Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

iştee herkesinkiiii farklı canim ya.ama sonuçta büynelerimixz farklı peki diger hamileliginde akıntın nasılsı hatirlıyonmu:26:

canım diğerindede oluyordu ama..
ben geçen sefer tüp bebek olduğu için transfer öncesi fitile başlamıştım..
günde 9 tane fitil kullanıyordun sanırım ondan akıntı oluyordu..
fitil dediğimde progestan tableti günde 3 defa 3 er tane fitil olarak kullanıyorum...:26::26:

onu besleyebilmek için sağlam psikoloji gerek canımm:18:
acaba çiçeklerle konuşunca çiçekler güzelleşiyoya yumurtalarla da konuşsak işe yararmıkiii:26:

ınan ben onuda yapıyorum bıse olmuyor(((ne ıltıfatlar edıyorum valla ama yok etmıcem artık ne halı varsa gorsun:)))

aman ne bilim yaa bazen umudum tükeniyo gibi oluyooo buayyy.hayılısı olur işalalhhhh.

progestan iğğğğğğğğğğğ uykumu getiren baş döndüren ve 1 hafta kullandığım ilaççççç... ama bana düşük riski için vermişti :26:

valla sıyırdık gibime geliyooooo vurma kızz yasıkkkkkk

hemde nasıııııııııı
progestan bende kullanıyorum iğne tedavisi üstüne..gece yatarken 2 öğlen 1 alıyorum hiç yan etkisi olmuyo.bende çift giriş var fitili nereye kullanacam bilemedim ondan ilaç istedim tekrardan

kızlar merhaba geçmişi okuyayım dedim de neler olmuş neler,en çok ilgimi çeken de karanfil oldu,adet olupta hamle olma olasılığı.yaa ben de korktum adetim 2,5 gün sürdüüşimdi hamile olmamam lazım çünkü kullandığım fitil hamilelikte sakıncalı çoookkk,korktumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…