- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.221
bitmeezz daha duurr doğum nasıl olacak bebek sağlıklı doğacakmı doğdu peki meme emecekmi gazi nolacak uykusu düzene girecekmi
aşıları yapıldı ateşi çıkacakmı
diş çıkaracak ateş ishal olacak
say say bitiremem valla
ama hepside çok süper telaşlar herşey yolunda gider inşallah
oooohhh çok şükür.canın yandı mı?
ne dicem size rabbım herşeyin hayırlısını versin,bugün eşim kuzeni bebğin cinseyitini öğrenmek için hastanye gidiyor
ve öğreniyorr bebek karnında ölmüşş ve hemen kürtajjj
ALlahım hayırlısı ile versin ne verecekse
öyle oldu olmadı aman günü kaçırdım çalışmadım demeyelim hepsi boş
ya canım o kadar üzüldüm kü.
sen de dikkat et kendine,
gerçekten her şey nasip kısmet işi
kızlarr çıkmam lazım kayınvalidemlerdeyim yemek yicez
akşam giremem büyük ihtimal
hepiniz öpüyorumm
kızlarr çıkmam lazım kayınvalidemlerdeyim yemek yicez
akşam giremem büyük ihtimal
hepiniz öpüyorumm
görüşürüz tatlımmm
kaynanana selam söyle
iğğğ kaynana diyince sinirlerim zıplıyoo yaa onun yüzünden eşimle 1 haftadır konuşmuyoruzzz
aman amann kuzum sen boşverhiiç düşünme kaynanatorunu, allaha havale et gitsin
yaa bu hamile kalmayla bebek aspirinin ne alakası var bilen var mı???
bazıları onunla hamile kalmış, kimine de doktor vermiş:44:
etmesine ettim dee ,eşimede çok kırıldım yaneee,şu halde beni üzüyoryaa,d,rek rest çektim zatii,ananın evi 1km ilerde yolun açık olsun dedimmm...kolay afettmem ikisinideeee
aspirin kanı sulandırıyor kii bu kanda pıhtılaşması olanlar için geçerli , pıhtılaşma olduğunda döllenme olmuyor yada düşük riski oluyor ,ben araştırmıştım kesin bir bilimsel kanıtı yokmuşş canımsendede pıhtılşama yoksa deneme bile derim
Selam cankuşlarr nasılsınız,ben çokk yorgunum bütün gün halı yıkadımm,dökülüyorum resmen
pembiq cim hsg çektirmişin geçmiş olsun tatlım,sonuçlarınında temiz çıkmasına çok sevindim darısı başıma inşallah,hadi cankuşum inşallah haziranda müjdeyi verirsin bize
teşekkür ederim canım.. artık eskisinden kat kat umutluyumm
canım sana da geçmiş olsun halı falan büyük işlere girişmişsin..allah kolaylık versin
Sağol bitanemyormayayım kendimi diyordum,en azından adet olana kadar,sabah kendi kendime dedim Allah ım varsada bebiş sana emanet ediyorum,ve başladım yıkamaya,hani birsöz var:kısmette varsa gelir şamdan yemenden,kısmette yoksa ne gelir elden,buda öyle bişey,pasiiii anne senden naberr,ismin burada ama sen yoksunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?