- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.921
WhattttttAnlamadııı benn
bence birine oturmaya git evini tertermiz görünce kendi evine gelince hemen toplamak isticeksinkızlar yaa size bişe diyimmi ben çok pisim ya sn günlerde ev resmen pislik götürüyo ama canım bişi yapmak istemiyo off napsam beni gaza getirin,okuldan gelince hiçbişe yapasım gelmiyo yarın erken kalkıp yapim ya erken de kalkamıyorum kendime verdiğim sözlerin hiçbirini yerine getiremiyorum,verin gazı
kızlar yaa size bişe diyimmi ben çok pisim ya sn günlerde ev resmen pislik götürüyo ama canım bişi yapmak istemiyo off napsam beni gaza getirin,okuldan gelince hiçbişe yapasım gelmiyo yarın erken kalkıp yapim ya erken de kalkamıyorum kendime verdiğim sözlerin hiçbirini yerine getiremiyorum,verin gazı
kızlar ben acaba yarın aç mı gidicem ya bana bişey demediler:44:
kesinlikle katılıyorummmmbence birine oturmaya git evini tertermiz görünce kendi evine gelince hemen toplamak isticeksin
evet aşkitom aç git...
tok karına anestezi vermiyorlar...
tatlım pis evde döllenme sağlanmıyormuşşşş
ooyyy tatlıımm sen hsg çektircen yarın öyle mi ALLAH yardımcın olsun göbüşün bebişle dolsun inşallahsanada iyi geceler ...
eheheeehh tespitin de cuk oturdu.zaten bizim evde çalışmalar geçici olarak durduruldu fitil kullanıyorum ya doktor yaramazlık yok dedi.harbi bilimsel miymiş merak ettim
aççççççççççççççççççççççççççççççç
pasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çişinn bulanık :26:tozlu gibimiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar yaa size bişe diyimmi ben çok pisim ya sn günlerde ev resmen pislik götürüyo ama canım bişi yapmak istemiyo off napsam beni gaza getirin,okuldan gelince hiçbişe yapasım gelmiyo yarın erken kalkıp yapim ya erken de kalkamıyorum kendime verdiğim sözlerin hiçbirini yerine getiremiyorum,verin gazı
bililmsel tabiii gızııımmmm ben boş konuşmam:90::90::90::90:
tamam be yawruuum ne baaarıyoon aç giderizzzz
bir de ilaç alcakmışım eczaneden urografin 50 mg.. onu şırınga etcekler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?