- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.961
şimdi kocişko gelcek diye tuvalete girdim elledim dürttüm az daha nerdeyse yumruk atacaktım ama benden uzayan kısalan hiç bişi gelmiyo yanormalde 7-24 akıntılı ıslak gezen ben kupkuruyum sadece ne gördüm biliyousunuz küçük küçük beyaz şeyler sanırım iltihabım dökülüyor veya mantar vardı onu döküyorum neki bu ya sizdende geliyomu küçük küçük beyaz
bilmem bakmadım hiç..
sen nasıl anladın:26::26:
yess cnm bnmde olee..sanırım ıltıhap dıe dsnmustumm benn...
Canlarrr bişey diyecem ama lütfen kırılmayın olurmu,bazı şeyleri bu kadar açık yazmasak,sonuçta üye olmayanda ve erkeklerde okuyabiliyo sayfaları...Benimkisi sadece tavsiye,lütfen kimse üstüne alınmasın,seviyorum sizleri cankuşlarr
yeni havadis olmaz mıııı Karanfil hamile sanırsakkkkhoşbuldum kızlar yine sohbet almış başını gitmiş ne çok kaynatmışsınız ne var ne yok varmı yeni havadisler
Canlarrr bişey diyecem ama lütfen kırılmayın olurmu,bazı şeyleri bu kadar açık yazmasak,sonuçta üye olmayanda ve erkeklerde okuyabiliyo sayfaları...Benimkisi sadece tavsiye,lütfen kimse üstüne alınmasın,seviyorum sizleri cankuşlarr
Bi Allahın kulu da gebelik belirtisi demedi yaaaaa allacaınz olsunnn
tabiii ki gebelik belirtisi tatlıımm bakma sen onlaraa
yess cnm bnmde olee..sanırım ıltıhap dıe dsnmustumm benn...Benimki sapppppppsarıııııııııııııı kokuyo bide ağır ağırrr
geçmişi okudum biraz haftaya bir daha gidecekmiş galiba doktora kesin değilmiş hakkında hayırlısı olsunyeni havadis olmaz mıııı Karanfil hamile sanırsakkkk
haklısın sanırsammm tatlımm
tabiii ki gebelik belirtisi tatlıımm bakma sen onlaraa
Şu koca topikteee bi halden anlayan sen varsın pembiqim yaaa güzin ablam benimmm haydar dümenimmbitanesinnnnnnn
Şu koca topikteee bi halden anlayan sen varsın pembiqim yaaa güzin ablam benimmm haydar dümenimmbitanesinnnnnnn
Ezgi kaçta gidicen tatlım?
ben hafta sonu evde olmayacağım o nedenle giremem nete,ama merak edicem seniii
he heee gebelik belirtisiii
hem de çoğul gebelikkkkk
9buçukta hastanede olucam 10 da alacaklar canım.. öğleden sonra gelirim eve allah izin verirse
Sizlerinde Kocişleri vadide sanırım,ayyy kurtlar yemesin sonraaa arada yoklayalım
Benimkisi vadide,birde sesi çok açmış ben duramıyorum odada,neyse aşkitoma bir kahve yapıp geliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?