Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

pilav yapmam lazım sonra görüşürüz kocam gelmeden ocağa koyayım bu arada inşallah ev alıyorum bugün onunla uğraştım inşallah bebeğimde yeni evimde doğar uğur getirir bana bu aralar şanslıyım..bebeğim daha önmli önce o olsun sağlıklı olsun da başka bişeye gerek yok.

canım yaaa , düşükmü olmuştu o zaman

yokkk kalbi durdu canim.doktor i laç verdi düssün diyee o kadar iy yere döllenmiski yawrum ancak kürtajla alabildilerr.herşey benim yüzümden yani bende kan pıhtılaşması olmasaydi YAWRUM YASAYACAKTI Ve simdi tam 6 aylık olcaktııı

daha önce iğne vuruldun mu o zamanda ateş yapıyormuydu? yumurtlamanın çatlaması için sıcağa ihtiyaç var zaten ama seninki çok

ilk defa bu ay vuruldum canım salı günü kontrole gidicem bugünde hormon testi için kan verdım
sanki yumurtalar olgunlaşmısta catlayacakmıs gibi hissediyorum biz ne olur ne olmaz bu gece maçlara baslayalım bari Akşama grşrüz Öptsüm sizi

Seninle ne alakası var suclama kendını yiyecek içecek ekmegı okmus tatlısım buda bahanesı Olmus Allah verdı Allah Aldı canımsın benım kötü düşünme ...

test parasına acımıyorum da bu testler beni 3 aydır hamile gösteriyor. anlamadım gitti.

hani benim kanda 5.13 çıktı ya onda bile görünmedi hafif pembe çizgi. herhalde hamile kalsam sırf o iki çizgiyi görmek için 9 aylık da olsam test yapcam

cankuşlarrrrrrrr

yaa ben soğan kürüne ihtiyacım olmadığını düşünüyorum o yüzden yarın incir kürüne başlıyorumm

ikisi arasındaki fark neki??
bu arada canım geçmiş olsun demiştim ama görmedin sanırım

ayyy canım beniim çok sağol.. görmedim kusura bakma:26:

sen doktora gittin mi bugün geçmişe bakmadım ama:26::26:

canım soğan kürü miyom, kist ve özellikle pcos da yapılıyor..
incir kürü yumurta oluşumu ve çatlaması için yapılıyor

canım kendini suçlama hayırlısını dile bende 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kalbi durdu sağlıksız gebelikler kendini sonlandırıyormuş allahım sağlıklı bebişler versin inşallah

cankuşlarrrrrrrr

yaa ben soğan kürüne ihtiyacım olmadığını düşünüyorum o yüzden yarın incir kürüne başlıyorumm

canım hoşgeldin sonuçların iyi çıkmış sevindim hayırlı olsun kafanıda gönlünüde rahat tut
hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bebiş versin allahım

canım yaa bnim iltihaba hangisini önerirsin ben ilaçları bi kenara bırakıp bu ay soğanı deniyim dicektim.
evet gittim ve 0 çıktı
ya düşük
ya kimyasal gebelik
ya da dürüyeninki gibi benim de biriyle karıştı

amiiin canım.. teşekkür ederiimm
rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallahhhhh

evet sen inciri yap zaten terrtemizmiş maşallah
incir kürü çok faydalıymış aldınmı incirleri
21+21 kür şeklinde yapılıyormuş dolu incir al

seninle ne alakası varyaa sen istermiydin böyle olsunn...
cankuşlarrrrrrrr

incir kürü hee bak o güzel hoşaf gibi içimi hoş

ayy hakkında hayırlısı tatlım ama bana sorarsan kimyasaldı ve sen adet sandığın kanamayla attın.. inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik olur

bence soğan kürüne başla bitince de incir kürünü yap ikisi ardarda yapıldığında çok etkili oluyomuş..

ben ocakta 6 gün yaptım sadece soğanı ama pkodan eser kalmamışş

canım soğan kürünü yap sen içini temizliyor adetin bittikten 7 gün sonra başlanan en iyisi oluyormuş

bence sen soğan yap tatlım, doğal bi antiboti ama tadı içinyorum yapamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…