- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.181
ne sordun görmedim
hadi bakalımm yolun açık olsun allah yardımcın olsun
hemdee nasıllll.bebegimin öldügünemi yanayım.kürtaj için okadar strese girdigimemiii.
canım yaaa , düşükmü olmuştu o zaman
daha önce iğne vuruldun mu o zamanda ateş yapıyormuydu? yumurtlamanın çatlaması için sıcağa ihtiyaç var zaten ama seninki çok
yokkk kalbi durdu canim.doktor i laç verdi düssün diyee o kadar iy yere döllenmiski yawrum ancak kürtajla alabildilerr.herşey benim yüzümden yani bende kan pıhtılaşması olmasaydi YAWRUM YASAYACAKTI Ve simdi tam 6 aylık olcaktııı
test parasına acımıyorum da bu testler beni 3 aydır hamile gösteriyor. anlamadım gitti.
2 gün kimyasal olarak yaşadım.2 gün çok sevindim süper heyecanlı bişi...
cankuşlarrrrrrrr
yaa ben soğan kürüne ihtiyacım olmadığını düşünüyorum o yüzden yarın incir kürüne başlıyorumm
ikisi arasındaki fark neki??
bu arada canım geçmiş olsun demiştim ama görmedin sanırım
yokkk kalbi durdu canim.doktor i laç verdi düssün diyee o kadar iy yere döllenmiski yawrum ancak kürtajla alabildilerr.herşey benim yüzümden yani bende kan pıhtılaşması olmasaydi YAWRUM YASAYACAKTI Ve simdi tam 6 aylık olcaktııı
cankuşlarrrrrrrr
yaa ben soğan kürüne ihtiyacım olmadığını düşünüyorum o yüzden yarın incir kürüne başlıyorumm
ayyy canım beniim çok sağol.. görmedim kusura bakma:26:
sen doktora gittin mi bugün geçmişe bakmadım ama:26::26:
canım soğan kürü miyom, kist ve özellikle pcos da yapılıyor..
incir kürü yumurta oluşumu ve çatlaması için yapılıyor
canım kendini suçlama hayırlısını dile bende 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kalbi durdu sağlıksız gebelikler kendini sonlandırıyormuş allahım sağlıklı bebişler versin inşallah
canım hoşgeldin sonuçların iyi çıkmış sevindim hayırlı olsun kafanıda gönlünüde rahat tut
hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bebiş versin allahım
ayyy canım beniim çok sağol.. görmedim kusura bakma:26:
sen doktora gittin mi bugün geçmişe bakmadım ama:26::26:
canım soğan kürü miyom, kist ve özellikle pcos da yapılıyor..
incir kürü yumurta oluşumu ve çatlaması için yapılıyor
cankuşlarrrrrrrr
canım yaa bnim iltihaba hangisini önerirsin ben ilaçları bi kenara bırakıp bu ay soğanı deniyim dicektim.
evet gittim ve 0 çıktı
ya düşük
ya kimyasal gebelik
ya da dürüyeninki gibi benim de biriyle karıştı
canım yaa bnim iltihaba hangisini önerirsin ben ilaçları bi kenara bırakıp bu ay soğanı deniyim dicektim.
evet gittim ve 0 çıktı
ya düşük
ya kimyasal gebelik
evet gittim ve 0 çıktı
ya düşük
ya kimyasal gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?