Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tatlım benden de geliyo o dedğin şeyden ama ben biliyorum iltihap geliyo çünkü ilaç kullanıyorum o söküyo yarayı kapatıyo,bence sende temizleniysun

bilmem bakmadım hiç..
sen nasıl anladın:26::26:

kalktım sifonu çekcektim klozette baktım bulanık.benim 15 senelik bi arkadasın 2 tane oglu var.o hep çiş yöntemiyle anlarmıs hamile oldugunu bulanık tozlu derdiiii.simdi dikkat ettimde benimkii öylee.sende denee

Canlarrr bişey diyecem ama lütfen kırılmayın olurmu,bazı şeyleri bu kadar açık yazmasak,sonuçta üye olmayanda ve erkeklerde okuyabiliyo sayfaları...Benimkisi sadece tavsiye,lütfen kimse üstüne alınmasın,seviyorum sizleri cankuşlarr

hoşbuldum kızlar yine sohbet almış başını gitmiş ne çok kaynatmışsınız ne var ne yok varmı yeni havadisler
yeni havadis olmaz mıııı Karanfil hamile sanırsakkkk

haklısın sanırsammm tatlımm

Ezgi kaçta gidicen tatlım?
ben hafta sonu evde olmayacağım o nedenle giremem nete,ama merak edicem seniii

Sizlerinde Kocişleri vadide sanırım,ayyy kurtlar yemesin sonraaa arada yoklayalım
Benimkisi vadide,birde sesi çok açmış ben duramıyorum odada,neyse aşkitoma bir kahve yapıp geliyorummm

Sizlerinde Kocişleri vadide sanırım,ayyy kurtlar yemesin sonraaa arada yoklayalım
Benimkisi vadide,birde sesi çok açmış ben duramıyorum odada,neyse aşkitoma bir kahve yapıp geliyorummm

benimkide izliyoooo.diyokkiiii dizi bitsin tavla oynayalımmm.ayy aklıa getirdin bende bi kahve içim b ariii kocamada yapoam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…