamile büyük ihtimalle
rüzgara da aşılama öncesi iğneler yapılmış da kız bugün öğrenince tabii kaçmış[/QUOTE
hamilemiiiiiiadet olmadı mı ooooooo ben öyle atırlıyorumm ama süper bi haber yaaaaaa
test mi yapmışş ay çok güzeeeeeellrüzgarın olay da ilginç yani çaktırmadan aşılama haaa ilk defa duyuyorum
ayy evet bdün tekrar kan vermiş 5.12 mi .13 mü ne öyle bişey çıkmış doktor haftaya tekrar bakalım hamile olabilirsin demiş ama yarın gidecek doktora
kader arkadaşım benim sağ kasık fena ağrıyor...
hani bebek desem ağrır bi anlık geçer..
bu yapıştı kaldı geçmiyo
selam dedık gecmıste gormedınızmı
valla bende benim doktorum yumurtamın milimini söylemiyo diye sinir oluyodum belkide söylememesi iyidir.büyüdüyse değerlerimde güzelse çok güzel diyo geçiyo.ama en son değerin çok ii deil dedi yumurtamda varmış ama çok zayıfmış ben kilolu yumurtalar zayıfselam kızlar:))belkı bastan soylese kız panık yapar yumurtaları buyumezdı psıkolejısı yumurtalarını etkılıyebılırdı.bıde boyle dusunmek lazım ben 3 kre asılamaya nıyetlendım yumurtalarım ıgneyle bıle buyumedı sonra baska doktora gectım ve bu doktor da bana yumurtalarım hakkında fazla bılgı vermıyor sanane o benım govrevım sen keyfıne bak dusunme bunları gez toz eglen anne olursun enınde sonunda dıyor:))belkıde boylesı daha ıyı oluyordur.he meraktan catlamıyormuyum catlıyorum o ayrı ama bence yınede doktordan ıcerı gırınce yok kasıgında agrı varmı yok akıntın oldumu gıbı sorulardan ıyıdır hıc bıse demıyor :))
canannnnnnnnnnnn iyiyim kasrdesim sen nasılsınn.25.günüm bende adet agrısı çekiyom ama geceleriiii bide avucum yanıyoo
kader arkadaşım benim sağ kasık fena ağrıyor...
hani bebek desem ağrır bi anlık geçer..
bu yapıştı kaldı geçmiyo
Passiiiiiiiiiiiiii senin de mi adet ağrın varrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?